- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.021
Hastaneden yatiyorum hala canim benim ara ara baya yuksek sancilarim oluyor malasef bu yuzden dr gitmemi istemiyor sorun olmamasi adina biraz korku biraz umut ile gunleri tamamliyorum umarim en azindan araligi cikarip ocaga kadar dayaniriz dr oyle istiyor bebislerin aceleciligi durursa ins daha da iyi olacagiz umarim ocak ayindan once dogurdum diye buraya mesaj yazmamKuzum nasilsin
Canim ben ucuncu dozumu oldum malum bende durumlar baya kritik cunku eger progestan ignr kalcadan olduysan onun agrisi gibi ve ve hatta bence ondan daha az acili vuruldugunda canin yaniyor ama sonrasinda geciyor endise etme canimBu ciger gelistirici igne ne menem birseymis anlatirsin sen de bize, acitiyor mu vb.. Bizim de zamanimiz yaklasiyor..
32 ilk hedef insallah ikinci hedef 35Hastaneden yatiyorum hala canim benim ara ara baya yuksek sancilarim oluyor malasef bu yuzden dr gitmemi istemiyor sorun olmamasi adina biraz korku biraz umut ile gunleri tamamliyorum umarim en azindan araligi cikarip ocaga kadar dayaniriz dr oyle istiyor bebislerin aceleciligi durursa ins daha da iyi olacagiz umarim ocak ayindan once dogurdum diye buraya mesaj yazmamsordugun icin tesekkur ederim canim benim sagolasin
Masallah
21+6'da 450gr'dik, aralarindaki fark kapanmisti. insallah 24haftada 700 gorurum.
Normal formda besleniyorum, sadece kasilma onledigi icin her gun 1 kucuk muz, sularinin azalmamasi icin her gun 1 kucuk havuc yiyorum, bir de hayvansal bir protein olmasina muhakkak dikkat ediyorum.
24.hafta sonrasi protein ve kalsiyum miktarini ilave destege baslayacagim.
Canım bende şeker çıkmasa burda beslenmemi anlatırımMasallah
21+6'da 450gr'dik, aralarindaki fark kapanmisti. insallah 24haftada 700 gorurum.
Normal formda besleniyorum, sadece kasilma onledigi icin her gun 1 kucuk muz, sularinin azalmamasi icin her gun 1 kucuk havuc yiyorum, bir de hayvansal bir protein olmasina muhakkak dikkat ediyorum.
24.hafta sonrasi protein ve kalsiyum miktarini ilave destege baslayacagim.
Canım benim inşallah tekrar uzayacak, güzelce dinlen dualarım seninleInquisitive @NasilYarDiyeyim Beyaz_lale_ kızlar eve geldim. Baya uzun sürdü önce karından bebeklere baktı iyiler suları da iyi. Sadece oğlum daha minnoş normalde kızlar minnoş olur ama oğlan 900 gram civarı kız 1 kg olmuş. Benim bu sol taraftaki rahmi besleyen damarlarda direnç vardı solda da oğlan var ondan mı bilmiyorum sağda problem yoktu hatta bunun için ecopirin kullanıyorum. Neyse sonra vajinal olarak amnisure testi yaptı rahim ağzını ölçtü. Amniyon sıvısı değilmiş çok şükür test negatif ama rahim ağzım kısalmış 30küsürdü 21’e düşmüş. 10 gün rapor verdi yatıcam sonra 28’inde de 30 haftalık oluyorum gidicem rapor vericek doğum iznim başlıcak yani yatıştayım bundan sonra Daha da kısalırsa ciğer geliştirici yapıcakmış. Tek iyi haber amniyon sıvısı olmaması inşallah ileri haftaları görebilirim kuzular
Yuksek ihtimalle protein mamasi verecek, markayi bilmiyorum ogrenecegim zamani gelince, yazarim...kalsiyum ve protein doktor mu soyledi nasil destekler?
O haftalarda depot igneyi ben de biraktim, bu haftaya kadar da oral progesteron icerikli hap aldim. Bu hafta onu da kestik, kisalma yok.Gunaydin kizlar,
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
Gecen haftaya kadar haftada bir proluton igne, her gun 1 tane progestan hap kullanıyordum.
Geceb hafta 13. Haftam diye perinatolog a gittim ve proluton igneyi birak dedi, vajinal seklinde fitil olarak gunde 1 tane lutinus fitil al dedi.
Simdi buradaki deneyimleri okudum da bu kadar az progestan hormonu almak rahim ağzı kişiliğini mi neden olur? Bir doktora daha mi gidip gorus alayim? Sizler ne kadar progesteron hormonu alıyorsunuz?
Çok sağ ol canım benim inşallahCanım benim inşallah tekrar uzayacak, güzelce dinlen dualarım seninle
Igneden azcik korkan gruptayim :)) proluton gibiyse dayanilirCanim ben ucuncu dozumu oldum malum bende durumlar baya kritik cunku eger progestan ignr kalcadan olduysan onun agrisi gibi ve ve hatta bence ondan daha az acili vuruldugunda canin yaniyor ama sonrasinda geciyor endise etme canim
2 kere oldum ben 0 acı korkma prolutona dayanan hepsine dayanırIgneden azcik korkan gruptayim :)) proluton gibiyse dayanilir
Ayyyy ins kuzum benim cok balli sozler bunlar ❤suan bende bi araligi atlatsam 32 gorsem yeter diyorum tabi fazlasi olsa kim hayir derki32 ilk hedef insallah ikinci hedef 35
Firsat buldukca bakmaya calisiyorum ayni yollardan gecince insan merak ediyor neler yaptilar diye
Kuzu napiyosun nasıl gidiyor2 kere oldum ben 0 acı korkma prolutona dayanan hepsine dayanır
Aynen kuzum onun gibi yani ilk vuruldugunda haliyle aciyor ama geciyor o yuzden merak etme ins sende o kadar agri bile olmazIgneden azcik korkan gruptayim :)) proluton gibiyse dayanilir
Benim de belli değil cuma kontrol var benim de 24-1 aradı düşünüyor dururlarsa sıpalarKuzu napiyosun nasıl gidiyorben dun dra gittim erken doğum olayi olmazsa 3 ocakta dogumum olacak inş
Canım aralığın sonu olmasa iyi çocuğun ilerde yaş problemi olur 2021 olmasındansa 2022 iyidirKuzu napiyosun nasıl gidiyorben dun dra gittim erken doğum olayi olmazsa 3 ocakta dogumum olacak inş
Dimi ya 2021 de saçma sapan bir yıldı zatenCanım aralığın sonu olmasa iyi çocuğun ilerde yaş problemi olur 2021 olmasındansa 2022 iyidirben hep o açıdan da düşünürüm
Benim aslinda 31 aralika denk geliyor ama 1 gun icin 2021li olmasinlar dedi, sonra 1 ocak resmi tatil olmaz dedi 2 oxak pazar olmaz dedi 3 ocagi bekle hep yat dediBenim de belli değil cuma kontrol var benim de 24-1 aradı düşünüyor dururlarsa sıpalarilaçları kesti şuan uçuştayız
Evet normalde dogum 31 aralikti dr 3 ocaga cekti 2021li olmasinlar dedi, ama tabi canlari gelmek isterse kendileri bilirler 2021 bebesi olurlar o da onların sucuCanım aralığın sonu olmasa iyi çocuğun ilerde yaş problemi olur 2021 olmasındansa 2022 iyidirben hep o açıdan da düşünürüm
ayy ne güzel son günlere gelmişsin çok şükür darısı başımızaBenim aslinda 31 aralika denk geliyor ama 1 gun icin 2021li olmasinlar dedi, sonra 1 ocak resmi tatil olmaz dedi 2 oxak pazar olmaz dedi 3 ocagi bekle hep yat dediben cogu ilaci 34 haftada biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?