2022 ikiz annesi olacaklar

kizlar omega3 ne kullaniyorsunuz hatalardir balik tuketemiyorum lokantaya gidecek halim yok balik yagi kullancam. mecburen
Ben bunu kullaniyorum; sabah 1000mg balik yagi, 350mg omega3 yag asitleri, 180mgEPA, 120mgDHA icerikli yumusak kapsul,
aksam ayni paketteki multivitamin sacheti aliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20211128-183837_Samsung Internet.jpg
    130 KB · Görüntüleme: 42
Çok teşekkür ederim cevabınız için

Walla oyle guzel anlatmissin ki . Zihnimdeki butun taşlar yerine oturdu❤

Kizlar perinatolog kontrolüne ne zaman gittiniz. Ben 13. Haftada recep has a gitmeyi düşünüyorum. Gideniniz var mi acaba? Bir de serklaj yapilip yapılmaması kararı kacinci haftada aliniyor? Yaptiran var mi?

Gecen hafta kanamam olmustu. Acildeki doktor plasenta aşagida biraz. Ondan olmustur dedi. 24. Haftaya kadar yukari cikabilir dedi. Perinatologun verdigi kagittada anterior yaziyor. Surekli yer mi degistiriyo acaba ilginc :)
Evet canım benim de aynı seninki gibi oldu aşağıda dendi kanamam oldu bi kaç kere çok az ama... doktor yukarı çıkar dedi demek ön kısma yerleşmiş evet yukarı çıkıyor previa olmasın da canım önde olsun

Ya canım ilk gebelik zaten o yüzdende ayırt edemiyorum hissettiğim şeyin ne olduğunu sanırım bi iki kıpırdanma olunca ikiz diye erken hissediyorum sanmıştım

Tecrubesızlık zor deıl mı, kızlar bahsediyordu yalancı sancı var dıye, ayırt ediyorlar, bakalım bız ne yapıcaz, her kıpırtıda doktora kosarım kesin ben
Ben düşük tehlikesi atlattım kanamam vardı çok sancılı geçti ilk zamanlarım o yüzden her ağrıda gitmem herhalde diyorum ama tecrübesizlik zor ilk gebelik üstüne ikiz

Ben düşük tehlikesi atlattım kanamam vardı çok sancılı geçti ilk zamanlarım o yüzden her ağrıda gitmem herhalde diyorum ama tecrübesizlik zor ilk gebelik üstüne ikiz
Benım de hep kanamam oldu, hastanede de yattım, 20 gündür rahatım cok sukur, ınsallah bidaha olmaz kanama.. Ben korkuyorum valla doktorum çok ilgili, bı de kan uyusmazlıgı oldugu ıcın, ufak bı lekede bıle cagırdı benı..

Benimde aynı canım kan uyuşmazlığı yok bizde ama kanamam 11. Haftaya kadar devam etti 2 haftadır bitti kanama alanıda geçti dedi doktorum inşallah olmaz bir daha çok zor bi durum o korkuyu tatmak sürekli kontrol etmek bile psikolojik olarak kötü rabbim kimseye yaşatmasın insallah korkusu bile yetiyor progestan ile iğne kullandım kesildi şükür

merhaba doktorumla birlikte çalışan ebe hanım bana ilk başlarda hastane tipi süt sağma makinesi kiralamamı önerdi. hastane tipi makine çok ağır ve işe taşıyamayacağım için de işe başladıktan sonra lansinoh markasının 2'li sağma makinesi varmış onu önerdi. ben ebe hanımın tavsiyesine uymayı düşünüyorum

Kizlar perinatolog kontrolüne ne zaman gittiniz. Ben 13. Haftada recep has a gitmeyi düşünüyorum. Gideniniz var mi acaba? Bir de serklaj yapilip yapılmaması kararı kacinci haftada aliniyor? Yaptiran var mi?
14. Ve 21. Haftada Istanbulda Ahmet Gül e gitmiştim. Serklaj bildiğim kadarıyla önlem amaçlı yapılacaksa 16. Haftalarda yapılıyor. Sonraki dÖnemde de acil durumlarda da yapılıyor sanırım. Benim doktorlarım gerek görmedi ve yapılmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…