- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Paylaşırım canım. Minnakkurabiyelerr sayfasından aldım, ama o koyuluk nasıl yumurtlama olmaz anlamadımYarın sabahki testini de paylaş bizimle canım.
Hangi sayfadan destek alıyorsun, bir gebenin gnlgu mu ?
Hoş geldin canımTamamen sokuldum bugün maalesef ki şimdiki regl tarihim 16 Haziran olarak gözüküyor tabi düzensizlik olusmazsa.. beni de ekler misin inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur.. hepimizin gobusleri dolsun bu
Bazen koyu çıkıyo ama kopkoyu olması gerek sen yine değerlendir tabiki farkı koyuyu yakalayınca anlarsın anca ben de öyleydim. Silikleşmesi yumurtanın çatlaması anlamına da geliyor değerlendir benceKızlar bakın sabahki yaptığım test. Satın aldığım kadına yazdım ovulasyon başlamış akşam da tekrar yap bana at dedi yaptım. Oda böyle daha silik çıktı yumurtlama olmamış, teste devam et dedi. Eee sabah yaptığım koyu degil mi ya ? Akşam daha silik çıktı daha da koyulaşması gerekirdi dedi. Anlamadım ben bişey
Hic sanmıyorum daha da koyulasacagini. Kesin silik çıkacak bugün. Sıkıldım artık ovulasyon işlerinden bu ay da olmazsa kendimi rahat bırakıcam artık.Bazen koyu çıkıyo ama kopkoyu olması gerek sen yine değerlendir tabiki farkı koyuyu yakalayınca anlarsın anca ben de öyleydim. Silikleşmesi yumurtanın çatlaması anlamına da geliyor değerlendir bence
Yaa bizi bi salsınlar gerçekten hep de nedense yumurtlamaya denk geliyorlar benim de aynu şekilde oldu bakalım bu ay bizi neler beklemiyorMerhaba kızlar.Nasıl sizde durumlar? Bende yumurta çatladı..değerlendire bilemedim..evde misafir var..eşim çok yorgun olduğu için uyuyub kalmış..kesin hamile kalmıcam..çok üzüldüm(((
Silik yeni çıkmadımı zaten değerlendir önemli olan çatlaması ve çatlamışsa da daha vaktin varHic sanmıyorum daha da koyulasacagini. Kesin silik çıkacak bugün. Sıkıldım artık ovulasyon işlerinden bu ay da olmazsa kendimi rahat bırakıcam artık.
Aynen bıktım artık..yumurtalamadan önce ve yumurtlama günü değerlendirdim..çatlayan günü olmadı..Yaa bizi bi salsınlar gerçekten hep de nedense yumurtlamaya denk geliyorlar benim de aynu şekilde oldu bakalım bu ay bizi neler beklemiyor
Bende dün çatladı..bu gün değerlendire bilirmiyim?Silik yeni çıkmadımı zaten değerlendir önemli olan çatlaması ve çatlamışsa da daha vaktin var
Hayır dün sabah yaptığım koyuydu. Satın aldigim sayfadaki kadin ovulasyon başlamış akşam tekrarla testi daha da koyulasacak mi bakalim dedi. Koyulasmadi yumurtlama yok diyor. Bu koyulukta nasıl yumurtlama olmaz anlamadım ya. Çok akintim var hafif hafif ağrılarım var göğüslerim şiş. Anlamadım birseySilik yeni çıkmadımı zaten değerlendir önemli olan çatlaması ve çatlamışsa da daha vaktin var
Canim sen bugünü değerlendir yine de istersenHic sanmıyorum daha da koyulasacagini. Kesin silik çıkacak bugün. Sıkıldım artık ovulasyon işlerinden bu ay da olmazsa kendimi rahat bırakıcam artık.
Degerlendiricem canım. Riske atmicam. Test yapıcam şimdi de bakalım ne çıkacakCanim sen bugünü değerlendir yine de istersen
Ya bende 9 ovulasyon testi var anlamdan kalma. Bende test almadım bunlar yeter diye. İlk defa ovulasyon testi deneyecektim. Benimki de yetmez herhaldeDegerlendiricem canım. Riske atmicam. Test yapıcam şimdi de bakalım ne çıkacak
Aynen bu gün yumurtlaman..ben dedim ya sana..bundan öncekiler silikti.Hayırlı olsunSafransari leRonthavan Niqu Mavilibiri kızlar az önce yaptım t çizgisi anında çıktı. Bugün yumurtlama oldu demekki
Evet canim. Demek bu koyulukmus tam olarak.Safransari leRonthavan Niqu Mavilibiri kızlar az önce yaptım t çizgisi anında çıktı. Bugün yumurtlama oldu demekki
O zaman bugün değil de yarın mi degerlendireceksin ?Safransari leRonthavan Niqu Mavilibiri kızlar az önce yaptım t çizgisi anında çıktı. Bugün yumurtlama oldu demekki
Hem bugün hemde yarını degerlendiricem canım. 19 mayısı 20 mayıs'a baglayan gece ilişki olmuştu. Bu gece ve yarın gece de olur. Şimdi çatlamayı takip edicem :)O zaman bugün değil de yarın mi degerlendireceksin ?
Meraba canım olsun ya sen eline geçen ilk firsati yine değerlendirMerhaba kızlar.Nasıl sizde durumlar? Bende yumurta çatladı..değerlendire bilemedim..evde misafir var..eşim çok yorgun olduğu için uyuyub kalmış..kesin hamile kalmıcam..çok üzüldüm(((