- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.901
2 aydır yumurtlama gördükten sonra 12. Gün yaptım hep. Ama bu ay bi sabırsızlık oldu bilmiyorum erken olduğunu bile bile yaptım. Saçma sapan hallere düştüm ya, adet günümde yaparım varsa paylaşırım sizlerle.Canım çok hassas bi dönem gebelik isteyip olmaması hepimiz bu durumu yaşıyoruz o yüzden yanlış anlama ama çok çok erken yapıyorsun testleri. Neredeyse ilişki yaşayıp ertesi gün test yapacaksın. Bu şekilde kendini çok yıpratırsın. Biraz daha sabretmeye çalış en azından adet gününe 2 gün bari kalsın. Zaten adet başlayınca o hayal kırıklığı illa yaşanıyor bari bu kadar erkenden yaşama.
Kuzum sen aslında ilk çatlatma basarırızdan sonra bırakmıcaktın devam edicektin hala kırmızılar gelmedi ama pes etme hemen kuzumKız adet olmayı beklıyorumsennnnn 28 deyim bacım sen napıyosunnnnnnn gidiyorum kız 2 çiye doktora bu sefer ihmal etmek yokkkkkk
Gebelik olmuş muydu sizdeCanım illa akıntı olcak diye bişey yokmus doktorum söyledi benimde ilk yumurtam catladıgımda olmadı doktor catladıgını söyledi ama belki de çatlamıstır ondan siliklesmeye baslamıstır
Ya işte kuzum Ramazan araya girdi Ramazan da ilac içmek zor olurdu üstüne bayram da adet oldum doktor yoktu gidicem ama artık akıllandım kız olmadım bakalım ihtimal vermiyorum diyemem cunku korunmuyoruz hersey olabılır :)Kuzum sen aslında ilk çatlatma basarırızdan sonra bırakmıcaktın devam edicektin hala kırmızılar gelmedi ama pes etme hemen kuzum
11. Gün test yaptığımda pozitifti 13.gün negatife döndü. Zor olduğunu çok iyi biliyorum ama bir iki gün daha sabretmeni tavsiye ederim benGünaydın kızlar iğnenin 11.güünü. İğne etkisi Geçmiş midir acaba
Kızlar selamben ilk kez ovülasyon testi aldım. 20-26 Mayıs arası reglim devam etti. Bugün başlamam uygun olur mu test yapmaya?
Bence bekle haberleşelim bat günüBide bat günü yaparım zaten canım ama sanmıyorum bence yok biraz uzak kalıcam buralardan bat günü geri gelirim :))
Havuc ve avakado catlamasina yardimci kizlar aklinizda bulunsun :) ins güzel haber aliriz sizlerdenHanımlar çatlama olmuş sanırım. Bu ay herşey kendiliğinden gelişti ekstra hiç bişey yapmadım bakalım pozitifi görür müyüm
Bence sen her ihtimale karsi yine de degerlendir belki ikiz olur
Canım bakar mısın bugün yine böyle çıktı sence nedenEki Görüntüle 3073796 4
-5 gün önce o silik olangibiydi pike yakın sonra hep çok silikti bugün böyle oldu canım
Canım bazen adete yakın koyu çıkabiliyor bazende böyle adete yakın koyulaşınca gebelikte olabiliyor
İnşallah gebeliktir ya o zamanCanım bazen adete yakın koyu çıkabiliyor bazende böyle adete yakın koyulaşınca gebelikte olabiliyor
Beklemedeyim benim ikinci olacak Allah'ın izniyle :)İnşallah gebeliktir ya o zamananladım canım bir kaç gün daha böyle çıkarsa mı gebelik çıkıyor genelde hep kendimi soruyorum sen ne durumdasın ilk gebelik mi olacak senin de
Aynı şey bende de var göğüs uçlarım aşırı hassas hafif midem bulanıyor bat ne zaman seninGögüs uçlarımda büyüme var vücudumda anlam veremediğim bir kaşıntı var , gece uykudan mide bulantısıyla uyanıyorum