- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.501
Dahil canim yazmayi unutmusumBu sezeryan fiyatı 14bın ıcıne dahil dıye bılıyorum ben
Karar verdın mı pekı, alıcakmmısınn paket?Dahil canim yazmayi unutmusum
Paket almayacagim canim sebebi de. Bende sağlık personeliyim hastanede çalışıyorum tahlillerimi, tetkiklerimi hep çalıştığım hastanede yaptırıyorum. Dr a sonuç gösteriyorum . Baskentte ücretli yaptırmak istemiyorum. Muayeneler + dogum icin gideceğim.Karar verdın mı pekı, alıcakmmısınn paket?
Bir de 2 günden fazla yatıs olursa gün başına 1300 alacaklarmış
Sen hangı hastanedesin canımPaket almayacagim canim sebebi de. Bende sağlık personeliyim hastanede çalışıyorum tahlillerimi, tetkiklerimi hep çalıştığım hastanede yaptırıyorum. Dr a sonuç gösteriyorum . Baskentte ücretli yaptırmak istemiyorum. Muayeneler + dogum icin gideceğim.
Özel hastanedeyim ismini ozelden yazayim :)Sen hangı hastanedesin canım
Ben atıyımMesaj atamıyorum
Amin kuzum benim hayirlisiyla insInş canm hepimiz görürüz umarım 37 leri
Kuzum dogum icim ozel oda tercih edin bence yani ben hastanedeyim tamam sezeryanli olanlara bir refakatci veriliyor ama bilemedim esin olmuyor yada iki annen olsun dersen olmaz sahsen ben ins planli dogumum nasip olursa oyle istiyorum yada suan tekim ondan bilemedimDahil canim yazmayi unutmusum
Eşim dışında kimsem yok canim ankarada. Gebe oldugumu öğrendik annemin kanser oldugunu öğrendik annemde gelemez. Kaynanam sizlere ömür . Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz anlayacağın. Baskent hastanesinde mi yatıyorsun canim ?Kuzum dogum icim ozel oda tercih edin bence yani ben hastanedeyim tamam sezeryanli olanlara bir refakatci veriliyor ama bilemedim esin olmuyor yada iki annen olsun dersen olmaz sahsen ben ins planli dogumum nasip olursa oyle istiyorum yada suan tekim ondan bilemedimbu arada 2 gun disinda 3 gun olacagini hic sanmam bayanlar dun dogum yapip bugun ogleden sonra cikip gidiyorlar yeterki allah korusun saglik sorunu olmasin ins Sohrab
Normal dogumda cıkıyorlar ama sezeryanda sanmıyorum ertesi gun cıkabılecegımizi, 3 gun olarak hesap ederek kabul ettik bız, ınsallah daha fazla kalmayız tabı.. Ben gecen yıl dusuk ysptıgımda esımı asla ıcerı gırdırmedıler, bu sene kanama olunca hastanede yattığımda esım esya getirdi, ıcerıde kaldı yanımda 1 2 saat bişey demedilerKuzum dogum icim ozel oda tercih edin bence yani ben hastanedeyim tamam sezeryanli olanlara bir refakatci veriliyor ama bilemedim esin olmuyor yada iki annen olsun dersen olmaz sahsen ben ins planli dogumum nasip olursa oyle istiyorum yada suan tekim ondan bilemedimbu arada 2 gun disinda 3 gun olacagini hic sanmam bayanlar dun dogum yapip bugun ogleden sonra cikip gidiyorlar yeterki allah korusun saglik sorunu olmasin ins Sohrab
Çok geçmiş olsun canımEşim dışında kimsem yok canim ankarada. Gebe oldugumu öğrendik annemin kanser oldugunu öğrendik annemde gelemez. Kaynanam sizlere ömür . Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz anlayacağın. Baskent hastanesinde mi yatıyorsun canim ?
Oncelikle rabbim annene sifasini versin ins kuzum cok uzuldum. Olsun insanin esi olsun yeter tek olmaktan iyidir canim benim evet suan orda yatiyorum selviks kisaligim gozukuyor diye bakalim ne olacak bekliyoruzEşim dışında kimsem yok canim ankarada. Gebe oldugumu öğrendik annemin kanser oldugunu öğrendik annemde gelemez. Kaynanam sizlere ömür . Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz anlayacağın. Baskent hastanesinde mi yatıyorsun canim ?
Valla kuzum 3 gundur burdayim sezeryanli olanlari hep ertesi gunu saat 3 - 4 gibi cikardilar tutmadilar onlarda kalmak istemedi ben o yuzden dedim ama hepsi gaziydi bilmem neyiydi tamamladilar bebeklerde iyiydi gittiler evlerine . Benim esimde birseyler getıriyor aliyorlar ama odada sezeryanli hasta olunca ayak ustu 10 dakk gorusup gidiyor mecbur bakalim ins sorunum birseyim yoksa belki yarin bende evime cikarim insNormal dogumda cıkıyorlar ama sezeryanda sanmıyorum ertesi gun cıkabılecegımizi, 3 gun olarak hesap ederek kabul ettik bız, ınsallah daha fazla kalmayız tabı.. Ben gecen yıl dusuk ysptıgımda esımı asla ıcerı gırdırmedıler, bu sene kanama olunca hastanede yattığımda esım esya getirdi, ıcerıde kaldı yanımda 1 2 saat bişey demediler
Buna şükür canim napalim. Memleketten uzak olunca böyle sıkıntılar oluyor. Allah yardımcımız oluuuuur hic endişe etme. Esimle herseyin üstesinden geliriz diyoruz eminim sizinde öyledirÇok geçmiş olsun canımbızım 2 annede yaşlı, görümcem saollsun gelirim ben dedi, tabı ınsallah ızın alabilir o zamana, olmazsa benım de esım olacak yanımda
Allah razi olsun. Insallah iyileşecekOncelikle rabbim annene sifasini versin ins kuzum cok uzuldum. Olsun insanin esi olsun yeter tek olmaktan iyidir canim benim evet suan orda yatiyorum selviks kisaligim gozukuyor diye bakalim ne olacak bekliyoruz
Allahin izniyle iyilesir kuzum torunlarinin buyudugunu gorur insAllah razi olsun. Insallah iyileşecekserviks kisaligi cogu kiside oluyor hic korkma bol bol yat. Riskli dönemi zaten geçirmişsin. Ciger geliştirici igne yapildi degil mi ?
Benim hep öyle canım hamilelikten önce 11 7 çıkardı hep ama şimdi hep 9 5 ya da 10 6… Ama boşver yüksek olacağına düşük olsun yüksek gebelikte problemSelam kızlar bugün bayağı kötü oldum ayakta duramıyordum başım falan dönüyordu eşim tansiyonumu ölçtü 10 a 5 düşmüş sanırım ne yapabilirim bunun için sizce?
gecmis olsun iyi beslenmedin miSelam kızlar bugün bayağı kötü oldum ayakta duramıyordum başım falan dönüyordu eşim tansiyonumu ölçtü 10 a 5 düşmüş sanırım ne yapabilirim bunun için sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?