Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
Çok güzel maşallah şimdi şöyle betahcg hormonu üç ayın sonuna kadar tavan yaptığı için het geçen gün duygular allak bullak olucak şişkinlik dersen bende de çok benimde bugün 5 hafta oldu allahım yardımcımız olsun hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Canım hangisi kese bunun. Konya'da hiç bı doktor bugün görev yapmiyo acile gittim 40 nazla baktılar. Stajyer doktordu bakan. Kese burda dedi ama hangisi kese anlamadım ben
Daha adet olmadım normalde gece olur sanmıştım ama dün baş ve kasık ağrım vardı galiba bugün olcam ay o güzel listeye hiçte istemezdim kırmızıların gelmesini
Canım hangisi kese bunun. Konya'da hiç bı doktor bugün görev yapmiyo acile gittim 40 nazla baktılar. Stajyer doktordu bakan. Kese burda dedi ama hangisi kese anlamadım ben
Stajyermis zaten doktor yok dedi. Ben dış gebelikten korkuyorum deyince bakti. Kese rahimde dış gebelik değil dedi. Bı dk bile sürmedi bakması hiç guvenemedim. Bayramdan sonra doktora gelirsin tekrar dedi
Daha adet olmadım normalde gece olur sanmıştım ama dün baş ve kasık ağrım vardı galiba bugün olcam ay o güzel listeye hiçte istemezdim kırmızıların gelmesini