- 12 Nisan 2022
- 131
- 165
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
11 haziran da canimEkleyeyim canim beklenen adet tarihi ne zaman
Ben adet oldum canım diğer gruba yazdım.M mavimtrak5 canim bugün senin regl günün ne durumdasin ?
Benide ekler misin yaa bende 11 aydır istiyorum rabbim henüz nasip etmedi zamanı gelmediSağol canmmmminşallah elenmezsin de gebelik belirtilerini gelip bize anlatırsın
Benide ekler misin son adet tarihim 18 Mayıs beklenen tarih 7 haziranSağol canmmmminşallah elenmezsin de gebelik belirtilerini gelip bize anlatırsın
Yok canım olmamış halaKızlar yumurtlama olmuş mu ya ? Yada yarın mı olur dersiniz?
Sanki 1-2 gün içinde olacak gibi koyu baya bakalım bekliyorum canımYok canım olmamış hala
Aynen olucak..bende kaç gün önce seninki gibiydi..ben bu gün gördümSanki 1-2 gün içinde olacak gibi koyu baya bakalım bekliyorum canım
Ayy hadi bebiş olsun inşallahAynen olucak..bende kaç gün önce seninki gibiydi..ben bu gün gördüm
Teşekkür ederimHormon testi falan yapar yapmadıysa. Sonra yumurta geliştirici hap verir onu kullanıcaksın ardından da yumurta büyüyünce iğneye gerek görürse yapar kendiliğinden çatlar derse yapmaz. Sonra ilişki ile değerlendirme yapılıyor. Sonrası bekleme süresi Allah Büyüktür.
İn şa Allah canım.Ben çok şükür her ay görüyorum..ama sonuç olmuyor.4 günde gördüm ben..genelde ya 3 ya 4 gün oluyor bendeAyy hadi bebiş olsun inşallahkaçıncı günün de gördün yumurtlamayı
Ayyy gördüm bakınn napmam gerek dün ilişkiye girmiştim çatlamasını beklemek daha mı doğru olurleRonthavan canım sen ne yaptın yumurtlama gördün mü?
Adet bittikten sonra mıİn şa Allah canım.Ben çok şükür her ay görüyorum..ama sonuç olmuyor.4 günde gördüm ben..genelde ya 3 ya 4 gün oluyor bende
Canım yarın kesin olur benim de dün böyleydi şimdi olduSanki 1-2 gün içinde olacak gibi koyu baya bakalım bekliyorum canım