- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.101
Amin canım aminTesekkur ederim canim evet haklisin insan iste hemen olsun istiyor insallah hepimize nasip olur hayirlisiyla ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım aminTesekkur ederim canim evet haklisin insan iste hemen olsun istiyor insallah hepimize nasip olur hayirlisiyla ❤
Gunaydin canim, valla guzel de gorunuyor 2. Cizgin catlatma ignesi kullanmis miydin? Kacinci gunun, ya da baska bi ilac tedavisiEki Görüntüle 3089841
Kızlar günaydın bu pozitif mi negatif mi?
Günaydın canım pozitif hemen git kan ver bir de belirtilerini vs anlat bizeEki Görüntüle 3089841
Yok kullanmadım hiçbir şey regle 5 gün kala yaptım çıkmaz diye ama çıktı sanırım biraz erken öğrendimGunaydin canim, valla guzel de gorunuyor 2. Cizgin catlatma ignesi kullanmis miydin? Kacinci gunun, ya da baska bi ilac tedavisi
O zaman hayirli olsun kuzumYok kullanmadım hiçbir şey regle 5 gün kala yaptım çıkmaz diye ama çıktı sanırım biraz erken öğrendim
inşallah canım hepimizinO zaman hayirli olsun kuzum
Allahim tamamina erdirsin, kucagini doldursun insallah
var gibi canım yani bakınca hemen orda ikinci çizgi var maşallah ikinci çizgi çok zaman geçip kuruyunca Belirmediyse var kan testi verebilirsin canım Rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin kucağına almanıEki Görüntüle 3089841
2 dk içinde belirdi üzerinden vakit geçseydi dikkate almazdım hemen belirdi yani de regl günüm geçsin öyle gidip kan vereceğim daha çok erken her şeye hazırlıklıyım o yüzden isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin rabbimvar gibi canım yani bakınca hemen orda ikinci çizgi var maşallah ikinci çizgi çok zaman geçip kuruyunca Belirmediyse var kan testi verebilirsin canım Rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin kucağına almanı
Amin canım ozaman hayırlı olsun diyelim çok sevindim senin adına zaten şu çift çizgileri bi burda görebiliyorum ağız tadıyla sevineyim2 dk içinde belirdi üzerinden vakit geçseydi dikkate almazdım hemen belirdi yani de regl günüm geçsin öyle gidip kan vereceğim daha çok erken her şeye hazırlıklıyım o yüzden isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin rabbim
Hamile isen her gebelik bir değil benim 2. Şuan ilkinden daha farklı yaşıyorumKızlar benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için çok gerginim bende mutlu olmak çok isterdim inşallah güzel geçerde bende mutlu olurum mide yanması, göğüs hassasiyeti,çok fazla iştah artışı,özellikle sağ kasıkta arada olan batma solda oldu ama sağ daha çok birde çok kuruyum akıntı yok hiç hiç de böyle kuruluk görmemiştim daha önce
Nasip bu ay değilmiş canım her ay yeni umut demek bizim için en yakın zamanda nasip olsun HayırlısıylaMaalesef 2.1 cikti beta
Insallah hepimize nasip olsunNasip bu ay değilmiş canım her ay yeni umut demek bizim için en yakın zamanda nasip olsun Hayırlısıyla
Ben gittm muayneye canım benim yumuşlar coşmuş 5 tane solda 2 tanede sağ tarafta oluşmuşBen de pazartesi gideceğim inşallah önemli bir şey değildir sorun etme yumuşlar büyüyorlardır belki
Yapmadım canım yapmaya korkuyorum çünkü dün lekelenmelerim biraz arttı erken adet olacağım diye bir fikir düştü aklıma belkide o yüzden göğüs ağrılarım erkenden başladı sen ne yaptınCanim test yaptin mi pazartesi yapicaktin? _Umutlu_Pozitif_
Oo süper bak o yüzdenmiş ağrılar ben de gittim çarşamba sabah iğne dedi senin ne zamana verdi?Ben gittm muayneye canım benim yumuşlar coşmuş 5 tane solda 2 tanede sağ tarafta oluşmuş