Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende Haziran ayı içinde gebelik planlayanlardanım 🤗 uygulamadan takip ederek ovulasyon günlerini değerlendirdik bat'a 4 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatifti. Yaşadığım bir kaç belirtti var sırasıyla belirteceğim. Sormak istediğim bu belirtileri yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı?

-sol kasıkta şiddetli ağrı yaklaşık 7 gündür
-gogus hassasiyeti
-rahimde adet olacakmış gibi kasılma
- bugün başlayan belde ağrı
cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler 🤗🤗🤗
Regl ve gebelik belirtileri birbirine benziyor canım hayırlısı neyse i olsun inşallah. Umarım bebiş seninledir

Keşke olsa attım çöpe valla üzüldüm baya hevesliydim yaparken çok heyecanlandım ama yok 😔
Hayırlısı olsun canım ben bir gün kala yaptım bende de hafif gölge var o da son testlerimde hep çıkıyor testlerde var bir şeyler. Önceki hamileliğimde bu yanıltıcı çizgileri gölgeleri forumda bu kadar sık görmüyordum( 5 sene öncesi) Her şeyin çakması olduğu gibi testlerin de yapmışlar sanırım😂😂

Hayırlısı olsun canım ben bir gün kala yaptım bende de hafif gölge var o da son testlerimde hep çıkıyor testlerde var bir şeyler. Önceki hamileliğimde bu yanıltıcı çizgileri gölgeleri forumda bu kadar sık görmüyordum( 5 sene öncesi) Her şeyin çakması olduğu gibi testlerin de yapmışlar sanırım😂😂
Hayırlısı kuzum napalim bat ne zaman herşeyin sahtesi var ya ayırt edilmiyo da gerçek mı değil mi diye vicdansızlar

Kızlar merhaba bende Haziran ayı içinde gebelik planlayanlardanım 🤗 uygulamadan takip ederek ovulasyon günlerini değerlendirdik bat'a 4 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatifti. Yaşadığım bir kaç belirtti var sırasıyla belirteceğim. Sormak istediğim bu belirtileri yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı?

-sol kasıkta şiddetli ağrı yaklaşık 7 gündür
-gogus hassasiyeti
-rahimde adet olacakmış gibi kasılma
- bugün başlayan belde ağrı
cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler 🤗🤗🤗
Ben de bu belirtiler var bugün kanda pozitif öğrendim darısı başınıza inşallah 🙏

Kizlar bugün halı yikadim sol kasığıma öyle bir ağrı girdi ki sanki yumruk yemiş gibi oldum bir kaç saniye hareket etmeden durdum çok korkuyorum ya çatlatma iğnesi yarın 20. Gün olacak kesin kist oldu of of

X