Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi hayirli haberlerle gel insallah silik de olsa cikmis ama insallah vardir canim. Normalde benimde bugun dr hcg bakilmak icin cagirmisti ama bugun pazar bende yarin gitmeyi dusunuyorum mutlaka sonucunu yaz hemen cikiyo mu sonuc
Ozele gidecem canim yogunluklari olmazsa 2 saate sisteme yukluyorlar Duana beni de kat canim simdiden allah razi olsun

Simdi kan da verdim, bir de doktora gorundum. Sol tarafimda kist olusmus o sanci yapiyormus. Kan sonucum da 2 saat sonra
Yaaa belli olmaz canım kistle hamile kalan çok bilemeyiz Allah bilir bi kan sonucun çıksın bakalım hemen umutsuzluğa kapılma ama tabi olmamışsada üzme kendini nasipte ne zamansa ozaman diğer aylarda bizim için

Gebelik hormonu yükseldikçe vucud ısısıda yükselir ben bu gebeligimde ates takibi yaptim 37 den aşağiya düşmedi Insallah sizin de degeriniz yukselir Allah hayirli evlatlar nasip etsin❤

Karnım rahim bölgem kasık bölgem ağrı var ama enfeksiyon var ondan sanırım havalar serin olmasına rağmen sıcaklık basıyor sürekli ama rahim bölgemde ağrı var otururken içinde balon gibi de sıkışıyor gibi anlamadım rahatsız edici

Hayırlı akşamlar kızlar bugün bat günüm normalde ama olmadım hala yarına yazdırmıştım bi gün gecikirim belki diye kadıklarım çok ağrıyo heran adet olcakmışım gibi gögüslerimde aynııı umut etmeye bile korkuyorum

Hayirli akşamlar, sabah ilk idrarla test yapin belirtiler çok benziyor diye net bişey söylemek zor canim

Hayirli akşamlar, sabah ilk idrarla test yapin belirtiler çok benziyor diye net bişey söylemek zor canim
Ay kafam dağılsın diye annemlere geldim 1,2 hafta burdayım ileçeye de uzak yerleşim yeri adet olmazsam bi kaç gün içinde erkek kardeşime söylerim direkt hastaneye gideriz heralde şuan yanımda hiç test yok .. Ama merak ettiğim hamilelikte kasık ve göğüs ağrısı ne zaman başlıyor yani adet belirtisi mi kesin bu

Anladim canim,adet öncesi de bu ağrılar oluyor ama gebelikte kişiden kişiye göre degişir
Evde termometre varsa vucut isini ölçe bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…