Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy çok sevindim 🤗🙏🏼 Allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 darısı tüm bekleyenlerin başına 🤗🤗 nasıl öğrendin peki adet gününü bekledin mi yoksa erken mi ?
Çok teşekkürler canım benim darısı sizlere inşallah en kısa zamanda 🙏🥰 bata bir gün kala kaset testte ikinci çizgi silik gördüm acaba mı dedim bat günü yine kaset test silik cizgiydi üstüne erken gebelik yaptım ikinci çizgi daha belirgin oldu kan verdim 27.50 daha çok yeni yarın kadın doğum da randevum var🙏🙏🙏🙏🙏

Maaşallah inşallah 3. De gelir tez zamanda hayırlısıyla🙏🏻 Ama bu zamanda etrafımda ilk bebek için uğraşan o kadar kişi var ki 😞 Yediklerimiz , içtiklerimiz organiklikten uzaklaştı sanırım o yüzden😔
Şuan maalesef inferlite cok var Bide bir sürü sansasyonel şeyler orkid markasının icerisinde prima bezlerin icerisinde bile kısırlığa yol acacak maddeler bulunuyor diyorlar 🤷🏼‍♀️

Bende normalde gec yumurtlarim ama bu ay femara kullandim ilk defa bu kadar erken yumurtlama oldu dongumun 13 gunu normalde 23 24 falan olur pik 2 gun surerdi bu sefer pik 1 gun surdu daha mi iyi daha mi kotu bilemedim 10. Gun erken zaten daha belki bikac gune gorursun insallah
Benim 11. 12. Günü bazen 9 da yumurtlama görüp 13. Günde tekrar goruyorum belli olmuyor yani ama genel olarak erken oluyor. Bende klomen kullandim günde 1 tane 5 gün bence az geldi 😃 doktor 10 gün kullan dedi ama kullanmadim uzun geldi süre bakalim nasil olacak yumurtlama durumum

Kizlar günaydın ayın 4-5 i yumurtlama 6 sı çatlama gördüm erken mi yaptım testi bilmiyorum bir bakar misiniz bir şey görüyor musunuz

Eklentiler

• 136E123B-2818-4EE4-A564-458C396AABF7.jpeg
    136E123B-2818-4EE4-A564-458C396AABF7.jpeg
    53,8 KB · Görüntüleme: 74
  • 4297A870-3C47-48BA-99DB-07C559CECD3A.jpeg
    4297A870-3C47-48BA-99DB-07C559CECD3A.jpeg
    54,9 KB · Görüntüleme: 79
Çok teşekkürler canım benim darısı sizlere inşallah en kısa zamanda 🙏🥰 bata bir gün kala kaset testte ikinci çizgi silik gördüm acaba mı dedim bat günü yine kaset test silik cizgiydi üstüne erken gebelik yaptım ikinci çizgi daha belirgin oldu kan verdim 27.50 daha çok yeni yarın kadın doğum da randevum var🙏🙏🙏🙏🙏
Allah mutluluğunu daim etsin canım 🤗🙏🏼🙏🏼 günlerdir kasik ağrısı yaşıyorum artık rahatsız edici derecede kendimi hazırladım hissediyorum kesin hamileyim diye tekrar test yapmamak için zor tutuyorum kendimi 🤦🏻‍♀️

Kızlar gunaydin uzun suredir yazamadim buraya bende gecen ay yumurtlama akintisi ve diger bütün belirtiler vardi bu ay hic yok nerdeyse ilginc degilmi vee adet zamani yaklasti onun bekirtisi bile yok sanirim yukurt filan yok yine hay allahim 🤗

X