- 1 Nisan 2022
- 12.544
- 15.411
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Dün saat 5 test yaptım..silik gösterdi..yani çatladı..Bu kadar zaman geçti..akşam değerlendirsem ne faydası olucakki..24 saat içinde yazılıyor her yerde.Meraba canım olsun ya sen eline geçen ilk firsati yine değerlendir
Canim senin yeni bat ne zamanAdet oldum maalesef. Ben çok istedikçe zorlaşıyor, uzaklaşıyor gibi hissetmeye başladım artık. Hayatım boyunca olmayan şey oldu 19. Gün adet oldum.
24-36 saat içinde çiçeğim ksmette varsa tek ilişkiyle olan oluyor yani Allah bilirDün saat 5 test yaptım..silik gösterdi..yani çatladı..Bu kadar zaman geçti..akşam değerlendirsem ne faydası olucakki..24 saat içinde yazılıyor her yerde.
Tabi öyle..sol tarafımda çok hafif bir şeyler oluyor..Allah sevindirsin artık24-36 saat içinde çiçeğim ksmette varsa tek ilişkiyle olan oluyor yani Allah bilir
Haziran ayi hepimize güzel haberler getirir inşallah yazın neşesiyle beraber bak ben bir sürü belirti hissettim by ay ama 3 gün erkenden geldu kirmizilar ,Tabi öyle..sol tarafımda çok hafif bir şeyler oluyor..Allah sevindirsin artık
Amin Allah.Yok canım ben belirtile hiç takmam..kafam o konuda rahatHaziran ayi hepimize güzel haberler getirir inşallah yazın neşesiyle beraber bak ben bir sürü belirti hissettim by ay ama 3 gün erkenden geldu kirmizilar ,
E simdi 11 aydir bekleyince herseyi takiyor insanAmin Allah.Yok canım ben belirtile hiç takmam..kafam o konuda rahat
15 ay bende oldu ve üstelik yaş 34..en önemli yaş benim için..yoksa hiç test bile yapmamE simdi 11 aydir bekleyince herseyi takiyor insan
Düzensiz olduğu için tam bir şey söyleyemiyorum ama 22 Haziran yazabilirsinCanim senin yeni bat ne zaman
Hadi bakalım hedef yerine ulaşsıın canım inşallah bu sefer olurHem bugün hemde yarını degerlendiricem canım. 19 mayısı 20 mayıs'a baglayan gece ilişki olmuştu. Bu gece ve yarın gece de olur. Şimdi çatlamayı takip edicem :)
AmiiinHadi bakalım hedef yerine ulaşsıın canım inşallah bu sefer olur
Amin canım inşallahHoş geldin canımhaziran bizim için yeni bir umut olsun
Ooo süper hadi bakalım@SafransarileRonthavan Niqu Mavilibiri kızlar az önce yaptım t çizgisi anında çıktı. Bugün yumurtlama oldu demekki
Kaçıncı günündesinOoo süper hadi bakalımben de aynı testi kullanıyorum ben de buna göre değerlendiririm o zamannn
Su an 12. Gündeyim. Çok silik t çizgisiKaçıncı günündesin
Ben her gün korkuyordum kaçırdım mı acaba diye ama test pozitif olduğu halde kaçırdım bu ay da yattı gibiEvet canim. Demek bu koyulukmus tam olarak.