- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
He şimdi anladımKız evde sadece kaset test ve ovülasyon var. Erken gebelik testi yok. Netten bakınca hamilelik durumunda ovülasyon çift çizgi verebilir diyordu ondan yaptım bi umut
Kuzum bi daha yap teste bence. Akşam bakmışsın teste pek güvenme vakit geçmiş ve adet tarihine de var biraz. İnsallah pozitiftir sonuç Allah yardımcımız olsunkızlar selamlar bat 26 mayıs , 4 yıldır nasip olmadı, tedaviye başlamak üzereyim adeti bekliyorum ama bir kaç belirtiye dayanamayıp test yaptım filtreleyip ekliyorum , dün sabah işe gitmeden yaptım 1-2 dk bekledim bişi yoktu acelemde vardı bırakıp çıktım akşam geldiğimde durum buydu , çizgi bugün hala duruyor , sizce var mı ? kan vermek istesem alırlar mı günü beklememi isterler sanırım dimi?
Kaset yaptım negatif çıktı. Oy daglarrrrrrrrrrrr hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorumHe şimdi anladımnormal kaset testte çıkmaz mı ki yap bence çok da güvenmemek lazım ovulasyon testlerine.
Hayır hiç çektirmedim tıkanma belirtisimi onu da bilmemhsg çektirdin mi hiç?
Antibiyotikse yumurtlamayi geciktirebiliyorBenimki reglle ilgili değil. Soğuk algınlığı oldum da onunla ilgili serum yedim. Theraflu kullanıyorum aynı zamanda. Bakalım ama inşallah bir sıkıntı çıkmaz
çok sağol canım evet ben yarın nasipse bir tane daha yapayım hem adetime daha az kalmış olucak. teşekkürlerKuzum bi daha yap teste bence. Akşam bakmışsın teste pek güvenme vakit geçmiş ve adet tarihine de var biraz. İnsallah pozitiftir sonuç Allah yardımcımız olsun
şüpheliysen bir kadın doğum doktoruna başvurmalısın , tüplerin durumunu hgs ile saptıyorlar, hayırlısı olur inşallahHayır hiç çektirmedim tıkanma belirtisimi onu da bilmem
Ayy senin elti de cok fenaymis ya hadi kayınvalidemle cahil falan dersin de eltinin seni anlamasi gerek ne kadar kötü insanlar var.Merhaba tesadüfen okudum geziniyordum.topikde benimde basima buna benzer bisey geldi ama lafi yapistirdgm icin artik kimse cesaret edemiyor kayinvalidemle kayinbabam buna dahil! Ve artik patladim susun yetet artik dedim rabbimin isine karismayin olursa olur olmazsa ben esimle zaten bir aileyim esimi seviyorum ne saniyorsnuz evliligmi mi bitircegim diye firca attim cokda güzel oldu sonuna da diyer insanlara da şey demistm utanmiyormusnuz cocugun nasil yapildgni biliyorsnuz nasil bukadar mahremime girebiliyorsnuz demistim bu lafimda baska kadinaydi ama inan insanlar cok acimasiz benim eltim.evliligin ilk 4 .cu ayinda hamile kaldi ve bana menepozlu gönderiler yapti!!! Ben menepozluymusum!! Kendisi hamile ve karnindakiyle övünüyor düsman basina vermesin!!
Yok gülüm antibiyotik de yazmıştı kullanmadımAntibiyotikse yumurtlamayi geciktirebiliyor
Gidicem bu ay da hamilelik olmazsa ama şimdi aklıma takıldı hiç böyle bi şikayeti olan var mı onu da duymadım durduk yere neden kasık ağrısınkişüpheliysen bir kadın doğum doktoruna başvurmalısın , tüplerin durumunu hgs ile saptıyorlar, hayırlısı olur inşallah
O negatifi görünce insan çok kötü oluyor biliyorum. Ama üzülme lütfen Allah'ın izniyle elbet olacak.Kaset yaptım negatif çıktı. Oy daglarrrrrrrrrrrr hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum
Tüp tıkanıklığının tek belirtisi hamile kalamamakmış diye biliyorum sadece rahim filminde belli olurmuş. Belki seninki dölleniyor kız hemen niye kötüyü düşünüyorsunGidicem bu ay da hamilelik olmazsa ama şimdi aklıma takıldı hiç böyle bi şikayeti olan var mı onu da duymadım durduk yere neden kasık ağrısınkial işte kendime taze bi dert buldum
Ya kesinlikle bence de önce bir sakin olTüp tıkanıklığının tek belirtisi hamile kalamamakmış diye biliyorum sadece rahim filminde belli olurmuş. Belki seninki dölleniyor kız hemen niye kötüyü düşünüyorsun
Kuzum yumurtlama dönemi benim de ağrım olur batmalar olur ve normal bir durum. Tüp tıkanıklığının tek belirtisi gebe kalamamak hsg ile çıkar o da. Boşuna kendine dert aramaKızlar yumurtlamam olduktan sonra iki gün geçti sol tarafımda aşırı kramplar var benim de aklıma tüplerim mi tıkalı düşüncesi geldi neden ağrıma olur ki normalde de olurdu ben yumurtlama ağrısı zannediyordum ama ovulasyon testinde iki gün önce yumurtamın çatladığını gördüm. Şuan aklıma sadece tıkalı olma ihtimali olan tüplerim geliyor ne diyorsunuz fikriniz varmı
18 mayısta regl olmam gerekiyordu. 19 unda peçeteye leke geldi, aksamında iliskiye girdik pedimde leke vardı, suan hic bisey yok. Reglden 10 gün önce göğus hassasiyetim vardi ve sular seller gibi akintim vardi , kasıklarımı biri cimcikliyormus gibi aciyordu igne batarcasina cekilircesine, bugün de erken gebelik testi aldim 2. Cizgi silik çıktı anlamadim, 1 yildir evliyim ve evlendigim gunden beri cocuk denemesi yapiyoruz.Bismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�
Var gibi görünüyor Rabbim gönlüne göre versin acele etme adetin üstünden bı 10 gün felan geçsin kan testi ver kuzum.. Hayırlı olsun şimdiden18 mayısta regl olmam gerekiyordu. 19 unda peçeteye leke geldi, aksamında iliskiye girdik pedimde leke vardı, suan hic bisey yok. Reglden 10 gün önce göğus hassasiyetim vardi ve sular seller gibi akintim vardi , kasıklarımı biri cimcikliyormus gibi aciyordu igne batarcasina cekilircesine, bugün de erken gebelik testi aldim 2. Cizgi silik çıktı anlamadim, 1 yildir evliyim ve evlendigim gunden beri cocuk denemesi yapiyoruz.Eki Görüntüle 3070172
Merhaba yumurta çatladığını 19 mayısta gördüysek testte (silikleştiyse diğer çizgi ) 21 mayıs ilişki için geç mi bilginiz var mı ?Kızlar yumurtlama devam ediyor galiba ? İnşallah yarın sabaha çatlamış olur
Merhaba beni de ekleyebilir misiniz listeye ?Bismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�