• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Gözün aydın çok sevindim bisey olmamasına. Rahim ağzında uzamış maşallah 🧿 bebekler 32ye kadar pozisyonunu değiştirir demişti benim doktorum bence dönmüş olmasinada takilma hic.
sagol canim yok ona takılmadım iyi olsunlar kafalarini oraya sokmasinlar yeterli cok şükür hepimiz son haftaları görelim insallah
Ayyy çok sevindim canım maşşallah ne güzel rahim ağzı da uzamış bebişlerin pozisyonu da kilosu da iyi çok şükür 🙏🏻🥰
sagol canim sasirdik hepimiz demek ki rahim agzi kisalsa da hep umut var uzayabiliyor. kilolari 1500u gecsin gerisi hallolur inanıyorum
Ne günlerden geçtin beee. Valla sevindim rahim agzi uzunluguna, hatta şimdi gebelik günlüğünde 29.haftayi gördüğüm için iki kat sevindim.
sagol canim senin kac oldu simdi? 28i görünce insan bi rahatliyor yalan yok artık cok daha rahat alisveris yapıyorum bebeklere daha umutluyum
Cok sevindim canim benim gozum aydin masallah ins kisalma olmaz boylr gider 🧿🤲🏻 bebeklerim bas asagi oldugunu tshmin etmistim cunku agri bendr yasiyorum ama dr zaten bebekler 28 yada 32 doner demisti bizimkiler erkenci biraz alan darligindan geri duzelirlermi bilmiyorum ama hayirlisi diyelim gene guzel zamanlarda guzel haftalarda dogumlarimiz olsun ins 🤲🏻💚
sagol canim senin rahim agzi da uzar son haftaların daha konforlu gecer insallah 2021 annelerinde hep oyle olmus. aslinds cogumuz sezaryen dogum yapacagimiz icin bas gelis olmalari bisey ifade etmiyor ama soyledigin gibi agri yapıyor olabilir.

sagol canim yok ona takılmadım iyi olsunlar kafalarini oraya sokmasinlar yeterli cok şükür hepimiz son haftaları görelim insallah

sagol canim sasirdik hepimiz demek ki rahim agzi kisalsa da hep umut var uzayabiliyor. kilolari 1500u gecsin gerisi hallolur inanıyorum

sagol canim senin kac oldu simdi? 28i görünce insan bi rahatliyor yalan yok artık cok daha rahat alisveris yapıyorum bebeklere daha umutluyum

sagol canim senin rahim agzi da uzar son haftaların daha konforlu gecer insallah 2021 annelerinde hep oyle olmus. aslinds cogumuz sezaryen dogum yapacagimiz icin bas gelis olmalari bisey ifade etmiyor ama soyledigin gibi agri yapıyor olabilir.
Kuzuuum normal doğum ihtimali çok düşük ama geçen gün takip ettiğim bi doktor paylaştı izle bak hayali bile çok güzel değil miii iki kolunda bebeklerin ve yürüyerek doğumhaneden çıkıyorsun 🥰 keşkeee ☺️ Pozisyonlarının baş geliş olması o minnoş ihtimali arttırıyor ne bileyim çok güzel 🤗
Watch this reel by ebevildanyildirim on Instagram

Hayirlisiyla ins canim benim bakalim uzarmi 14 gun boyleyiz dr gene olctu bugun ayni ama en azindan dayaniyoruz cok sukur dedi 🧿🤭 tabi sezeryan olacagiz allahin izniyle ama iste agri olmasi sanci yapmasi cok kotu kuzum benim ama ne yapalim artik boyle boyle hayirlisiyla 2022 girip dogumumuz yapariz ins 🤲🏻💚

selam hanımlar cok şükür aciklik yokmus rahim ağzı 30 kusurlerdeydi hepimiz şok. bir sebep bulamadi doktor sadece diğer bebeğim de baş aşağı dönmüş. ikisi de pozisyon almis yani. varisler seni zorlamis olabilir dedi. nst bakildi orda da problem cikmadi bebisler 1150 olmuş 2 hafta sonra kontrol. 30 hafta gebelik raporunu doktorum verebiliyormus buna cok sevindim. 5 gun sonra uyuşmazlık ignesi icin devlete randevum var.
Çok sevindim canım harika bir haber🙏🙏🥰

Mide yanmasından ölücem sabahtan beri 😣 bebekler aç kalmasın diye zorladım da kendimi yedim yani daha da beter oldum bu gece uyku yok. Bu arada ben artık dışarı çıkamayacak duruma gelmişim evde anlamıyorum ama gülle gibiyim. 34 36 haftalardaki arkadaşlar siz de böyle misiniz ? Ben bir ay sonra kendimi düşünemiyorum bile . Evde sere serpe duruyorum anlamıyorum ama dışarı yalnızca doktora giderim bundan sonra.

Mide yanmasından ölücem sabahtan beri 😣 bebekler aç kalmasın diye zorladım da kendimi yedim yani daha da beter oldum bu gece uyku yok. Bu arada ben artık dışarı çıkamayacak duruma gelmişim evde anlamıyorum ama gülle gibiyim. 34 36 haftalardaki arkadaşlar siz de böyle misiniz ? Ben bir ay sonra kendimi düşünemiyorum bile . Evde sere serpe duruyorum anlamıyorum ama dışarı yalnızca doktora giderim bundan sonra.
Aynen benm.de yanmalar başladı kuzum. Ama senin maşallah tehlikeli haftan bitmis darısı bize yanmaya çözüm.yok yaa armut suyu biraz iyi gibi sola yatmak dediler onu da dene yogurt da az az iyi geliyor

Aynen benm.de yanmalar başladı kuzum. Ama senin maşallah tehlikeli haftan bitmis darısı bize yanmaya çözüm.yok yaa armut suyu biraz iyi gibi sola yatmak dediler onu da dene yogurt da az az iyi geliyor
Uzun zamandır göremiyorum canm seni nasılsın kaç haftalık oldun sıkıntı yoktur umarım 💕

Sırt üstü yatınca resmen kusuyorum bugün birşey dokundu kesin. Sen kaçıncı haftadasın.

Oyy kıyamam canım ya ben bugün uygulamada okudum 30 haftada ikiz gebelik tekil gebeliğin doğum yaptığı boyutta oluyormuş. Yani sen onu bile geçmişsin çok normal bunları yaşaman maalesef 😔 çok yicem diye kendini zorlama ben de aynı hatayı yapıyorum bir yandan da yer yok bebişler sıkışıyor heralde 🤦🏼‍♀️ Bu arada senin de yan yatınca karnın bir tarafa yığılıyor gibi oluyor mu bebekler sanki ne tarafa yatıyorsam orada toplanıyor bi uyanıyorum göbeğim yamulmuş kalkıp biraz yürüyünce anca düzeliyor 😬

Sırt üstü yatınca resmen kusuyorum bugün birşey dokundu kesin. Sen kaçıncı haftadasın.
26 dayım kuzum bende ay sırt üstü yatamıyorum hep yan yatiyorum sola genelde yatınca yanma hissi geçiyor annem elma demişti elma yiyince çok rahat ediyorum işin garibi doktorum ilaç yanlisi hiç değil bana direnirsen vermeyelim dedi bende direniyorum ama şükür mandalina portakal yemezsem iyiyim bu günlerde arka dişlerim agri yapar oldu

Uzun zamandır göremiyorum canm seni nasılsın kaç haftalık oldun sıkıntı yoktur umarım 💕
İhlal yemişim.can :) yoksa sizi hep takipteyim 26 olduk inşallah şükür iyiyim yani yattığım zaman iyiyim ayağa kalkinca karnim çok kasiliyor ve adım atamıyorum hemen yatiyorum bise yapacaksan hep oturarak ama otururken çok yarım.saat falan hani oturursam bel agrim da başlıyor doktor çok korkuttu Aralık ayı sana çok riskli dikkat edeceksin dedi o yüzden bende hep yatmaya calisiyorum ama mecburen tabiki yemek yapmaya kalkıyorum

Kizceler ben bebeklere isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. Malum ikiside erkek olunca kendime de güvenmiyorum karıştırırım falan diye 🙈😂 hiç instagram da ya da başka bir sitede önerebileceğiniz bir satıcı falan var mı 😊
Pia baby markaya bakabilirsin canim cicek sepetinden 🤗 benimkiler ordandi memnun kaldim ben

Son düzenleme:
Canim arkadaşlarım uzun aradan sonra herkeze günaydın:) başımdan gecenleri sizlerle paylasmak istedim gecen haftalarda kaşar peynirini biraz fazla yedim ama cok değil hani gunde en fazla 3 4 dilim falan avuç avuç ceviz yedim ben zayıfım bebekler kilo alsınlar diye doktora gittim böyle giderse erken doldurursun ağırlıkları hatalarından önde dedi çok korkuttu beni diyet yaptirdi eğer bebeğiniz kilo alsın isterseniz
Gunde 2 muz
Bol ceviz badem fındık kabak çekirdeği
Kaşar peynir ( ama sağlıksız diyenler de oluyor)
Soda
Süt bol bol
Vee su
Bu arada size 1 de sorum var sut bende hem kabızlık hemde gaz yaptığı için kakaolu kido aldim önerir misiniz boyle içen var mi hazır sut şeklinde ve gunde kac tane içeyim

Oyy kıyamam canım ya ben bugün uygulamada okudum 30 haftada ikiz gebelik tekil gebeliğin doğum yaptığı boyutta oluyormuş. Yani sen onu bile geçmişsin çok normal bunları yaşaman maalesef 😔 çok yicem diye kendini zorlama ben de aynı hatayı yapıyorum bir yandan da yer yok bebişler sıkışıyor heralde 🤦🏼‍♀️ Bu arada senin de yan yatınca karnın bir tarafa yığılıyor gibi oluyor mu bebekler sanki ne tarafa yatıyorsam orada toplanıyor bi uyanıyorum göbeğim yamulmuş kalkıp biraz yürüyünce anca düzeliyor 😬
O bende de oluyor kuzum ya korkuyorum hatta bazen

Back