Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğneye rağmen ne bebek oldu nede adet oldum yani size bir örnek olayım catlatma iğnesi yaptım ama adet olmadım kist de olmadı bebek de mecbur söktürücü kullanacagim

İğneye rağmen ne bebek oldu nede adet oldum yani size bir örnek olayım catlatma iğnesi yaptım ama adet olmadım kist de olmadı bebek de mecbur söktürücü kullanacagim
Üzülme canim Rabbimden hayırlisini iste,sakın pes etme,yıkılma inşaallah bir gün bizler de çift çizgi görücez 🤲🏻ignenin kacinci günü bugün?

İnsallah canim yarin sabah ilk idrarla testlere devam edeyim bakayim..

Canim sabır bence yaklastik bu son hasretli gunlerimiz🙏🏻 Morallerimizi yuksek tutatlim sagligimiz yerinde olsun evelallah gerisini hallederiz insallah🙏🏻🙏🏻
Benimde kafam karıştı bugün 6 gün kaldı adetime ara ara lekelenmelerim oluyordu bu akşama doğru lekelenme sıvılaştı anlam veremedim erken adet mi olmaya başlıyorum o yüzden mi göğüslerim okadar erken ağrımaya başlayıp şişti bilemiyorum yarın erken gebelik testi yapacaktım ama hevesim kaçtı sanki bu ayda olmayacak galiba çok karışık yani bu kadar lekeye hamiş kalma ihtimali varmı o bile soru işareti

Canim bak seninle ayni gundeyiz, gel beraber sabredelim ve sali/carsambayi bekleyelim🙏🏻 Ve inanalim bizim icin hayirli sonuc olacak diye.. elimizden geleni yaptik insallah takdir allahin
Bi yanim umut ediyo ama bi yanimda bu ayda adet geliyo diyo gercekten artik cok tuhaf hislerim insallah bigun nasip olur bizede yarin doktor randevum var bakalim ne diyecek

Kizlar bende test yaptim az once malesef negatif cikti olsa cikardi dimi catlamadan sonra 12. gun bugun
Canım benim burdaki herkes ve sende dahil hepimiz beklemenin,belirsizliğin, acabaların ne kadar zor olduğunu biliyoruz bekle bir kaç gün daha tekrar yaparsın Allah büyük imkansızın bile tek imkanlı tarafı var oda Allah’ta❤️

Kizlar merhaba,benim 4 gundur ov. Testim ve gebelik testim bu sekilde. Pepap kullaniyordum 17si yumurtalama gosteriyordu degerlendirdim. Simdi ov. Testini deneyeyim dedim cift cizgi cikinca arkadasim ya gebesin ya 2. Kez yumurtluyosun dedi bata 8 gun vardi hemen gebelik testi yaptim negatif,sabah iki testi yineledim belli sure sonra (5-6dk sonra) silik cizgi ov. Testimde goruldugu gibi cikti. Burda yorumlarsa innovitanin sahte cizgi cikardigini da okudum sizce umutlanmali miyim yoksa yumurtluyorum da degerlendirmeli miyim? Bata 5 gun var.

Eklentiler

• 20220627_013815.jpg
    20220627_013815.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar merhaba,benim 4 gundur ov. Testim ve gebelik testim bu sekilde. Pepap kullaniyordum 17si yumurtalama gosteriyordu degerlendirdim. Simdi ov. Testini deneyeyim dedim cift cizgi cikinca arkadasim ya gebesin ya 2. Kez yumurtluyosun dedi bata 8 gun vardi hemen gebelik testi yaptim negatif,sabah iki testi yineledim belli sure sonra (5-6dk sonra) silik cizgi ov. Testimde goruldugu gibi cikti. Burda yorumlarsa innovitanin sahte cizgi cikardigini da okudum sizce umutlanmali miyim yoksa yumurtluyorum da degerlendirmeli miyim? Bata 5 gun var.
Hatta sizin icin ilk gun ve son gune kadar ayirdim gebelik ve ovulasyonu bugunku daha silik cikti sanki

Eklentiler

• 20220627_014610.jpg
    20220627_014610.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 60
Ovülasyon testi hiç kullanmadığım İçin bilemem söylediğin iki ihtimalde mümkün canım bazı aylar iki kez yumurtlamada olabiliyor oyüzden erken gebelik testi denersen bide belki daha iyi anlayabilirsin

Canım benim burdaki herkes ve sende dahil hepimiz beklemenin,belirsizliğin, acabaların ne kadar zor olduğunu biliyoruz bekle bir kaç gün daha tekrar yaparsın Allah büyük imkansızın bile tek imkanlı tarafı var oda Allah’ta❤️
Tesekkur ederim canim evet haklisin insan iste hemen olsun istiyor insallah hepimize nasip olur hayirlisiyla ❤

X