Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
Kişiden kişiye değişiyor önemli olan iki kat yükselmesi benimde toplam dört ölçüm yaptım ikişer kat yükseldi senin belki çoğul gebelik tir doktorunla görüş bakalım ne diycek
Devlet hastanesine gittiğim için ilgi çok zayıftı her zamanki gibi doktorların ağzından lafı zor alıyoruz, ben sormasam kese bu bile demedi ben ekrandan görünce bu mu dedim evet dedi sonra fotosunu çekti
Devlet hastanesine gittiğim için ilgi çok zayıftı her zamanki gibi doktorların ağzından lafı zor alıyoruz, ben sormasam kese bu bile demedi ben ekrandan görünce bu mu dedim evet dedi sonra fotosunu çekti
Kuzu valla ilk geceden hamile kalmışım heralde kasıklarımda ağrılarım oldu belimde ağrı migdemde kiramplar hala bı devam ediyorlar oylelikle test yaptım çift çizgi çıktı
Kuzu valla ilk geceden hamile kalmışım heralde kasıklarımda ağrılarım oldu belimde ağrı migdemde kiramplar hala bı devam ediyorlar oylelikle test yaptım çift çizgi çıktı