2022 ikiz annesi olacaklar

Simdiden rabbim kolay doğum nasip etsin sağlıkla evlatlarınızı kucaginiza almayı nasip etsin inşallah bizde senin gibi 37leri görürüz.sanki ikizler hep erken doğacak gibi bir kanı olunca günler bı an önce bitsin modundayim.

Kuzum var ya şu yorumlarınız bana altin değerinde stres olmuştum içim bir nebze rahat etti suan

KAc dedi rahim uzunluğu kısalığı hakkında risk olarak

Artik baya olduk kuzum 27. Haftadayim baştan beri ondandır bulunduğum şehir de başka iyi dr yok ki 2 tane birine gidiyorum öteki de o benm arkdsim seni alamam dedi
Anladım beyni ben de buna benzer bişey yaşadım değiştirdim doktorumu 32.haftada hem de en kötü sokakta doğururum o doktora gitmektense demiştim

Ben de 2021 ikiz anneleri grubunda hep boyle 37leri görünce demek ki oluyormus stres olma diyip durdum kendi kendime psikolojik olarak merakliblog ile kendimizi sartladik erken dogurmicaz diye ve buna inandik bence bunun da etkisi oldu, erken dogurcaz mi diye panik olmadik kendimizi motive ettik cok sukur bu gunlere geldik, sen de inşallah geleceksin stres olma

KAc dedi rahim uzunluğu kısalığı hakkında risk olarak
Rahim ağzı uzunluğum risksiz şuan. En son 4.3 idi. Aylardır aynı. Ama deli gibi progesteron kullanıyorum onun etkisi var. 2x2 fitil ve 3gunde 1 proluton depot. Tabi bu şekilde devam eder mi bilemem, bir de idrar yolu enfeksiyonu mevcut bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…