- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.121
a a Pheebs ben bir şey mi kaçırdım kız gebelik günlüğü eklemişsin maşallah sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinde varsa yap bence. Ben bu sabah tekrarladim 2 gun oncesinden cok daha koyu cikti galiba hamileyim diyebilicem Sunun icin yap diyorum senle benim cok benzer. Bugun kan verdim doktorada gittim bende lekeleniyorum 2.gunu bugun hatta dun pembeydi bugun kahverengi sanki bitiyo gibi yavastan ve benimde kendimde ilk fark ettigim gogus ucu agrisi oldu senden kendimde oldugum kadar umitliyimYapmadım canım yapmaya korkuyorum çünkü dün lekelenmelerim biraz arttı erken adet olacağım diye bir fikir düştü aklıma belkide o yüzden göğüs ağrılarım erkenden başladı sen ne yaptın
Ekledim totem yaptim kendi kendime Evet valla 2 gun once pozitif gordum silikti bugun tekrarladim hala silik ama cok daha net insallah bide adet gecikmesinin ilk gunu yapicam bakalim nasil ilerleyeceka a Pheebs ben bir şey mi kaçırdım kız gebelik günlüğü eklemişsin maşallah sana
Verdim bugun yarin cikicak Allahin izniyle testlere gore beta yukseliyo insallahKan verdin mi Pheebs canim?
Cok mutli ettin beni suan cok sevindim kuzum vallahi darisi basimiza olacak sizden guzel haber aldikca moralim de yerine geliyor allahim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah Sonuc cikinca yaz kuzum merakla haberini bekliyorum bana da dua et benim de koyulassinVerdim bugun yarin cikicak Allahin izniyle testlere gore beta yukseliyo insallah
Allah razi olsuuun Insallah nasibi vardir da saglikla gelir.. Etmez miyimm her duamda sizlerde varsiniz bizi bizden iyi kimse anlamaz zaten kendime ne diliyosam burda herkese aynisini guzelini hayirlisini diliyorum. Haber ederim mutlaka sonuc ne olursa olsun insallah hayirli haberler olurCok mutli ettin beni suan cok sevindim kuzum vallahi darisi basimiza olacak sizden guzel haber aldikca moralim de yerine geliyor allahim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah Sonuc cikinca yaz kuzum merakla haberini bekliyorum bana da dua et benim de koyulassin
İnsallah canim allah razi olsun sendenAllah razi olsuuun Insallah nasibi vardir da saglikla gelir.. Etmez miyimm her duamda sizlerde varsiniz bizi bizden iyi kimse anlamaz zaten kendime ne diliyosam burda herkese aynisini guzelini hayirlisini diliyorum. Haber ederim mutlaka sonuc ne olursa olsun insallah hayirli haberler olur
Benimde perşembe çağırdı tekrar belki o zamana kadar çatlar kendiliğinden dedi gün aşırı ilişki verdi senin doktorun kim bu arada yani istanbuldan mıOo süper bak o yüzdenmiş ağrılar ben de gittim çarşamba sabah iğne dedi senin ne zamana verdi?
Yok canım İstanbul’da değilim . Ben de kendiliğinden çatlar diye korkmuyor değilim ovülasyon testiyle takip edeyim yine ne olur ne olmazinşallah güzel sonuçlar paylaşırız bu ay Kaç aydır istiyorsun bebişi?ilk mi olucak?Benimde perşembe çağırdı tekrar belki o zamana kadar çatlar kendiliğinden dedi gün aşırı ilişki verdi senin doktorun kim bu arada yani istanbuldan mı
Yaaaa heyecanlandım yine canım benim senin için çok ayrı sevinçliyim yarın yapayım ozaman ya bir gün daha bekleyeyimElinde varsa yap bence. Ben bu sabah tekrarladim 2 gun oncesinden cok daha koyu cikti galiba hamileyim diyebilicem Sunun icin yap diyorum senle benim cok benzer. Bugun kan verdim doktorada gittim bende lekeleniyorum 2.gunu bugun hatta dun pembeydi bugun kahverengi sanki bitiyo gibi yavastan ve benimde kendimde ilk fark ettigim gogus ucu agrisi oldu senden kendimde oldugum kadar umitliyim
Evet benim ilk 1.5 sene oldu bende ovulasyonla takip edicem ne olur ne olmaz ay inşallah ya çok mutlu oldum benim hiç bu kadar yumurtam oluşmazdı çok şaşırdım hep 1 tane oluşuyordu ya sağda ya solda bu ay inşallah hayırlı sonuçlar alırız kaç yumurtan oluşmuş senin letu gerçekten iyi bir ilaçmışYok canım İstanbul’da değilim . Ben de kendiliğinden çatlar diye korkmuyor değilim ovülasyon testiyle takip edeyim yine ne olur ne olmazinşallah güzel sonuçlar paylaşırız bu ay Kaç aydır istiyorsun bebişi?ilk mi olucak?
Kuzum bugun ilk idrarla yine denedim bu sekilde cikti an alttakiler bugun sabahki anlamadim inan hic birsey bata 5 gun var :/Canım anladığım kadarıyla sen ikinci kez yumurtlamışsın çünkü altta ikinci ovülasyonda pik görmüşsün diğerleri silikleşmiş
Hamilesin bencetebrik ederimmmKuzum bugun ilk idrarla yine denedim bu sekilde cikti an alttakiler bugun sabahki anlamadim inan hic birsey bata 5 gun var :/
Yaa insallah kuzum benim sadece aklima takilan birsey var yorumlarsan iyi yada kotu cok sevinirim. Ilk gebelik testini yaptigimda bacagimdaki gibiydi 5 dk sonra ki halini de atayim karsilastir sende bir kuruma cizgisi var mi innovitanin gebelik testlerinde bilmiyorum yeni kullaniyorum yada 5 dk icinde olur mu kuruma bilmiyorum atiyorum kuzumHamilesin bencetebrik ederimmm
Beş gün kala yumurtlama çok olasılıklı olmasa gerek erken gebelik testi alsan yapsan aslındaKuzum bugun ilk idrarla yine denedim bu sekilde cikti an alttakiler bugun sabahki anlamadim inan hic birsey bata 5 gun var :/
İnşallah hayırlısı olsun senin içinBenim Allah nasip ederse 2. Olucak 5 aydır denedik hormonlar normal olmasına rağmen olmadı yaş 36 olunca olasılığı arttırayım dedim tedaviyi başlattım bu ay umutluyum ben de Kaç yumurta olduğunu tam söylemedi bir kaç tane görüyorum ama biri baya büyümüş dedi Normalde ovülasyonla takip ettiğimde bugün veya yrın ovülasyon pozitif çıkıyordu bakalım bu ay ne olacakEvet benim ilk 1.5 sene oldu bende ovulasyonla takip edicem ne olur ne olmaz ay inşallah ya çok mutlu oldum benim hiç bu kadar yumurtam oluşmazdı çok şaşırdım hep 1 tane oluşuyordu ya sağda ya solda bu ay inşallah hayırlı sonuçlar alırız kaç yumurtan oluşmuş senin letu gerçekten iyi bir ilaçmış
Ayyy bugun alacagim heyecanlandim bu yaptigimda innovitanin erken gebeligiymis aslinda ama bir kac yorumda okumustum yalanci cizgi cikarmis hepBeş gün kala yumurtlama çok olasılıklı olmasa gerek erken gebelik testi alsan yapsan aslında
Bence var gibi yani yoksa geç yumurtlama yada iki kez yumurtlama olabiliyor bazen ama bu kadar geçte beklenmez yani sen güvenilir bi gebelik testi yapta haber ver canımAyyy bugun alacagim heyecanlandim bu yaptigimda innovitanin erken gebeligiymis aslinda ama bir kac yorumda okumustum yalanci cizgi cikarmis hep