- 9 Mayıs 2022
- 436
- 382
- 29
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.141
Benim hala sol tarafım ağrıyo ne zaman geçecek resmen kramp çok saçma yumurtlamadan beri var kist mi kız bu ama çatladı çatlamasa kist olmuyomuydu neyse beynim yandı yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz gebe kaldınız mı peki
Bende akıntı dışında belirti yok bir de ateşim var yani normalden fazla sicaklik var üstümde ama yumurtlama testim silik bugün
Bende akıntı dışında belirti yok bir de ateşim var yani normalden fazla sicaklik var üstümde ama yumurtlama testim silik bugün
Sen değerlendirmeye devam et canım yumurtan catlamistir bence o testleri ben hiç kullanmadım bilmiyorum. Ben gebe kalamadim zaten bir kere klomen ve iğne kullandım Mart ayında. Haziran'da rahim filmi cekilecemBende akıntı dışında belirti yok bir de ateşim var yani normalden fazla sicaklik var üstümde ama yumurtlama testim silik bugün
Doktora gidicem ztn kuzum bgn bakıcaz catlamısmı hepsi senin kaçıncı günün iğneBende de akıntı oldu iğneden sonra az birşey. Ay kist olmasında Allah korusun
Gunaydin kuzum nasil oldunÇok fenayım 36. Saatteyim çatlatmanın hala çatlamadılar cok fenayım yürüyemiyorum saglı sollu sancı
Selaaaaam Herkes haziranda iki kalpli olsun insallah 6 haziran beklenen adetim.. Guzel haberlere olsunBismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�
İyiyim askım indi kasıklarım ama ole akıntı fln olmadı kontrolüm var bakalım catlamıslarmı sen nasılsınGunaydin kuzum nasil oldun
Bende iyiyim kuzum şimdi kontrolden geldim doktor dediki belki müdahale etmeden gebe kalacaksin hatta bugun 7. Hastamsin hsg filmi cekip getiren diğer 6 tanesi gebe bile dedi ayin 7 sine sira verdi adet olursan gel dedi bat tarihime göre..ama olmazsanda sabah hemen gel 7 sinde kan ver dedi yani doktor benden cok umutluİyiyim askım indi kasıklarım ama ole akıntı fln olmadı kontrolüm var bakalım catlamıslarmı sen nasılsın
Günaydın canım. Çatlama iğnesinden sonra Dr beni kontrole çağırmıyor adet olursan gel diyor.. İğne olduğum günü saymazsam 8.günümDoktora gidicem ztn kuzum bgn bakıcaz catlamısmı hepsi senin kaçıncı günün iğne
Bende iyiyim kuzum şimdi kontrolden geldim doktor dediki belki müdahale etmeden gebe kalacaksin hatta bugun 7. Hastamsin hsg filmi cekip getiren diğer 6 tanesi gebe bile dedi ayin 7 sine sira verdi adet olursan gel dedi bat tarihime göre..ama olmazsanda sabah hemen gel 7 sinde kan ver dedi yani doktor benden cok umutlu
Kuzum ben ayin 13 unde cektirdim bugun kontrolum vardi kontrole gittim benim sonuclari doktor hemen vermişti 13 ündeAy ne güzel canım sen bu ay çektin demi öyle hatırlıyorum kaç gün oldu çekeli. Hemen çıkmıyor mu ki sonuç bugün neden gittin ki
Kuzum ben ayin 13 unde cektirdim bugun kontrolum vardi kontrole gittim benim sonuclari doktor hemen vermişti 13 ünde
Ozel hastanede ve goruntuleme merkezlerinde direkt cektirebilirsinSende yapışıklık vardı demi canım öyle hatırlıyorum. Halloldu demi. Bide canım bende Haziran'da cekicem kaçıncı gün gitmem gerek. randevu direk kafama göre alamıyorum demi doktora gözükmem gerek önce
Ben giricem smdi canım benimki cagırıyo bakıyo çatlamısmı ona göre progestana baslatıyor 10-12 gün arası bakalım ne dicek iyi az kalmıs senin hadi insallahGünaydın canım. Çatlama iğnesinden sonra Dr beni kontrole çağırmıyor adet olursan gel diyor.. İğne olduğum günü saymazsam 8.günüm
özelde cektirceksen adet olunca ara bitimi hesapla öyle randevu al mesela banyo yapiyoruz ya adet sonrasi ertesi güne alabilirsn ben özelden aldim randevu direk hsg cekimi icin..Sende yapışıklık vardı demi canım öyle hatırlıyorum. Halloldu demi. Bide canım bende Haziran'da cekicem kaçıncı gün gitmem gerek. randevu direk kafama göre alamıyorum demi doktora gözükmem gerek önce
özelde cektirceksen adet olunca ara bitimi hesapla öyle randevu al mesela banyo yapiyoruz ya adet sonrasi ertesi güne alabilirsn ben özelden aldim randevu direk hsg cekimi icin..
A a a güzel haberler canım ya hadi ins mis gibi acıldı tüpler öle düşünBende iyiyim kuzum şimdi kontrolden geldim doktor dediki belki müdahale etmeden gebe kalacaksin hatta bugun 7. Hastamsin hsg filmi cekip getiren diğer 6 tanesi gebe bile dedi ayin 7 sine sira verdi adet olursan gel dedi bat tarihime göre..ama olmazsanda sabah hemen gel 7 sinde kan ver dedi yani doktor benden cok umutlu