- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Henüz pik olmamış ama devam et bende henüz göremedim bakalım.. Yumurtlama masajını da yap daha erken görürsün yumurtlama :)Eki Görüntüle 3068607
G Gzmyts53
@NiquleRonthavan kızlar benim de 18. Günüm innovitalar yeni geldi elime bugün yaptım bu şekildeydi.
Deneyeceğim onu da inşallah yoğunluktan pek aklıma gelmiyor. Şey sorcam bir de çizginin belirmesini kaç dk bekliyorsun ilk anda silik oluyor durdukça koyulaşıyor benimkilerHenüz pik olmamış ama devam et bende henüz göremedim bakalım.. Yumurtlama masajını da yap daha erken görürsün yumurtlama :)
Benimde öyle canım 10-15 dk bekliyorum. Ama idrara koyunca t çizgisi daha çabuk belli olmaya başladı dün ve bugün. Eger yarın yumurtlama görürsem demekki yumurtlamaya yakın koyulaşmaya başlıyorDeneyeceğim onu da inşallah yoğunluktan pek aklıma gelmiyor. Şey sorcam bir de çizginin belirmesini kaç dk bekliyorsun ilk anda silik oluyor durdukça koyulaşıyor benimkiler
Az daha var bi iki gün daha bak. Ben tam pikte değerlendirmek istedim dün artık korktum testte çıkmaz kaçırırım diye değerlendirdik şimd baktım piki gördüm dedim yarın çatlarsa yapam önemli olan çatlaması diye biliyorumEki Görüntüle 3068607
G Gzmyts53
@NiquleRonthavan kızlar benim de 18. Günüm innovitalar yeni geldi elime bugün yaptım bu şekildeydi.
Canım ben damlattığım an koyulaştı ve hangisi C çizgisi ayırt edemedim o kadar aynı anda kırmızı koyu çizgi oluştuDeneyeceğim onu da inşallah yoğunluktan pek aklıma gelmiyor. Şey sorcam bir de çizginin belirmesini kaç dk bekliyorsun ilk anda silik oluyor durdukça koyulaşıyor benimkiler
Hm pik direkt kendini belli ediyor o zaman tamamdırCanım ben damlattığım an koyulaştı ve hangisi C çizgisi ayırt edemedim o kadar aynı anda kırmızı koyu çizgi oluştu
Olabilir bak ben de dikkat edeyim yarınBenimde öyle canım 10-15 dk bekliyorum. Ama idrara koyunca t çizgisi daha çabuk belli olmaya başladı dün ve bugün. Eger yarın yumurtlama görürsem demekki yumurtlamaya yakın koyulaşmaya başlıyor
12-24 saat arası canlı kalıyor. Bu yüzden yumurtlama öncesi ilişki olması iyi oluyor hazır da sperm bulunuyor :)Kızlar selam ovülasyon testi yapanlar bilir benim şimdi 15.00 de yaptığım testte pik oldu sizce ne zaman çatlar yumurtam. Çatladı diyelim ne kadar süre kalıyor spermle buluşması için
Dün ilişki oldu o zaman yarın değerlendirmem gerekir değilmi12-24 saat arası canlı kalıyor. Bu yüzden yumurtlama öncesi ilişki olması iyi oluyor hazır da sperm bulunuyor :)
Bu akşamı degerlendirmediysen yarını değerlendir muhakkakDün ilişki oldu o zaman yarın değerlendirmem gerekir değilmi
Benm çalışmalar tamamlandı şimdi stresi başladı tutumu diye kan testi ne zamn yapsam diye düşünüyorumHerkese iyi akşamlar kimler ne durumda ben çalışmalara başladım ama kafama göre
Hiç düşünme canım tutacağı varsa zaten tutacakBenm çalışmalar tamamlandı şimdi stresi başladı tutumu diye kan testi ne zamn yapsam diye düşünüyorum
Canım üzülme bişey çok istendikce zorlaşıyor malesef düşünmemeye çalış çok erken olmuşsun gerçekten oda stres etkisi belkideAdet oldum maalesef. Ben çok istedikçe zorlaşıyor, uzaklaşıyor gibi hissetmeye başladım artık. Hayatım boyunca olmayan şey oldu 19. Gün adet oldum.
Evet aynen öyle. Hayırlısı olsun elden gelen bir şey yok.Canım üzülme bişey çok istendikce zorlaşıyor malesef düşünmemeye çalış çok erken olmuşsun gerçekten oda stres etkisi belkide
Baya köyü canım adetinin kaçıncı günüKızlar oldu mu olmadı mı ya baya koyu bilemedim