2022 ikiz annesi olacaklar

Canım senin baya yüksek çıkmış. allah yardımcın olsun. ben hiç insülin iğnesi kullanmadım. pkos var bende. insülin direnci de çıkınca doktor önerisiyle hap kullandım bir süre ama gebelikten beri hiç kullanmadım. şimdi inşallah gebelik şekeri çıkmaz diye dua ediyorum. sen yaptıracak mısın şeker yüklemesi?

amin canım inşallah bende hiç kullanmamıştım canım gebelik biraz daha arttırdı direnci eski tahlillerime baktım mesela transfer öncesi insilün değerim 10.4 imiş. şeker yüklemesi yapmana gerek yok dedi doktorum zaten insilün kullanıyorsun yükleme sonucun birşey değiştirmez dedi aylık açlık tokluk baktırıyorum.

İnşallah sağlıkla kucağına al miniklerini. Sorunsuz sıkıntısız dünyaya gelsinler Sağol canım insan işte bir türlü rahatlayamıyor böyle bir durumda. Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil maalesef.

Haftalardır bakmıyordum ben bu gruba herkes 20 Li haftalara gelmiş ne güzel ben 2022 yi görmeden doğuracağım kesinleşti 37 gibi alırız dedi doktorum size tavsiyem hiç bir iş yapmayın rahim ağzı kısalanlarda tek çare progestan proluton başka türlü ikizler başlı yaptığı için kısalıyor ben 17. Haftaya kafar her gün kalmadan progestan oldum sonrasında da haftalık proluton a döndük ve hep dinlendim

selam kızlar bu aralar hepimizin gündemi şeker. benimde bugün kontrolüm vardı. en son tahlillerimde idrarda şeker çıkmıştı. bugünde bebeklerin suyu sınırda çıktı doktorum hiç beklemeden şeker yüklemesini yapalım dedi. perşembe günü sabah şeker yüklemem olacak. zaten önceden de insülin direncim vardı ama hamile kalmadan düştüğü için ilacı bırakmıştık. şimdide büyük ihtimalle şeker çıkacak ama bir umut inşallah yoktur diye dua ediyorum

İnşallah çıkmaz canım

İnşallah yoktur kuzum

Kacinci haftadasin canim

pek umudum yok bebeklerde tontik biraz bakalım perşembe günü belli olacak. perşembeye kadar ne bulursam yiyeyim bari
Ahaha aynısını yaptım kuzum biliyor musun dedim şeker çıkarsa hiç yiyemicem nasıl olsa waffle yedim çok canım çekiyordu ne zamandır çok şükür çıkmadı inşallah senin de çıkmaz oyy tontikler

Canım ben de bugün hastaneye gittim doktora çok kilo alıyorum dedim şekerden falan mı doktor 24. Haftada yapacağız şeker yüklemesini ikizlerde yaptırmak lazım dedi inşallah çıkmaz bence baktırmakta fayda var

gecmis olsun canim insalkah yoktur. ilk hamileligimde benim de suyum coktu o yuzden hemen yukleme yapalım demislerdi ama seker cikmadi. sebebi bulunamadi

hayirli olsun sayılı gün kalmis sizin cok heyecanli

Amin kuzum benim ins hayirlisiyls hepimiz alalim bebislerimizi kucagimiza seni cok iyi anliyorum canim inanki bende oyleyim ama sonra stres daha kotu diyorum kendimi teselli ediyorum sonucta bizim gibi olan bir suru insan ve hayirlisiyla dogum yapip bebeklerini kucagina aldi bizde alacagiz niye almayalim ki

inşallah çıkmaz ama çıksada yapacak birşey yok dikkat ederek ilerlersin herzamanki gibi tek dileğimiz sağlıklı olmaları

Maşallah çok güzel gelmişsiniz bu haftalarda darısı bizim başımıza bisey soracağım size hiç mi iş yapmadınız nasıl geçirdiniz günleri uzanarak mi daha çok

tatlı ile çok işim yok ama hamur işi çok tüketiyorum bende bol bol ekmek depolayayım inşallah canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…