- 15 Temmuz 2021
- 522
- 510
- 23
- 36
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.561
Canım senin baya yüksek çıkmış. allah yardımcın olsun. ben hiç insülin iğnesi kullanmadım. pkos var bende. insülin direnci de çıkınca doktor önerisiyle hap kullandım bir süre ama gebelikten beri hiç kullanmadım. şimdi inşallah gebelik şekeri çıkmaz diye dua ediyorum. sen yaptıracak mısın şeker yüklemesi?canım benim insülin 17,09 falandı doktor 2 ay önce bir de tokluk bakalım dedi sonuç 166 falan çıkmıştı o zaman karar verdiler insilün başlamaya. Tüp bebek sürecinde de hamileliğin 4. ayına kadar ilaç kullandırdılar. senin benim kadar değil bence sıkıntı çıkmaz
amin canım inşallah bende hiç kullanmamıştım canım gebelik biraz daha arttırdı direnci eski tahlillerime baktım mesela transfer öncesi insilün değerim 10.4 imiş. şeker yüklemesi yapmana gerek yok dedi doktorum zaten insilün kullanıyorsun yükleme sonucun birşey değiştirmez dedi aylık açlık tokluk baktırıyorum.Canım senin baya yüksek çıkmış. allah yardımcın olsun. ben hiç insülin iğnesi kullanmadım. pkos var bende. insülin direnci de çıkınca doktor önerisiyle hap kullandım bir süre ama gebelikten beri hiç kullanmadım. şimdi inşallah gebelik şekeri çıkmaz diye dua ediyorum. sen yaptıracak mısın şeker yüklemesi?
İnşallah sağlıkla kucağına al miniklerini. Sorunsuz sıkıntısız dünyaya gelsinlerAnladim canim benim suan icin iyi kotu degil tabikide sadece birazcik hizli olmus ancak dikkat edersen tekrat yukselir yada boylede kalabilir korkma hic ben kendimden diyeyim 20 haftada 39 25 haftada 13 26 haftanin carsamba gunu 33 cuma gunu 18 suan hastanedeyim cok degisen birsey bu bebeklerin duruslarida baya etkiliyor tabi ins hic dusus olmaz sende sorun cikmaz sen stres yapma yeterki
haftalarina uygun kilolari o civar oluyorlar normaldeİyi günler güzel anneler bende cuma günü kontrole gittim 24+1 deydim bebişlerden birsi 615 gram birisi 608 gram dedi bana az gibi geldi. Sizce nasıl endişelendim biraz.
İnşallah çıkmaz canımcanım geç gördüm kusura bakma benim insülin direnci 12,66 ve 13,6 çıkmış en son baktım e-nabızdan. uzun bir süre şeker ilacı kullandım ama tüp bebek sürecinden sonra bıraktım ilaçları. inşallah sıkıntı çıkmaz bakalım :)
İnşallah yoktur kuzumselam kızlar bu aralar hepimizin gündemi şeker. benimde bugün kontrolüm vardı. en son tahlillerimde idrarda şeker çıkmıştı. bugünde bebeklerin suyu sınırda çıktı doktorum hiç beklemeden şeker yüklemesini yapalım dedi. perşembe günü sabah şeker yüklemem olacak. zaten önceden de insülin direncim vardı ama hamile kalmadan düştüğü için ilacı bırakmıştık. şimdide büyük ihtimalle şeker çıkacak ama bir umut inşallah yoktur diye dua ediyorum
Kacinci haftadasin canimAy kizlar nasil tarif edecegimi bilmiyorum ikizlerim sanki toparlaniyor yumak şekli aliyorlar arada bi oyle olunca bana bi yuzume sicak basiyor normalmi bükülüyorlarmi napiolar icerde anlamadim ama o an yuruyemiyorum oldugum yerde dikiliyorum gecmesini bekliyorum ve ates basiyo sanki yuzume normalmiii
pek umudum yok bebeklerde tontik biraz bakalım perşembe günü belli olacak. perşembeye kadar ne bulursam yiyeyim bariİnşallah yoktur kuzum
Ahaha aynısını yaptım kuzum biliyor musun dedim şeker çıkarsa hiç yiyemicem nasıl olsa waffle yedim çok canım çekiyordu ne zamandırpek umudum yok bebeklerde tontik biraz bakalım perşembe günü belli olacak. perşembeye kadar ne bulursam yiyeyim bari
22+2 canım :)Saol canım çok şükür inşallah son 3 ayda çok almam :) bence 25 bile olmaz senin kaçıncı haftadasın yazmıyor göremedim hatırlayamadım da :)
Canım ben de bugün hastaneye gittim doktora çok kilo alıyorum dedim şekerden falan mı doktor 24. Haftada yapacağız şeker yüklemesini ikizlerde yaptırmak lazım dedi inşallah çıkmaz bence baktırmakta fayda varselam kızlar bu aralar hepimizin gündemi şeker. benimde bugün kontrolüm vardı. en son tahlillerimde idrarda şeker çıkmıştı. bugünde bebeklerin suyu sınırda çıktı doktorum hiç beklemeden şeker yüklemesini yapalım dedi. perşembe günü sabah şeker yüklemem olacak. zaten önceden de insülin direncim vardı ama hamile kalmadan düştüğü için ilacı bırakmıştık. şimdide büyük ihtimalle şeker çıkacak ama bir umut inşallah yoktur diye dua ediyorum
gecmis olsun canim insalkah yoktur. ilk hamileligimde benim de suyum coktu o yuzden hemen yukleme yapalım demislerdi ama seker cikmadi. sebebi bulunamadiselam kızlar bu aralar hepimizin gündemi şeker. benimde bugün kontrolüm vardı. en son tahlillerimde idrarda şeker çıkmıştı. bugünde bebeklerin suyu sınırda çıktı doktorum hiç beklemeden şeker yüklemesini yapalım dedi. perşembe günü sabah şeker yüklemem olacak. zaten önceden de insülin direncim vardı ama hamile kalmadan düştüğü için ilacı bırakmıştık. şimdide büyük ihtimalle şeker çıkacak ama bir umut inşallah yoktur diye dua ediyorum
hayirli olsun sayılı gün kalmis sizin cok heyecanliHaftalardır bakmıyordum ben bu gruba herkes 20 Li haftalara gelmiş ne güzel ben 2022 yi görmeden doğuracağım kesinleşti37 gibi alırız dedi doktorum size tavsiyem hiç bir iş yapmayın rahim ağzı kısalanlarda tek çare progestan proluton başka türlü ikizler başlı yaptığı için kısalıyor ben 17. Haftaya kafar her gün kalmadan progestan oldum sonrasında da haftalık proluton a döndük ve hep dinlendim
Amin kuzum benim ins hayirlisiyls hepimiz alalim bebislerimizi kucagimizaİnşallah sağlıkla kucağına al miniklerini. Sorunsuz sıkıntısız dünyaya gelsinlerSağol canım insan işte bir türlü rahatlayamıyor böyle bir durumda. Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil maalesef.
30 da sancılarım başladı da kesildi ilaçla şükğr artık bitsin ya çok yoruldum sağolun bu arada darısı bekleyen herkesin başına inşallahhayirli olsun sayılı gün kalmis sizin cok heyecanli
inşallah çıkmaz ama çıksada yapacak birşey yok dikkat ederek ilerlersinselam kızlar bu aralar hepimizin gündemi şeker. benimde bugün kontrolüm vardı. en son tahlillerimde idrarda şeker çıkmıştı. bugünde bebeklerin suyu sınırda çıktı doktorum hiç beklemeden şeker yüklemesini yapalım dedi. perşembe günü sabah şeker yüklemem olacak. zaten önceden de insülin direncim vardı ama hamile kalmadan düştüğü için ilacı bırakmıştık. şimdide büyük ihtimalle şeker çıkacak ama bir umut inşallah yoktur diye dua ediyorum
Maşallah çok güzel gelmişsiniz bu haftalardaHaftalardır bakmıyordum ben bu gruba herkes 20 Li haftalara gelmiş ne güzel ben 2022 yi görmeden doğuracağım kesinleşti37 gibi alırız dedi doktorum size tavsiyem hiç bir iş yapmayın rahim ağzı kısalanlarda tek çare progestan proluton başka türlü ikizler başlı yaptığı için kısalıyor ben 17. Haftaya kafar her gün kalmadan progestan oldum sonrasında da haftalık proluton a döndük ve hep dinlendim
tatlı ile çok işim yok ama hamur işi çok tüketiyorum bende bol bol ekmek depolayayımAhaha aynısını yaptım kuzum biliyor musun dedim şeker çıkarsa hiç yiyemicem nasıl olsa waffle yedim çok canım çekiyordu ne zamandırçok şükür çıkmadı inşallah senin de çıkmaz oyy tontikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?