- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
- Konu Sahibi Childdevelopment
GünaydınnnnnGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınnnnnGünaydın kızlar
Geçen ay klomen kullandım yumurta büyümedi. Bu ay bu yüzden bazı gıdalarla desteklemeye çalışıyorum. Folik asit hamilelik öncesi kullanılmaya başlanabiliyor. B vitamini türevi olduğu için sinir yolu kusuruna engel oluyor ve gebelikten 46 hafta önce başlanmasını doktorlar öneriyor. Çörek otu ile ilgili kist oluşumunu duydum zaten pcos nedeniyle tedavi görüyorum ekstra bir kist hiç iyi olmaz benim için:) ama bu ay da yumurta büyümez diye endişeleniyorum.Kuzum femara zaten yumurtayı büyütüyor. Çörekotu bal da büyütür ama kist yapmasın dikkat et fazla tüketme. Folik asit bebek gelişimi için hamilelige etkisi yok kuzum.
Evet canim değerlendirdm ay insallah erken yumurtlamisimdir, geç yumurtlayip geç adet olmak istemiyorumBugün 14. Günün mü kuzum yumurtlama olmuş olabilir belki değerlendirdin mi geçen günleri
Geçen ay klomen kullandım yumurta büyümedi. Bu ay bu yüzden bazı gıdalarla desteklemeye çalışıyorum. Folik asit hamilelik öncesi kullanılmaya başlanabiliyor. B vitamini türevi olduğu için sinir yolu kusuruna engel oluyor ve gebelikten 46 hafta önce başlanmasını doktorlar öneriyor. Çörek otu ile ilgili kist oluşumunu duydum zaten pcos nedeniyle tedavi görüyorum ekstra bir kist hiç iyi olmaz benim için:) ama bu ay da yumurta büyümez diye endişeleniyorum.
İnşallah kuzum yaEvet canim değerlendirdm ay insallah erken yumurtlamisimdir, geç yumurtlayip geç adet olmak istemiyorum
Canım birde yumurtlama masajı yaparak + ovulasyon testini denesene bu ayDoktora gitmek istemiyorum. artık kızlar çok yıprandım. Ümitsizlik çok fena şekilde ağlayasım var devamlı. Bat 20 Haziran ne yapmam gerekiyor
Nasıl yanlış çıkıyor sen takip ediyor muydun bu ayDoktora gitdim geldim.Hayatın şokunu yaşadım..hemen aklıma siz kızlar geldiniz.Ben burda etiket yapamıyorum.İn şa Allah her kes görür.İnnovita testleri hepsi yalan imiş..ben kaç ay o testlerle değerlendiriyorum..yumurtam çatlamamış..bana gösterdi..güzel yumurtaların yetişmiş dedi..iyne vurdurdum..1 tanede ilaç yazdı..kalıcaksın hamile demiş..Yani kızlar atın çöpe..hepsi yalan..
Aaa nasıl yani o testlerle cok hamile kalan var amaDoktora gitdim geldim.Hayatın şokunu yaşadım..hemen aklıma siz kızlar geldiniz.Ben burda etiket yapamıyorum.İn şa Allah her kes görür.İnnovita testleri hepsi yalan imiş..ben kaç ay o testlerle değerlendiriyorum..yumurtam çatlamamış..bana gösterdi..güzel yumurtaların yetişmiş dedi..iyne vurdurdum..1 tanede ilaç yazdı..kalıcaksın hamile demiş..Yani kızlar atın çöpe..hepsi yalan..
Bu ovulasyon denilen mi o dediğin canım ben hiç yapmadım ama gelecek ay bende bı deneyeyim diyordumDoktora gitdim geldim.Hayatın şokunu yaşadım..hemen aklıma siz kızlar geldiniz.Ben burda etiket yapamıyorum.İn şa Allah her kes görür.İnnovita testleri hepsi yalan imiş..ben kaç ay o testlerle değerlendiriyorum..yumurtam çatlamamış..bana gösterdi..güzel yumurtaların yetişmiş dedi..iyne vurdurdum..1 tanede ilaç yazdı..kalıcaksın hamile demiş..Yani kızlar atın çöpe..hepsi yalan..
Yumurta masajını denedin mii bu sitede gördüm onu da bilmiyordum benim yumurta 14.gün oluştu öneririm. Youtube da arat bulursun yumurta masajı diye bir gebenin günlüğü anlatmıştı sanırımGeçen ay klomen kullandım yumurta büyümedi. Bu ay bu yüzden bazı gıdalarla desteklemeye çalışıyorum. Folik asit hamilelik öncesi kullanılmaya başlanabiliyor. B vitamini türevi olduğu için sinir yolu kusuruna engel oluyor ve gebelikten 46 hafta önce başlanmasını doktorlar öneriyor. Çörek otu ile ilgili kist oluşumunu duydum zaten pcos nedeniyle tedavi görüyorum ekstra bir kist hiç iyi olmaz benim için:) ama bu ay da yumurta büyümez diye endişeleniyorum.
Nasıl yaniii bir sürü de para verdik ahahhah o değil de kim söyledi bunu ya o kadar insan yumurtlamadigini o şekilde görüyor amaAaa nasıl yani o testlerle cok hamile kalan var ama
Kızz onu sen mi demiştin Allah razı olsun yeminle 36 günde bir adet olan ben yumurtlamam geç olur diye bekliyordım masajla 14.günde olduCanım birde yumurtlama masajı yaparak + ovulasyon testini denesene bu ay
Ben de yapacağım demiştim güya ama yapamadım fırsat bulamamaktanYumurta masajını denedin mii bu sitede gördüm onu da bilmiyordum benim yumurta 14.gün oluştu öneririm. Youtube da arat bulursun yumurta masajı diye bir gebenin günlüğü anlatmıştı sanırım
Sen kaçırmış olabilir misin ya kalp krizi direkt bendeki yumurtlamadan sonra canım istemiyoe diye ilişkiye faln girmedim hatta diyom ne güzel testmiş kafam rahat dinlencem bu ay dedimDoktora gitdim geldim.Hayatın şokunu yaşadım..hemen aklıma siz kızlar geldiniz.Ben burda etiket yapamıyorum.İn şa Allah her kes görür.İnnovita testleri hepsi yalan imiş..ben kaç ay o testlerle değerlendiriyorum..yumurtam çatlamamış..bana gösterdi..güzel yumurtaların yetişmiş dedi..iyne vurdurdum..1 tanede ilaç yazdı..kalıcaksın hamile demiş..Yani kızlar atın çöpe..hepsi yalan..
Doktor bana farkında olmayan çoğu kadın kimyasal gebelik yaşıyor dedi ama testin pozitif çıkıyo yapıncaYa kızlar bu kimyasal gebelik denilen nedir hiç farkında olmadan geçirebiliyor muyuz bunu?