- 9 Mayıs 2022
- 436
- 382
- 29
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Ama testte negatif o yüzden değerlendirmedim benCanm bende bugün senin gibiyim yumurtladim diye değerlendirdimyarında devam ben test yapmadan anlıyorum yumurtladigimi ovulasyon hiç yapmadim
Amin canım. Yarın test vereceğim tekrar. Ama umudum yok zaten. Hayırlısı olsun artık. Zamanında adet olmamak çok sıkıntılı zor bir şeymişDüzenli olan biri için hadi 2 3 günlük gecikme ya da erken olmalar sıkıntı değil ama 10 gün çok uzun gerçekten. Kan testi yaptır bence tekrar eğer yine yoksa bir şey doktora bir görün. Benim tamamen düzensiz olduğu için mesela bu ay beklediğimden 10 gün önce oldum. Benim hiç yumurtlama zamanını tutturma şansım yok yani. Gerçekten çok sinir bozucu bir süreç. Allah sabır versin hepimize.
İnşallah öyledir kuzum ama hiç umudum yok. Yine de Allah bilir. Hayırlısı olsun inşallahKuzum kaset testte çıkması için erken i,erken gebelik testinde ilk takip et bakalım inşallah bebiş geliyodur
Bu da bugüne aitBenim akıntım vardı hatta idrar içinde iplik şeklinde de gördüm ama ovülasyon testin negatif. Ne diyorsunuz değerlendirmelimiyim yoksa bekliyimmi gününü. Uygulamaya göre yumurtlamama beş gün görünüyor bilemedim
Değerlendir tabiBenim akıntım vardı hatta idrar içinde iplik şeklinde de gördüm ama ovülasyon testin negatif. Ne diyorsunuz değerlendirmelimiyim yoksa bekliyimmi gününü. Uygulamaya göre yumurtlamama beş gün görünüyor bilemedim
Yok kız condom yad ahap yok hicbise yok eczanedeCanım çok geçmiş olsun maşallah ne koymuş da dişini kırmış yuh yanisağlık ocağına sorsana bi aylık iğneler vardı onu yaptırırsın ama adet döneminde yapıyorlardı sanki
Biz beklemeli ilişki denemeyi düşündük bu ay o yüzden soruyorum normalde iki günde bir değerlendirirken şimdi en az dört beş diye düşünüyoruz. Çünkü eşimin sperm testi beş günde verilmişti ve aşırı iyi sonuç vermişti miktar normalden çok fazla dendi. Biz de zamanlamadan dolayı olmadığını düşündük ovülasyonla doğru zamanda ilişki düşündük. Bakalım ya bugün değerlendirsek de bişi olmaz beş gün sonra yumurtlarsam sorun yokDeğerlendir tabi
Sağol kuzum çok kötü haldeyimCanim bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım, antibiyotiktir adet dongunu değiştirip yumurtlamayı etkileyebiliyor. Ne yapalım sağlık olsun.
Çok geçmiş olsun sanada
Evet canim 5 gün sonra yumurtlasan da sorun yok. Hem spermin de 3 günden çok beklememesi de tavsiye ediliyor.Biz beklemeli ilişki denemeyi düşündük bu ay o yüzden soruyorum normalde iki günde bir değerlendirirken şimdi en az dört beş diye düşünüyoruz. Çünkü eşimin sperm testi beş günde verilmişti ve aşırı iyi sonuç vermişti miktar normalden çok fazla dendi. Biz de zamanlamadan dolayı olmadığını düşündük ovülasyonla doğru zamanda ilişki düşündük. Bakalım ya bugün değerlendirsek de bişi olmaz beş gün sonra yumurtlarsam sorun yok
Evet canm bnm öyle oluyorBende akıntıyla anliyorum. Beyaz şeffaf okunti içinde iplik gibi beyaz şeyler oluyor değil mi ?
Bizim o şekilde bi sene gebelik olmayınca ve de sağlık problemi olmayınca araştırdım şöyle bi yazı görmüştüm gebelik düşünüyorsan döngü boyunca dört bilemedin beş ilişki öneriyorlar. Spermden daha çok başka bir sıvı bulunuyormuş asıl sperm kalmıyormuş gün aşırı olunca. Bizim demekki sıkıntılı diye düşündük olmayınca bide bunu deneyelim dedik asıl günleri değerlendirmek hem kendimi artık yormamış olurum hem de her allahın günü belki bugün tutmuştur kafasını yaşamamak istiyorum bir süre böyle devam edicemEvet canim 5 gün sonra yumurtlasan da sorun yok. Hem spermin de 3 günden çok beklememesi de tavsiye ediliyor.
Bende kızıma gün aşırı ilişki ile hamile kalmıştım. Bunda yormuyacam kendimi, ovulasyon testi yapicam
Sıkıntı yapma..bende tam17 gün gecikti..doktor dedi stresten öyle oldu..hiç gecikmem olmazdı benimPapatyam kaset testte çıkmıyor. Kan da da zaten pazar günü baktırdım. Yarın doktora gideceğim inşallah belli olur herşey
Hormon testi falan yapar yapmadıysa. Sonra yumurta geliştirici hap verir onu kullanıcaksın ardından da yumurta büyüyünce iğneye gerek görürse yapar kendiliğinden çatlar derse yapmaz. Sonra ilişki ile değerlendirme yapılıyor. Sonrası bekleme süresi Allah Büyüktür.Kızlar bir şey sormak istiyorum, regl 3.gunu gel demişti doktor daha önce, sonrasında süreç nasıl ilerliyor?Rahim filmi,yumurta takibi..
Ekliyorum canimMerhaba hayırlı olsun öncelikle4 aydır topik topik geziyorum umarım bu ay son olur hepimiz için beni de ekler misiniz bat 5 Haziran