- 9 Mayıs 2022
- 436
- 382
- 29
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.461
Vakit geçsin hamileliği unutayım diye yapmadığım şey kalmadı normalde evden çalışıyoruz biz,utanırım okuyamam araştıramam diye ofise gittim akşama kadar buralardaydımÇıkar canım normal kasette.
Bende artimed aldim ovulasyon testi 5 li bugun baska marka alacaktm digerleri bitti ama sonra vazgectim artik kafam karissin istemiyormBilemiyorum belki de benim aldığım testten kaynaklanıyor. İnnovata değil benimki. Belki de net göstermedi. Bilemiyorum
Fazladan atıyom ben biraz net çıksın diye silik falan inanıyorum hemenKiz benim 2 haziran oluyor yumurtlamayla beraber 14. Gün sen benden önce yumurtladın
İlk gebeliğin mi olacak canımKızlar ben yanıyorum hayatımda ilk defa hasta hissetmeden yanıyorum. Normalde vücut ısım çok düşük benim hafif ateşim olsa 37 i bulmaz şuan geçiyor ve çok iyiyim hasta falan değilim şok içinde eşimnormal ısım 36,3 ve hiç görmedim kendimde 37 dereceyi. Ay inşallah bebetom bi yerlere yerleşmeye çalışıyordur kurban olduğum
Ben 2 Haziran'da yaparım testi hiiiic bekleyememFazladan atıyom ben biraz net çıksın diye silik falan inanıyorum hemenyumurtlamayla beraber sayacaksak 1 haziran. Ooo ilk hamile haberini vermesi sarar
Ben ilk defa kullandım bu ay ve çok net sonuç aldım yumurtlamada falan idrar damlatır damlatmaz koyu iki çizgi çıktı bak burdan aldımBende artimed aldim ovulasyon testi 5 li bugun baska marka alacaktm digerleri bitti ama sonra vazgectim artik kafam karissin istemiyorm
Senden bekliyoruz ozaman ilk hamile haberiniFazladan atıyom ben biraz net çıksın diye silik falan inanıyorum hemenyumurtlamayla beraber sayacaksak 1 haziran. Ooo ilk hamile haberini vermesi sarar
Evet bir senedir deniyoruz daha olamadıİlk gebeliğin mi olacak canım
Bende bunu cok begeniyorum bizim yakindaki eczanede var bundan iste bugun alip almamakla kararsız kaldim almadan geldim eveBen ilk defa kullandım bu ay ve çok net sonuç aldım yumurtlamada falan idrar damlatır damlatmaz koyu iki çizgi çıktı bak burdan aldım
Laboquick 20 Adet Ovulasyon + 6 Gebelik Testi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Laboquick 20 Adet Ovulasyon + 6 Gebelik Testi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Senden önce söylemem lazımBen 2 Haziran'da yaparım testi hiiiic bekleyemem
Ayy hamile çıkalım daSenden önce söylemem lazımeğer hamile çıkarsak ikimizde bebişe hediye göndercem
Vallabu ay geçsin doktora da giderim sıkıntı yok derse beni burda değil diyet sohbetlerinde görürsünüz ajsjjsBende artimed aldim ovulasyon testi 5 li bugun baska marka alacaktm digerleri bitti ama sonra vazgectim artik kafam karissin istemiyorm
Bende aynı hep burdayımG Gzmyts53leRonthavan oooo o zaman siz yaparsanız ben de yaparım valla. Bizim seninle aynı günmüş bat leRonthavan sen yap cesaret bulursam senden ben de yapacağım ahahhah hadi bakalım ilk kim hamile çıkacak ay hiç sorma bu arada ben de bütün gün elimde telefon burdayım ya güya ders çalışacaktım nerdeeee
Amacım buralardan taze bilgi koparıp gebelik belirtisidir test falan filan hamile kalıp bir daha bu siteye uğramamaktı. Şimdi o kadar sevdim ki asla gitmem daha çocuğumun kakasının rengini konuşmam lazımAyy hamile çıkalım daböyle komple Haziran topiği subat anneleri topiğine geçelim sonra keseydi bebekti kalp atışıydı cinsiyetiydi derken kucağımıza alalım inşallah en büyük hediye bize
Hahahahhahs ayy sen beni cok güldürüyorsuunAmacım buralardan taze bilgi koparıp gebelik belirtisidir test falan filan hamile kalıp bir daha bu siteye uğramamaktı. Şimdi o kadar sevdim ki asla gitmem daha çocuğumun kakasının rengini konuşmam lazım
Yaa hiç sorma ben de birkaç konu açarım biraz bilgi alırım iyiymiş dedim. Bu topiğe falan katıldım. Sonra sohbet muhabbet derken baya iyiymiş harbiden yaaa jajsjskAmacım buralardan taze bilgi koparıp gebelik belirtisidir test falan filan hamile kalıp bir daha bu siteye uğramamaktı. Şimdi o kadar sevdim ki asla gitmem daha çocuğumun kakasının rengini konuşmam lazım
Kasıklarında minik minik batmalar var mı benim var sağlı sollu birde göğüs uçları fena tutulmuyor yumurtlama zamanindan beri geçmediAmacım buralardan taze bilgi koparıp gebelik belirtisidir test falan filan hamile kalıp bir daha bu siteye uğramamaktı. Şimdi o kadar sevdim ki asla gitmem daha çocuğumun kakasının rengini konuşmam lazım
Ben daha yeniyim ya çok şey kaçırmışım. doğaçlama çocuk denemişiz şuan baya bişi biliyorum. Çocuk nasıl yapılır kitabı yazılırHahahahhahs ayy sen beni cok güldürüyorsuunbende çok sevdim burayı marttan beri baya aktifim