- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.321
Yaaa çok güzel güle güle kullansınlar inşallah, bende bu modele çok baktım hatta bu beşik çok pratik geldi bana mağazada da gördüm sallanması da çok güzeldi ama sonra odam müsait olunca buyuyenlerden almak daha ekonomik geldi bize.Benim oda küçük olduğu ve iki beşik koyacağımız için buyuyenlerden almadık 2 tane çilek sallanır beşik,birde 3 kapılı dolap aldik
Buyuyenlerde beğendiğim modeller sallanmiyordu,satış elemanı da sallanan alın sonra pişman ol ayın gazlı bebekler hep sallanmak ister diyince buna karar verdik.buyuyunce zaten odalarını ayiririz o zamanda kıza ve erkeğe uygun birşeyler alırız diye ddusunduk.sagol canım rabbim günlerimizi tamamlayıp sağlıkla içinde yatırmayı nasip etsin valla şuan tek düşüncem o.Yaaa çok güzel güle güle kullansınlar inşallah, bende bu modele çok baktım hatta bu beşik çok pratik geldi bana mağazada da gördüm sallanması da çok güzeldi ama sonra odam müsait olunca buyuyenlerden almak daha ekonomik geldi bize.
amin inşallahİlki temmuzda taze transferdi tutmadı bu ikinci denemem olabilir denk gelmiş olabiliriz evet 5. Gün 2 tane transfer edildiİnşllah rabbim sağlık doğan versin onlara. Başka bir derdimiz yok Sizde yerleşme kanaması falan olmuş muydu. Ve bu süreçte hiç bir sorun ile karşılaştınız mı?
Evet büyüyen modeller sallanmiyor bence de o konuda dezavantajli. Bende sallan ekstra küçük biseyler alacağım kendi odama bir süre zaten yanında yatarlar diye düşünüyorum. Benim ikiside erkek o yüzden odalarını uzun süre ayırmasam bile olurBuyuyenlerde beğendiğim modeller sallanmiyordu,satış elemanı da sallanan alın sonra pişman ol ayın gazlı bebekler hep sallanmak ister diyince buna karar verdik.buyuyunce zaten odalarını ayiririz o zamanda kıza ve erkeğe uygun birşeyler alırız diye ddusunduk.sagol canım rabbim günlerimizi tamamlayıp sağlıkla içinde yatırmayı nasip etsin valla şuan tek düşüncem o.
Şuan içim çok rahatladıamin inşallahbenimde Temmuz transferi kesin transfer grubunda gördüm :) benim ilk kanamam ultrasonla ikiz olduklarını öğrendiğimiz günün akşamında oldu çok korkmuştum acile gittik normal olabileceğini söyledi doktor demekki o yerleşme kanamasıydı ondan sonra bir kaç kez oldu ama öyle şiddetli bir kanama değildi leke şeklinde 3 aydan sonra da bitti çok şükür bir sorun ile karşılaşmadım inşallah sonuna kadar sorunsuz şekilde devam eder hepimizin
Kendi odamizdada yer olmadığı için ben direk bebislerin odaya yerlesecegimEvet büyüyen modeller sallanmiyor bence de o konuda dezavantajli. Bende sallan ekstra küçük biseyler alacağım kendi odama bir süre zaten yanında yatarlar diye düşünüyorum. Benim ikiside erkek o yüzden odalarını uzun süre ayırmasam bile olurinşallah sağlıklı günlerde kullansın bebislerimiz
magazadan alinca iade sorunu oluyor o yüzden interneti tercih ettim ben. ikiz gebelik ne olur ne olmaz 20. haftalarda siparis etmistim. demonte gelecegi icin tasimak sorun olmaz herhalde asansor yok muBizde internetten sipariş ettikte kapı önü teslim oluyormuş sanırsam bilseydim tercih etmezdim.kurulumu yapanlarda çıkarmaz kendinizmi çıkaracağız yani keşke yaşadığım şehirden alsaydim herşey onlara aitti
Merhaba canimmm. Bende göğsen hocanın hastasiyim. Kontrollere kendisinde mi devam ettiniz acaba ? Baska birinde mi takiplisinizMerhaba ben de başkent üniversitesi göğşen beyin hastasıyım. Transfer sürecimiz de onunlaydi. Tek embriyo transferi yapıldı, 7. Haftada ikiye bölünüp ikiz olduğunu görünce takibini bırakmadım. Doğumu da orada yapacağım inşallah.
Bugun aradim kac kere ulasamadim. Cumartesi ilk isim gidip görüşeceğimBiz doğum paketi aldık, 2 kere muayene olduktan sonra karar verdik, devam etmeye, dogum paketinden de o gıttıgımızın ucretlerıni düştüler.. Taburcu bolumunden bi kadın bilgilendiriyor detaylı bir sekılde.. Ama nihal hanımı tavsiye ederim Kesınlıkle
Malesef yok canım.bizde kasımın 19.siparis ettik bakalım ne zaman gelecek.sen nasıl oldun yatmak fayda sağladımi rahim uzunlugun arttimi?magazadan alinca iade sorunu oluyor o yüzden interneti tercih ettim ben. ikiz gebelik ne olur ne olmaz 20. haftalarda siparis etmistim. demonte gelecegi icin tasimak sorun olmaz herhalde asansor yok mu
amin inşallah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin RabbimŞuan içim çok rahatladıİnşllah benimde sorunsuz devam eder Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşllah
14.300e anlastık bız, sekreter tam zamanında aldınız demıstı.. Bakalım size ne diyeceklerBugun aradim kac kere ulasamadim. Cumartesi ilk isim gidip görüşeceğiminşallah cok pahali hesap çıkarmazlar
Öğrenince mutlaka yazarim bayagi pahaliymis yalniz14.300e anlastık bız, sekreter tam zamanında aldınız demıstı.. Bakalım size ne diyecekler
Çagrı gülümser den fiyat aldım, 16 17bın, hastaneye gore degsıyor fiyat, sezeryan olunca da 1000 ekliyorlarÖğrenince mutlaka yazarim bayagi pahaliymis yalniz
Ne kadar yüksek meblalar. Hayret ettimÇagrı gülümser den fiyat aldım, 16 17bın, hastaneye gore degsıyor fiyat, sezeryan olunca da 1000 ekliyorlar
14.300e anlastık bız, sekreter tam zamanında aldınız demıstı.. Bakalım size ne diyecekler
Doğum dahilse çok iyiymiş fiyatlar canım sırf doğum zaten epiduralle falan 10binden fazla oluyor artıkÇagrı gülümser den fiyat aldım, 16 17bın, hastaneye gore degsıyor fiyat, sezeryan olunca da 1000 ekliyorlar
Maalesef öyle canım, artık para hesabı tutmayı bıraktım 2 tüp bebek, akla gelecek her test.. Ve daha yeni başlıyormuşuz aslında.. Hersey o kadar pahalı ki..Ne kadar yüksek meblalar. Hayret ettimgerçekten su an takibi ozelde devam edip dogumu devlette mi yapsam diye düşünüyorum. Allah yardimcimiz olsun
Evet canım, diğer heryere göre cok daha uygun.. Hem de perinatolog takıbındeyım,diğer doktorla muayene ucreti arasında 250lira fark var.. Dogumu da kendı doktorum yaptırcak, cok sevdik doktoru da.. Zaten tüp bebek doktorum direk onu soyledı, düşük var, kan uyusmazlıgı var, ikiz gebelik..Doğum dahilse çok iyiymiş fiyatlar canım sırf doğum zaten epiduralle falan 10binden fazla oluyor artık
faydasi oldu asagiya baski azaldi ama kasilmalarim oluyor. cumartesi kontrolde bakcaz rahim uzunlugunaMalesef yok canım.bizde kasımın 19.siparis ettik bakalım ne zaman gelecek.sen nasıl oldun yatmak fayda sağladımi rahim uzunlugun arttimi?
İnsallah uzamistir.ya benimde üç beş gündür karnımda bir sertleşme oluyor toplanıp kalıyor netten baktım normal diyor sende varmifaydasi oldu asagiya baski azaldi ama kasilmalarim oluyor. cumartesi kontrolde bakcaz rahim uzunluguna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?