- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.121
Çok fenayım 36. Saatteyim çatlatmanın hala çatlamadılar cok fenayım yürüyemiyorum saglı sollu sancı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bilemedim kiii. Benim de kasik ağrılarım var şu an ama daha yumurtlama görmedimÇok fenayım 36. Saatteyim çatlatmanın hala çatlamadılar cok fenayım yürüyemiyorum saglı sollu sancı
Çatlatma vuruldunuz mu iğneYaa bilemedim kiii. Benim de kasik ağrılarım var şu an ama daha yumurtlama görmedim
Çatlamayınca mı ağrırmış öyle? Geçen ay benimde aşırı sancım vardı bu ay öyle olmadı hiç ağrım olmadı. İşe yaramıyor diye düşündümÇok fenayım 36. Saatteyim çatlatmanın hala çatlamadılar cok fenayım yürüyemiyorum saglı sollu sancı
Kuzum işte iğneyi dün sabah 8 de vuruldum dün aksam hafif bir akıntı geldi ama bugünden beri yürüyemiyorum kasıklarım patlıcak şiş hala diperleri çatlamadı bence yeni 36. Saatim doldu 48 aaat içinde hepsi çatlaması gerekiyorÇatlamayınca mı ağrırmış öyle? Geçen ay benimde aşırı sancım vardı bu ay öyle olmadı hiç ağrım olmadı. İşe yaramıyor diye düşündüm
Canım ağrıdan dolayı çatlamamistir diye düşünme. Ben regl olana kadar da göğüs ağrım kasık ağrım devam etmişti iğneden sonraKuzum işte iğneyi dün sabah 8 de vuruldum dün aksam hafif bir akıntı geldi ama bugünden beri yürüyemiyorum kasıklarım patlıcak şiş hala diperleri çatlamadı bence yeni 36. Saatim doldu 48 aaat içinde hepsi çatlaması gerekiyor
Çatlar heralde akıntım olunca anlıcam yarın ztn doktor kontrolüm var bide 3. İğnem kuzum ezberledim herşeyi vallaCanım ağrıdan dolayı çatlamamistir diye düşünme. Ben regl olana kadar da göğüs ağrım kasık ağrım devam etmişti iğneden sonra
Aynen canım akıntıdan farketmistim bendeÇatlar heralde akıntım olunca anlıcam yarın ztn doktor kontrolüm var bide 3. İğnem kuzum ezberledim herşeyi valla
Hayır hiç iğne olmadım bu zamana kadar. Bu ay ilk de ovulasyon deniyorum adetim bittiğim günden beri. Bakalım hangi gün yumurtlama göreceğim ya da görecek miyim diye . Eğer göremezsem doktora gideceğimÇatlatma vuruldunuz mu iğne
Yaa benim deeeTakvime göre yumurtlamaya son 2 haydi gazamız mübarek olsun kızlaaar
Haydi o zaman boş durmuyoruzYaa benim deee
Klomen bittikten sonra ki 3. gün kontrole gittim o gün iğne oldum sonra ki iki günde yoğun akıntım oldu. O günler yumurtlama gördüm muhtemelenKızlar bugün klomen biteli 9. Gün ama ben hala yumurtlama belirtisi yaşamadım ovulasyon testi yaptım böyle çıktı siz ne zaman yumurtlama gördünüz
Bende akıntı dışında belirti yok bir de ateşim var yani normalden fazla sicaklik var üstümde ama yumurtlama testim silik bugünKlomen bittikten sonra ki 3. gün kontrole gittim o gün iğne oldum sonra ki iki günde yoğun akıntım oldu. O günler yumurtlama gördüm muhtemelen
Siz gebe kaldınız mı pekiKlomen bittikten sonra ki 3. gün kontrole gittim o gün iğne oldum sonra ki iki günde yoğun akıntım oldu. O günler yumurtlama gördüm muhtemelen
Bende de akıntı oldu iğneden sonra az birşey. Ay kist olmasında Allah korusubKuzum işte iğneyi dün sabah 8 de vuruldum dün aksam hafif bir akıntı geldi ama bugünden beri yürüyemiyorum kasıklarım patlıcak şiş hala diperleri çatlamadı bence yeni 36. Saatim doldu 48 aaat içinde hepsi çatlaması gerekiyor
Canım benim ağrım önce başladı çok sancılıydı geceden başlamıştı ağrım sabah kanamam başladı kahverengiyle sonra normale döndü ertesi gün 6 7 gün sürdü normal adet kadarKimyasal geçiren kızlar regl kanamaniz nasıldı benim bı açık pembe bı koyu kahve şeklinde azar azar geliyor bir türlü bitmedi dizinde oylemiydi.. bir de inanılmaz karnım ağrıyor bugün sanki yeni yeni hastalanacakmisim gibi .. yarın doktora gidicem sanki iltihap kapmisim gibi