- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.681
Doktorum senin riskin yok dedi yapmadı, dun yine sordum 34ten sonra gerek yok cigerler gelisiyor hala riskin yok zaten dedi o yuzden yapilmadi banaYa 2 kiloyu geçtiler şükür her halükarda önemli olan solunum sıkıntıları olmasın kşlo doğunca da alır tek sorun o olsun sen ciğer geliştirici yaptırdın mı 30 da yapıldı bana
Kuzum 33 haftama kadar cok rahattim 34te artik birden agirlastim ne donebiliyorum sag sola ne kalkabiliyorum ne dik yuruyebiliyorum, reflum hat safhada gobegim yere cekiyor beni, bebekler surekli kipir kipirHer sey beklendigi gibi sakin sakin olur insallah. Nasil birsey 30lu haftalar, cok merak ediyorum google'dan baska soracak kimse yok ❤
Aynen 32 esigini gecersen 34 esigi 36 esigi sonra dogum inşallahArtık öyle yapıyorum hafiften ağrılarım da başladı çünkü bu haftalardan sonrası daha önemli diye dusunuyorum
Amin yavrum inşallah, sana soyle soylim kizima gebeyken 37 haftama kadar çalıştım(ogretmenim) ve eve hep otobusle dondum 1 saat yolu, bunlarda su an arabayla hastaneye gitmek bile iskence ve hic okula gitmedim asla calisamazdimben daha şimdiden yattığım yerden kalkmakta zorlanıyorum 22+3 oldum bugün. Sizin haftalara geldiğimde kim bilir neler olacak? inşallah sağlıkla alın kucağınıza yavrularınızı, Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
tabi canım vaktinde ve sağlıkla doğsunlar inşallah. sonra nasılsa bol bol severiz :)Ahaha bazen ben de öyle diyorum sonra hemen tövbe demeye başlıyorum vaktinde doğsun ballı lokumlarımız şimdilik göbeğimize sarılmakla yetineceğiz
Zaman cok hizli inanki canimTesekkur ederim canim benim fazlasiyla yardimci oluyorsun allah razi olsunins ya ins allahim hayirlsiyla nasip etsin ins canim
maşallah canım çok tatlı bir göbüş :)Göbiş baya büyüdü sanki. Şimdi bile hareket zor oluyor 30 dan sonra ne olacak acabatoplam 10 kilo almışım
bu kasilmalarin hepsini hissediyor musun? yoksa sadece kagitta mi görüyorsunCanim ilaci almadigim zaman 20 dakkada 1 tane 100 gorduk 2 yada 3 hatirlamiyorum 60 70 arasi gorduk bunlar aksam 6 cekildi oyleydi gece cekilen daha yuksek cikinca tekrar baslattilar suan bazen 20 dk da 2 yada 3 tanr 20 35 arasi oldu ancak ilaca ragmen var dedi sanci acaba sende de oluyormuydu boyle ? dr bugun bu ilac evde de kullaniloyor dedi ama yan etki durumu var dedi ciger icin tam anlayamadim bir kac gun daha hastanede kal dedi dun ult bakti bebeklere sorun yok dedi yarinda bi bakariz dedi acaba ilacin sorun yapmadigini gorup mu cikaracak onu bilemedim canim benim
Merak ediyorum inş olmuşlardır okadar bnm de kız erkek oğlum ilerden gidiyo birazBenim ikisi de kız olduğu için heralde kilo farkları çok az 30. Haftada 1700 falan olurlar heralde
Ay maşşallah çok güzel göbüşünGöbiş baya büyüdü sanki. Şimdi bile hareket zor oluyor 30 dan sonra ne olacak acabatoplam 10 kilo almışım
ben hala şuan çalışıyorum bakalım ne zamana kadar dayanabileceğim ama gerçekten ikiz hamilelikte çalışmak zor hele bir de özel sektör oluncaAmin yavrum inşallah, sana soyle soylim kizima gebeyken 37 haftama kadar çalıştım(ogretmenim) ve eve hep otobusle dondum 1 saat yolu, bunlarda su an arabayla hastaneye gitmek bile iskence ve hic okula gitmedim asla calisamazdim
Ben dün gittim canım 570 600 yakınız sanki bu haftalarda iyi alıyolarcanım ben geçen hafta cumartesi günü gittim en son 480 ve 500 gram olmuşlardı. ben de öyle istiyorum valla hatta bir an önce doğum yapayım kucağıma alayım istiyorum ama işte daha var :) seninkiler kaç gram olmuşlar?
Durur inşallah dinlen bolca zaten az kalmış seninde sonra yatmaya fırsat bulamıcaz istesek deAynen canim o ilac suan hastanedeyim gunde 4 kez veriyorlar ve seve seve iciyorumins benimde sizin gibi durup o guzel haftalaro gorerek sag saglim bebislerimi dunyaya getiririm
Benim sancı olduğu için yapılmıştı çıkmadıysa nst de gerek yok zatenDoktorum senin riskin yok dedi yapmadı, dun yine sordum 34ten sonra gerek yok cigerler gelisiyor hala riskin yok zaten dedi o yuzden yapilmadi bana
Erkek önden gidiyor diyorlar genelde olsun vaktinde geldiler de daha alır kilo vakit çokMerak ediyorum inş olmuşlardır okadar bnm de kız erkek oğlum ilerden gidiyo biraz
Çok şükür canm bende öyle düşünüyorum inş buyumuslerdir onlar böyle kilo aldıkça çok mutlu oluyorumMaşşallah canım kritik zamanları atlattın neredeyse çok şükür en az 1buçuk kg olmuşlardır bence
Dimi canım ya zor bence de kolay gelsinben hala şuan çalışıyorum bakalım ne zamana kadar dayanabileceğim ama gerçekten ikiz hamilelikte çalışmak zor hele bir de özel sektör olunca
Ben 29+2 yim ben de süpürme dışında her şeyi yapıyorum hatta sonra yapamam diye tatlı falan da yapıyorum:)) ben de ağırlaştim ama şöyle birşey var yatınca daha kötü oluyor belim. Kasılmalar da var. Bugün kontrole gittim her şey yolunda çok şükürBizim haftalarımız aynı mı bnde 30+2 bnde hiç dinlenmiyorum evde süpürme silme hariç diğer isleri yapıyorum ve musafir de agirliyodum bu zamana kadar ama bundan sonra daha dikkatli olmam lazım ağırlaştığımı çok hissettim bu hafta
Kesinlikle onlardan daha kıymetli birşey yok. Geri kalan her şey birşekilde olur. Benim 10 yaşında oğlum var o madur olmasın mutsuz olmasın diye en çok eforu ona harcıyorum hiçbir şeyini eksik etmiyorum gerisi önemli değilİnşallah sağlıkla doğarlarda ya 26 ya kadar bende öyleydim böbreğime stant takıldıktan sonra sürekli idrar yolu enfeksiyonu oldum oda ağrıyı tetikledi 30 da ciğer geliştirici oldum şuan da nidilatla tutcaz 36-37 ye kadar riske atmamak ve kilo almaları adına hep yatıyorum şuan zaten daha kıymetli hiç bişey yok hayatım da geri kalan işleri doğum sonrasına erteledim sağlıkla gelsinler yeter yoksa yatmaktan bende çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?