- 1 Nisan 2022
- 12.544
- 15.411
- Konu Sahibi Childdevelopment
AynenAdet bittikten sonra mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenAdet bittikten sonra mı
Ayyy bugünü ve yarını da değerlendirmelisin kaçıncı günde gördün yumurtlama?Ayyy gördüm bakınn napmam gerek dün ilişkiye girmiştim çatlamasını beklemek daha mı doğru olur
O zaman ben bu akşamı da degerlendireyim muhakkakCanım yarın kesin olur benim de dün böyleydi şimdi oldu
Ama ben beklememi ilişki düşünüyordum ya yarın çatlıcak yarın değerlendirmek daha mantıklı olmaz mı dün mesela beş gün bekleyip değerlendirdik bide yarın çatlarsa değerlendirsem tadından yenmez gibiAyyy bugünü ve yarını da değerlendirmelisin kaçıncı günde gördün yumurtlama?
Bu arada 15.gün döngüdeAyyy bugünü ve yarını da değerlendirmelisin kaçıncı günde gördün yumurtlama?
Yumurtlamamı takip eden kadın yumurtlama gördüğümüz gün altın gündür demişti. Muhakkak degerlendirilmeli demişti eğer sperm sorunu yoksa eşlerin. Ama bugün ara verip yarın da degerlendirebilirsin bazen yumurtlama iki gün sürdüğü de oluyor :)Ama ben beklememi ilişki düşünüyordum ya yarın çatlıcak yarın değerlendirmek daha mantıklı olmaz mı dün mesela beş gün bekleyip değerlendirdik bide yarın çatlarsa değerlendirsem tadından yenmez gibi
Benimde bugün 14. Bakalım bende yarın görürüm inşallah yaBu arada 15.gün döngüde
Senin yumurtlaman erken oluyor demekki güzel bişey :)
Evet erken oluyor..ya kuzum geç olsun ama sonuç güzel olsun..Senin yumurtlaman erken oluyor demekki güzel bişey :)
Aynen öyle artık gelsin miniklerEvet erken oluyor..ya kuzum geç olsun ama sonuç güzel olsun..
İn şa Allah canımAynen öyle artık gelsin minikler
Ya sen yumurtanı kaçırmışsın..Belkide hala yumurtan olmamış..olucak belki bekle devam etEki Görüntüle 3068607
G Gzmyts53
Niqu leRonthavan kızlar benim de 18. Günüm innovitalar yeni geldi elime bugün yaptım bu şekildeydi.
Ben adet biten günü başlıyorum testlere..kaçırmamak içinEki Görüntüle 3068615
Bunlar da miratech marka olanlar. Yukardan aşağıya 14.,15.,16. Gün yaptıklarım. 17. Gün testim olmadığı için yapamadım. Yapamadığım günlerde kaçırdım mı bilmiyorum artık Allah’a emanet günaşırı ilişki oldu ama hep.
G Gzmyts53 Niqu leRonthavan
Canım benim adetlerim geç oluyor o yüzden yumurtlama da geç oluyor. Doktor pko var demişti. Bu ay ovulasyon yapmak istememiştim ama son anda karar değiştirdim 14. Gün yapmaya başladım. Bu yaptıklarımda pik yok değil mi?Ben adet biten günü başlıyorum testlere..kaçırmamak için
Tam piki yakalamışsın çok güzelAyyy gördüm bakınn napmam gerek dün ilişkiye girmiştim çatlamasını beklemek daha mı doğru olur
Anladım canım.Yok pik değil..sen devam etCanım benim adetlerim geç oluyor o yüzden yumurtlama da geç oluyor. Doktor pko var demişti. Bu ay ovulasyon yapmak istememiştim ama son anda karar değiştirdim 14. Gün yapmaya başladım. Bu yaptıklarımda pik yok değil mi?
Yakın gibi duruyor canımKızlar yumurtlama olmuş mu ya ? Yada yarın mı olur dersiniz?
Sağ ol canımAnladım canım.Yok pik değil..sen devam et