- 1 Nisan 2022
- 12.544
- 15.411
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Ağrın olmasa bile..ufacık bile lekelenme varsa..değerlendirme..infeksiyon kapa bilirsin.Bende ağrı vardı..ama dözülmeyecek kadar diğildi..sanki adetliyim gibiSuan hafif lekem geliyor bana degerlendir dedi 2-3 gun yapmam bende zaten suan ağrım var resmen içim agriyor
Kuzum suan kanamam biraz fazla lavaboya girdim baya geliyorAğrın olmasa bile..ufacık bile lekelenme varsa..değerlendirme..infeksiyon kapa bilirsin.Bende ağrı vardı..ama dözülmeyecek kadar diğildi..sanki adetliyim gibi
Normalde sen diyordun adetliyken çok geliyor sende..acaba ondanmi sen öylesinKuzum suan kanamam biraz fazla lavaboya girdim baya geliyorhemde degisik rengi var
Evwt cok gelmisti bakalim 2-3 gune ne olacak belkide tupler ilk bas acilmadi ya iki sefer ilac verdi ondan öyle olduNormalde sen diyordun adetliyken çok geliyor sende..acaba ondanmi sen öylesinRengi değişik olmayı bence normal..
Ola bilir canım ondan..sabr et..senin bu defa şansın daha çok..bak 2 defa ilaç vermişEvwt cok gelmisti bakalim 2-3 gune ne olacak belkide tupler ilk bas acilmadi ya iki sefer ilac verdi ondan öyle oldu
Evet kuzum insallh atlatiriz bugunleri bebekleri alinca kucagimiza unuturuzOla bilir canım ondan..sabr et..senin bu defa şansın daha çok..bak 2 defa ilaç vermiş
Doktorda aynisini soyledi mutlaka degerlendir daha rahat hamile kalacaksin dediOla bilir canım ondan..sabr et..senin bu defa şansın daha çok..bak 2 defa ilaç vermiş
AynenDoktorda aynisini soyledi mutlaka degerlendir daha rahat hamile kalacaksin dedi
İlk 4 ay gebe kalma olasiligi cok yuksek
Unuturuz tabi..ben ilk evlilikte çok kötü bir eşim vardı...hatda diyorum nasıl ben sağ kaldım..ama unutuldu..Evet kuzum insallh atlatiriz bugunleri bebekleri alinca kucagimiza unuturuz
Ben ilkde kalmadım(( ama bana demedi kapalıydı..İlk 4 ay gebe kalma olasiligi cok yuksek
Tuplerden sıvı geçişi oldugu icin sperm geciside kolay oluyomusBen ilkde kalmadım(( ama bana demedi kapalıydı..
Bakıcaz artıkTuplerden sıvı geçişi oldugu icin sperm geciside kolay oluyomus
Ben her gün yapıyorum genelde öğlen 3 4 gibi yapıyorum iki saat sıvı almıyorum C kadae kırmızı olmasını bekliyorız eğer kırmızı olursa ikinci çizgi yumurta oluşmuş demekmiş sonra silikleştiği an çatlamış demekmiş yani kırmızı olunca denemek lazımmış üç gün sonra bi gün ara vererek yine denemek lazım diye okudumtestler hangi saat aralığında ve kaç saat sıvı alımı yapmadan yapılıyor bende bu ay denemek istiyorum ovülasyonla
Nasıl anlıyorsun canim akinti ile mi ?Canm bende bugün senin gibiyim yumurtladim diye değerlendirdimyarında devam ben test yapmadan anlıyorum yumurtladigimi ovulasyon hiç yapmadim
Büyük geçmiş olsun kuzum ne dedi peki doktor sana filim cekildikten sonra