- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.261
Ben bunu kullaniyorum; sabah 1000mg balik yagi, 350mg omega3 yag asitleri, 180mgEPA, 120mgDHA icerikli yumusak kapsul,kizlar omega3 ne kullaniyorsunuz hatalardir balik tuketemiyorum lokantaya gidecek halim yok balik yagi kullancam. mecburen
Çok teşekkür ederim cevabınız içinBenim Avent tekli ve Lansinoh ciftli var. Medela ve Ameda da kullandim, butceniz yetiyorsa Avent candir.
Biberonlarim Tommie Tippee yenidogan antikolik set, emzikler de TommieTippee Night. Kizimda hepsini Avent kullanmistim.
Sut sagma makinelerinde biberon govdesi oluyor, 2 Lansinoh biberon, 1 tane de Chicco cam govdem (Avente takiyorum) var makineler icin, istenirse emzikle biberona donduruluyor
Sut torbalari Lansinoh.
Krem, kapak, kalkan vb kullanmiyorum, bir tek gogus pedi alinir doguma yakin. Iki bebek emzirecegim icin mochi gereksiz geldi almaktan vazgectim. Erken dogum olursa (olmaz insallah) 2 tane de Bambino premature biberon alirim.
Walla oyle guzel anlatmissin ki . Zihnimdeki butun taşlar yerine oturdu❤Plesenta rahim duvarinda tutundugu yerde sabit ama rahim yukari dogru buyuyerek onu zamanla yukari cekiyor, bir yandan plesenta da uzayip kalinlasiyor, bebelerin kesesi de buyudukce onun da bir basısı oluyor. Yerlesiminde ufak ufak degisim oluyor bu vesileyle, tabi onden-yana-arkaya gibi gezinme degil ama konumlaniyor
Pregnomarin diye bir şey vermişti doktorum bana her şey var içinde canımkizlar omega3 ne kullaniyorsunuz hatalardir balik tuketemiyorum lokantaya gidecek halim yok balik yagi kullancam. mecburen
Evet canım benim de aynı seninki gibi oldu aşağıda dendi kanamam oldu bi kaç kere çok az ama... doktor yukarı çıkar dedi demek ön kısma yerleşmiş evet yukarı çıkıyor previa olmasın da canım önde olsunGecen hafta kanamam olmustu. Acildeki doktor plasenta aşagida biraz. Ondan olmustur dedi. 24. Haftaya kadar yukari cikabilir dedi. Perinatologun verdigi kagittada anterior yaziyor. Surekli yer mi degistiriyo acaba ilginc :)
Insallah çikar . Kan gormek insani felaket panikletiyoEvet canım benim de aynı seninki gibi oldu aşağıda dendi kanamam oldu bi kaç kere çok az ama... doktor yukarı çıkar dedi demek ön kısma yerleşmiş evet yukarı çıkıyor previa olmasın da canım önde olsun
Ben düşük tehlikesi atlattım kanamam vardı çok sancılı geçti ilk zamanlarım o yüzden her ağrıda gitmem herhalde diyorumTecrubesızlık zor deıl mı, kızlar bahsediyordu yalancı sancı var dıye, ayırt ediyorlar, bakalım bız ne yapıcaz, her kıpırtıda doktora kosarım kesin ben
Benım de hep kanamam oldu, hastanede de yattım, 20 gündür rahatım cok sukur, ınsallah bidaha olmaz kanama.. Ben korkuyorum valla doktorum çok ilgili, bı de kan uyusmazlıgı oldugu ıcın, ufak bı lekede bıle cagırdı benı..Ben düşük tehlikesi atlattım kanamam vardı çok sancılı geçti ilk zamanlarım o yüzden her ağrıda gitmem herhalde diyorumama tecrübesizlik zor ilk gebelik üstüne ikiz
Canım valla aynı şekilde benim de öyle ama doktor ara ara olabilir dedi pruluton verdi en son da öne yerleşmiş dedi ayrıntılı ultrasonda.Insallah çikar . Kan gormek insani felaket panikletiyo
Ocean mummykizlar omega3 ne kullaniyorsunuz hatalardir balik tuketemiyorum lokantaya gidecek halim yok balik yagi kullancam. mecburen
Benimde aynı canım kan uyuşmazlığı yok bizde ama kanamam 11. Haftaya kadar devam etti 2 haftadır bitti kanama alanıda geçti dedi doktorum inşallah olmaz bir daha çok zor bi durum o korkuyu tatmak sürekli kontrol etmek bile psikolojik olarak kötü rabbim kimseye yaşatmasın insallah korkusu bile yetiyor progestan ile iğne kullandım kesildi şükürBenım de hep kanamam oldu, hastanede de yattım, 20 gündür rahatım cok sukur, ınsallah bidaha olmaz kanama.. Ben korkuyorum valla doktorum çok ilgili, bı de kan uyusmazlıgı oldugu ıcın, ufak bı lekede bıle cagırdı benı..
Doktorum Pregnom kullanmamı söylemişti canım onu kullanıyorum ben.kizlar omega3 ne kullaniyorsunuz hatalardir balik tuketemiyorum lokantaya gidecek halim yok balik yagi kullancam. mecburen
merhaba doktorumla birlikte çalışan ebe hanım bana ilk başlarda hastane tipi süt sağma makinesi kiralamamı önerdi. hastane tipi makine çok ağır ve işe taşıyamayacağım için de işe başladıktan sonra lansinoh markasının 2'li sağma makinesi varmış onu önerdi. ben ebe hanımın tavsiyesine uymayı düşünüyorumMerhaba arkadaşlar, önceden konuşulmuştu ama bulamadım baktığım sayfalarda. Süt sağma makinesi ve biberon olarak hangi ürünleri tercih ettiniz ? Her şey günden güne arttığı için çok erken de olsa bir şeyler almamız lazım diye düşünmeye başladık. Neler aldınız özellikle elektronik ürünlerde diye sormak istedim
Gule gule kullanKızlar bakın bebeklere böyle tulumlar aldım hastaneden çıkarken aşıya giderken falan sıcacık derlitoplu dururlar malum kış bebekleri:))
TeşekkürlerGule gule kullan
14. Ve 21. Haftada Istanbulda Ahmet Gül e gitmiştim. Serklaj bildiğim kadarıyla önlem amaçlı yapılacaksa 16. Haftalarda yapılıyor. Sonraki dÖnemde de acil durumlarda da yapılıyor sanırım. Benim doktorlarım gerek görmedi ve yapılmadı.Kizlar perinatolog kontrolüne ne zaman gittiniz. Ben 13. Haftada recep has a gitmeyi düşünüyorum. Gideniniz var mi acaba? Bir de serklaj yapilip yapılmaması kararı kacinci haftada aliniyor? Yaptiran var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?