- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Yumurtlama günü, çatlama günü ve ertesi günü ilişki olması gerekiyor. Çatlamadan iki gün sonra geç olurMerhaba yumurta çatladığını 19 mayısta gördüysek testte (silikleştiyse diğer çizgi ) 21 mayıs ilişki için geç mi bilginiz var mı ?
tamamdır teşekkürlerYumurtlama günü, çatlama günü ve ertesi günü ilişki olması gerekiyor. Çatlamadan iki gün sonra geç olur
Benimde 31 . 05 beklenen bakalımBismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�
Yumurtlamadan önce ilişki olduysa ama olabilir çünkü spermler 3-5 gün yaşayabiliyor rahimdetamamdır teşekkürler
merhaba evet oldu ama birinde az meni geldi diğerinde de ben üstteydim o yüzden hamile kaldığımı pek düşünmğyorum üstteyken hamile olan sanırım zaten çok azYumurtlamadan önce ilişki olduysa ama olabilir çünkü spermler 3-5 gün yaşayabiliyor rahimde
Yaa inşallah güzel haberi de birlikte veririz bu ayEkliyorum canim senle ayni anda Mayıs a yazdık regl başladı diye yeni batlar da ayni
Yaa evet bence siliklesiyor çizgi de düne göre t çizgisine bakınca öyle gördüm ben. Bence sabaha silik bir t cizgisi görürsün canım. Bizimle de paylaş yarınki testi bakalimmKızlar yumurtlama devam ediyor galiba ? İnşallah yarın sabaha çatlamış olur
Evet gece yaptığım t daha koyuydu simdi ikiside aynı koyulukta. Sabaha inşallah çatlamış olurYaa evet bence siliklesiyor çizgi de düne göre t çizgisine bakınca öyle gördüm ben. Bence sabaha silik bir t cizgisi görürsün canım. Bizimle de paylaş yarınki testi bakalimm
Öyle düşünmeyin olacağı varsa oluyor hayırlısı olsun inşallahmerhaba evet oldu ama birinde az meni geldi diğerinde de ben üstteydim o yüzden hamile kaldığımı pek düşünmğyorum üstteyken hamile olan sanırım zaten çok az
Evet evet t cden daha koyuydu dün bugün aynı duruma gelmiş çatlayacak belli hadi hayırlısı bu ay güzel haberlerini alalimmmEvet gece yaptığım t daha koyuydu simdi ikiside aynı koyulukta. Sabaha inşallah çatlamış olur
Bu topik böyle komple Şubat anneleri topiğine taşınalımmm inşallahEvet evet t cden daha koyuydu dün bugün aynı duruma gelmiş çatlayacak belli hadi hayırlısı bu ay güzel haberlerini alalimmm
Ay hadi İnşallah bakalimmmBu topik böyle komple Şubat anneleri topiğine taşınalımmm inşallah
Ben hic görmedim birine fesatlik edipde islah olan,i bunlar daha onun iyi günleriAyy senin elti de cok fenaymis ya hadi kayınvalidemle cahil falan dersin de eltinin seni anlamasi gerek ne kadar kötü insanlar var.
Insanlar bazen böyle pislklesiyolar hani bi laf varya insan hazmedemedigini kusar istemiyolar iste kimse kimsenin mutlulugunuBana normal bebek yapın lafı bile ağır geliyor senin eltini Allah ıslah etsin. Hiç Allah korkuları da yok kalp kırmayı, üzmeyi marifet sanıyorlar.
Çatlayınca mı ilişkiye girmeyi öneriliyor daha çok ?Evet gece yaptığım t daha koyuydu simdi ikiside aynı koyulukta. Sabaha inşallah çatlamış olur
Aynen öyle canım hiç canını sıkma kimse yaşattığıni yaşamadan ölmezmis elbet bir gün bu yaptıkları onlara döner bir şekildeBen hic görmedim birine fesatlik edipde islah olan,i bunlar daha onun iyi günlerizamani geldiginde bombayi patlatip hepsini nasil üzcem gebelik haberiyle herkes rahat olsun
Ovulasyon satın aldığım kadın yumurtlama günü altın gündür değerlendirilmeli demişti. Yumurta catlayınca hazır da sperm bulunsun diye sanırım. Ama asıl catlama önemli diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin hanımlarÇatlayınca mı ilişkiye girmeyi öneriliyor daha çok ?
Ayy varya heyecandan ölücem rabbim ben dahil isteyen herkese nasip etsin insallah , hep tek cizgi gördüm , ilk defa cok silikte olsa ikinci cizgiyi gördüm pazartesi kan vericem insallahVar gibi görünüyor Rabbim gönlüne göre versin acele etme adetin üstünden bı 10 gün felan geçsin kan testi ver kuzum.. Hayırlı olsun şimdiden
Beni de ekler misinizz listeyeYaa inşallah güzel haberi de birlikte veririz bu ay
Ay benimkide ismi hazir etti hemen , gorumcem de kiz istiyorInsanlar bazen böyle pislklesiyolar hani bi laf varya insan hazmedemedigini kusar istemiyolar iste kimse kimsenin mutlulugunu
Bende senin gibiydim ama biyerden sonra artik kafa sariyo okey simdilik bebek olmuyor diye.ben sadece cok duygusallasiyorum eşim bir kiz babasi olmak istiyor hemde cok ismi bile hazir etmiş