Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim 28 günlük döngüde uygulamalar hep 14. günü gösterir ve o şeffaf akıntıyla orantılı olurdu.
İdil Hanıma sordum akıntı takibini LH kitiyle destekleyerek yapmamı önerdi. 15 ay sonra ilk defa lh testiyle denedim ilişkiyi de İdil Hanımın söylediği günlere perhizle birlikte denedim. Silikleştiği gün 14. değil 16. güne denk geldi. Bu ay merakla bekliyorum sonucu.
Yani kısaca servikal mukus yani ıslaklık hissedildiğinden itibaren değerlendirmek lazım. Zaten vücut belli ediyor doğurgan dönemdeyim diye. Bende 3 ay ovulasyon denedim gebelik elde edemedim henüz ama artık anlayabiliyorum yumurtlama zamanını. Döngünün 10. Günündeyim dünden itibaren islakligim artti hep islakmis hissiyati var, akıntı arttı, hafif kasık batmalarım gibi gibi.. Bu hafta cok onemli benim icin inşallah tutar. Güzel haberler alırız 🙏🏻

Normal zamanlarında da degerlendir kuzum. 2, 3 günde bir olmali doğrusu buymuş

Insallah gönlüne göre olsun kuzum bu ay. Bebeğin sana nasip olsun.
Kesinlikle vücuda göre çok değişiyor.
Valla öyle canım şimdi bir süre ara vermek istiyorum ideal kilomun üzerindeyim 1-2 ay kilo falan verirsem yumurtalığımın teki tembel kilodan dolayı onu düzene sokarım diye düşünüyorum bakalım ya hayırlısı artık eşimde bende fazlasıyla yıprandık doktorum izin verirse biraz kafamız dağılmış olur böylelikle

Selam kızlar uzaktan takipte olanlardanım mayıs grubundan tanıyanlar olur. Bu ay iki korunmasız ilişkim oldu aşırı kasık ağrısı bir de üç gün önce pembe akıntım oldu evde olan testi yapayım dedim ama sanki hayalet çizgi çıktı bata 6 gün var normalde siz ne dersiniz danışayım dedim belki de bana öyle geldi anlamadım çok var daha

Eklentiler

• 20220613_142516.jpg
    20220613_142516.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20220613-142602_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20220613-142602_Photo Editor.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 63
anladım canım, ben 15 aydır korunmuyorum son bir kaç aydır adetime 12 gün kala başlıyor dolgunluk ama hiç pozitif görmedim bu süreçte.
ben kımyasal gecırdıgımde hem uyku sürekli idrara cıkma ve gögüs ucu sızısı vardı . Şuan 10 gün kala hem ateş gibi yanıyor hemde acıyor ilkkez bu sekılde bırsey yasıyorum

Yani kısaca servikal mukus yani ıslaklık hissedildiğinden itibaren değerlendirmek lazım. Zaten vücut belli ediyor doğurgan dönemdeyim diye. Bende 3 ay ovulasyon denedim gebelik elde edemedim henüz ama artık anlayabiliyorum yumurtlama zamanını. Döngünün 10. Günündeyim dünden itibaren islakligim artti hep islakmis hissiyati var, akıntı arttı, hafif kasık batmalarım gibi gibi.. Bu hafta cok onemli benim icin inşallah tutar. Güzel haberler alırız 🙏🏻
İnşallah canım en kısa zamanda :KK200:

Benim de öyle 15 ay oldu tahmin edebiliyorum artık yumurtlama dönemini. Sadece bu ay çatlamayı tahmin edemiyorum diye lh testi ile denedim. Eşimde sperm sıkıntısı olmadığı içinde 3 gün üst üste değerlendirdim.

Buna ihtiyacın varsa neden olmasin. Hem kafa dağıtmış olursun☺☺

Amin amin amin 🙏🙏❤️ Belirtilerini yazar mısın ve yumurtlamadan kaç gün sonra positif çıktı 🤗
Canım şöyle anlatayım. Benim adetim düzenlidir. 28 günde bir olurum. 14. Gün yumurtlama diye düşünüyorum. Benim beklenen adetten 10 gün önce genelde göğüslerim şişer sonra normal haline dönerdi. Bu ay 10. Gün geçti göğüslerim hala şişti uçları çok acımamayla beraber az ağrır gibi oluyordu dokunduğumda. Adet tarihim 12 hazirandı zaten öncesinde de böyle olunca hissettim 11 haziranda elimde eskiden kalma ovulasyon testi kalmıştı onu yapayım dedim o pik çıktı okumuştum öylelik denedim. Biraz daha hamile olduğumdan şüphelendim. Sağ kasığımda arada az ağrı olur gibi oluyor 2 gündür normalde zaten şuan adetli olmam gerekiyordu 🤗 bugün de testi yaptım erken gebelikte anında belirdi normal kaset testte 5 dkya yakın belirdi. Bir kaç gün sonra gidip kan vermeyi düşünüyorum önceki korkularımdan dolayı 🥲 bu ay da diğer aylardan farklı bir şey yapmadım sadece folik asiti düzenli kullandım onun harici hiç bebek için ilişki gibi düşünmedim isteğim doğrultusunda günleri değerlendirdik stres ve araştırma vs hiç yapmadım inşallah yardımcı olabilmişimdir 🤗🥰🙏🏻

Hayırlı olsun 🤩 ne kadar net bir çift çizgi beta baktırdınız mı acaba? Böyle koyuyken kaç çıkıyor merak ettim
Erken gebelik testi canım bu diğer kaset testte biraz silik çıktı ama kaset testler genelde bat sonrası içindir kan vermek için bir hafta bekletmeyi düşünüyorum stres yaşamamak için 🥰

X