- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
İlk test durdukça koyulaştı baya. Anlamadım bende hiç birşey yarın sabah belli olur artık silikleşirse yumurtlama oldu demekki.Aa acaba yumurtlama oldu da çatladı mi ? Çatlama olunca siliklesiyor diye biliyorum da
Ay bakalım çok merak ettim inşallah olur bu ayİlk test durdukça koyulaştı baya. Anlamadım bende hiç birşey yarın sabah belli olur artık silikleşirse yumurtlama oldu demekki.
Amin canım teşekkür ederim inşallahCanım benim geçmiş olsun bu ay sana çok güzellikler getirsin
Zor bir ay geçirdik ama iyi tarafından bakarsak hamilelik şansımız yüksek bu ay daha güzel olacak inşallah
Testlerde dalgalanmalar olur canım bu yumurtlama değil daha çok koyu oluyor çünkü bu testteKızlar bakın sabahki yaptığım test. Satın aldığım kadına yazdım ovulasyon başlamış akşam da tekrar yap bana at dedi yaptım. Oda böyle daha silik çıktı yumurtlama olmamış, teste devam et dedi. Eee sabah yaptığım koyu degil mi ya ? Akşam daha silik çıktı daha da koyulaşması gerekirdi dedi. Anlamadım ben bişey
Kızlar bakın sabahki yaptığım test. Satın aldığım kadına yazdım ovulasyon başlamış akşam da tekrar yap bana at dedi yaptım. Oda böyle daha silik çıktı yumurtlama olmamış, teste devam et dedi. Eee sabah yaptığım koyu degil mi ya ? Akşam daha silik çıktı daha da koyulaşması gerekirdi dedi. Anlamadım ben bişey
Evet canımAmin canım teşekkür ederim inşallah
sende mi kimyasal gebelik geçirdin
Çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş. En azından suanlik bir sorun yok gebe kalabiliyoruzve rahim artık hazır inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde olur.. Ben kendimi böyle teselli ettim..Evet canım
Kuzum strese girme olur yumurtlama çok sıkma kendini rahat bırak. Rabbim en hayırlı en kısa zamanda verir inşallahYarın sabah tekrarlicam koyulaşma olur inşallah. Olmazsa sıkıldım artık yapmicam ovulasyon falanmiraclebeyb
Ayy keşke kafaya takmasamKuzum strese girme olur yumurtlama çok sıkma kendini rahat bırak. Rabbim en hayırlı en kısa zamanda verir inşallahçok odaklanma başka şeylerle ugras yumurtlama olacak mı olmayacak mı diye kafana takma kahve yap için eşinle sonrada değerlendirin kahve iyidir tadını çıkar stres yapma!
Bence sende hala yumurtlama yok..devam et sen .hemen silik olamaz..ilk resmin çok koyu digil zaten..Kızlar bakın sabahki yaptığım test. Satın aldığım kadına yazdım ovulasyon başlamış akşam da tekrar yap bana at dedi yaptım. Oda böyle daha silik çıktı yumurtlama olmamış, teste devam et dedi. Eee sabah yaptığım koyu degil mi ya ? Akşam daha silik çıktı daha da koyulaşması gerekirdi dedi. Anlamadım ben bişey
Olur olur merak etme senAyy keşke kafaya takmasamama hiç aklımdan çıkmıyor ki ben yumurtlama görene kadar daha çok stres yapıyorum oldu mu olmadı mı inşallah yarın tam pik görürüm
Yarın sabahki testini de paylaş bizimle canım.Yarın sabah tekrarlicam koyulaşma olur inşallah. Olmazsa sıkıldım artık yapmicam ovulasyon falanmiraclebeyb
Yarın sabahki testini de paylaş bizimle canım.Yarın sabah tekrarlicam koyulaşma olur inşallah. Olmazsa sıkıldım artık yapmicam ovulasyon falanmiraclebeyb
Kırmızılarla uyandık. GünaydınGünaydınn kızlarr
Kırmızılarla uyandık. Günaydın