- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- Konu Sahibi Childdevelopment
Amin canim inşallah hepimizeDenemediğimiz şey kalmadı zaten. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim inşallah hepimizeDenemediğimiz şey kalmadı zaten. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
Maalesef insanların soruları asla bitmiyorAy sorma ya biz de dün kayınvalidemler de yedik kadının biri durduk yere soruyor işte hiçbir şey yok ha ortada diyor ki kız mı erkek mi. Dedim ne kız mı erkek mi ya diyor ki işte siz kaç aydır evlendiniz galiba sizin olmuyor gel de bir senin göbeğini çekelim. Ya herkes oturmuş bir sürü insanların içinde bunu söyledi o kadar çok moralim bozuldu ki ben de dedim kendimize hazır hissetmiyoruz bu sefer sordu şey korunuyor musun. İnsanlar çok hadsiz leşmiş gerçekten ya biz aylardır çabalıyoruz olsun diye patavatsızca hâlâ saçma sapan cahilce şeyler soruyorlar ya
Merhabalar hangi kürleri uyguladınız acaba?Bizde 11. Aya girdik bizimde hicbir problem yok ama olmadi kürdü oydu buydu cok denedim ben ya galiba biraz kendimle oynadim. İnşallah canim.problem cikmaz
Sorularla bitmiyor ki tedavi bile öneriyorlarMaalesef insanların soruları asla bitmiyor
Meraba canım. Çörek otu bal tarçın yaptim. Hayıt tohumu kullandımMerhabalar hangi kürleri uyguladınız acaba?
Allah razi olsun canimmm inşallah topik açanlar gebe kaliyor dedim bu kez bende deneyeyim inşallah ya allah razi olsunKuzummmmmmmm hayırlı olsun topiğinnn canım isnhaAllahhh mayıstan kimse gelmeZzzz sana ama Mayıs başından elenenler gelir ve son olur İnshaAllah senin için de son olsunnn
İnshaAllah öyle olur ben de gebeyimdir dicem ama pek ümidim yok bu ay içinAllah razi olsun canimmm inşallah topik açanlar gebe kaliyor dedim bu kez bende deneyeyim inşallah ya allah razi olsun
Ee sen hala mayistasinn ya kuzumm diğeri kızlarda yeniden girdi listeyeSon adet tarihi 8 mayıs
29 Mayıs beklenen adet tarihi
:)
Haziran ayı için burası , Mayıs benim sayfa da istersen ekleyim ama burada olmak istersen farketmez tabisat 20 nisan bat 18 Mayıs. Benim de daha var ama ilk kez bir başlık altına dahil olmak istedim. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Olur her iki tarafta da olabilirimHaziran ayı için burası , Mayıs benim sayfa da istersen ekleyim ama burada olmak istersen farketmez tabi
Tamam olur ben ekleyim seni oraya cunki oradakiOlur her iki tarafta da olabilirim
Tamamdır çok teşekkür ederim sağ olunTamam olur ben ekleyim seni oraya cunki oradaki
kızlarda Mayıs için orda belki sana yaridimci olurlar sorun filan olursa
Rica ededrm ne demekTamamdır çok teşekkür ederim sağ olun
O zaman bende tekrar gireyim tekrar yazar mısın sana zahmet :) yeni üyeyim tam çözemedim burayı kusura bakmayınEe sen hala mayistasinn ya kuzumm diğeri kızlarda yeniden girdi listeye
Ayy asil sen kusuruma bakma canım ben de unuttum Yeni üye olduğunu tabi eklerim canım benimO zaman bende tekrar gireyim tekrar yazar mısın sana zahmet :) yeni üyeyim tam çözemedim burayı kusura bakmayın