- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
- #5.141
sagol canim yok ona takılmadım iyi olsunlar kafalarini oraya sokmasinlar yeterli cok şükür hepimiz son haftaları görelim insallahGözün aydın çok sevindim bisey olmamasına. Rahim ağzında uzamış maşallah bebekler 32ye kadar pozisyonunu değiştirir demişti benim doktorum bence dönmüş olmasinada takilma hic.
sagol canim sasirdik hepimiz demek ki rahim agzi kisalsa da hep umut var uzayabiliyor. kilolari 1500u gecsin gerisi hallolur inanıyorumAyyy çok sevindim canım maşşallah ne güzel rahim ağzı da uzamış bebişlerin pozisyonu da kilosu da iyi çok şükür
sagol canim senin kac oldu simdi? 28i görünce insan bi rahatliyor yalan yok artık cok daha rahat alisveris yapıyorum bebeklere daha umutluyumNe günlerden geçtin beee. Valla sevindim rahim agzi uzunluguna, hatta şimdi gebelik günlüğünde 29.haftayi gördüğüm için iki kat sevindim.
sagol canim senin rahim agzi da uzar son haftaların daha konforlu gecer insallah 2021 annelerinde hep oyle olmus. aslinds cogumuz sezaryen dogum yapacagimiz icin bas gelis olmalari bisey ifade etmiyor ama soyledigin gibi agri yapıyor olabilir.Cok sevindim canim benim gozum aydin masallah ins kisalma olmaz boylr gider bebeklerim bas asagi oldugunu tshmin etmistim cunku agri bendr yasiyorum ama dr zaten bebekler 28 yada 32 doner demisti bizimkiler erkenci biraz alan darligindan geri duzelirlermi bilmiyorum ama hayirlisi diyelim gene guzel zamanlarda guzel haftalarda dogumlarimiz olsun ins