- 19 Mart 2017
- 1.028
- 1.483
- 31
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Bu ayda normal denicem bir sonraki ay ovü alcam olmazsa. Çünkü normali bile kafaya takıyorum ovü ile stres yaparım diye düşünüyorum.Düzenli değilse ovulasyon testi kullan canim o biraz yardimci oluyor adet gününü de biliyorsun genelde
Oo ovulasyon testi müthiş stres yaptiriyor ya pozitif çıksa bile stresten değerlendirmek cok zor oluyorBu ayda normal denicem bir sonraki ay ovü alcam olmazsa. Çünkü normali bile kafaya takıyorum ovü ile stres yaparım diye düşünüyorum.
Stres benim adım zatenOo ovulasyon testi müthiş stres yaptiriyor ya pozitif çıksa bile stresten değerlendirmek cok zor oluyor
Kaç aydır deniyorsunuzStres benim adım zatenaralıkta ilk denemeye başlayınca nasılsa 1 evladım var olursa olur olmazsa nasip diyerek başladım o zamandan beri her çgün bu gruplardayım
Bu ay ovulasyon Alaçam bebem doktor 3 ay dolmadan bişi yapmicam anlaşılan 3cu ay dolsun bakalım nasıl yönlendirecek ins gerek kalmaz 2.ci çocuk için 2 aydır deniyoruz 3.cu aya gorcez sanırım o yüzden doktor beklemeye aldı beni salı sabahı yetişebilir sen gidecem doktora salidam sonra yok çünkü bu ay birde ovulasyon takibi yapayım diyorumUğurlu gelir bize inşallah bu topiknapcaksin canım doktor kontrolünde mi ilerliceksin bu ay
Aha benim kopyam fotokobim sadece 2 ay oldu spirali cikarali anasını satım 1 hafta gecikmeyle gittim 2 kez kan verdim negatif dün doktordaydim dedim kesin kist var o da yok bebekte yok bu zıkkım niye gelmiyo dedim ta ki saldım kendimi sabah motor patladı eyi miStres benim adım zatenaralıkta ilk denemeye başlayınca nasılsa 1 evladım var olursa olur olmazsa nasip diyerek başladım o zamandan beri her çgün bu gruplardayım
Sağol canım takip ettiğimiz son ayımız olur inşallahTeşekkür ederim canim benimhayırlı olsun topigin
Amin canım benim amin rabbim gobusleri doldurmuş şekilde devam ettirsin hepimizi bebisler o gobuslere gelecekSağol canım takip ettiğimiz son ayımız olur inşallah
İnşallah ya aylardır gözümüz yollarda ya insanlar da süreli soruyor daha da deliriyorum artik herkese cemkirmeye başladımAmin canım benim amin rabbim gobusleri doldurmuş şekilde devam ettirsin hepimizi bebisler o gobuslere gelecek
Regl bitince başlamak en iyi,yumurtlama günleri değişiyor.Ilk idrarla yapılmıyor,gün içerisinde istediğin saatte yapabilirsin.Öncesinde iki saat boyunca içecek yoktu sanırım.Ben ona hiç uyumadım.Her gün aynı saatte tekrarlamanda sağlıklı sonuç almak için önemliymişOvulasyon testi hakkind ayardimci olur musunuz kızımdla onun sayesinde kaldım hamile ama deyinki bana hatirliyo musun nasıl kullanılır ne zaman yapılır hep unuttum yani ovu takibini sabah akşam mi yapcam adet bitiminden birgün sonra mı baslim bilgi verir misiniz
Canim genelde 8 ile 14 Günler arasi yapmak gerekiyor çünkü genellikle bu aralıkta yumurtlama oluyor elinde cok test varsa adet biter bitmez yap ama çok yoksa 8. Gün başla koyulaşma görünce günde iki kez yap en koyu olduğu günün ertesi gün siliklesme oluyor o zaman catlama oluyorOvulasyon testi hakkind ayardimci olur musunuz kızımdla onun sayesinde kaldım hamile ama deyinki bana hatirliyo musun nasıl kullanılır ne zaman yapılır hep unuttum yani ovu takibini sabah akşam mi yapcam adet bitiminden birgün sonra mı baslim bilgi verir misiniz
Kız ben daha 2 ay oldu ikinciyi dneemeye başlayalı kısır ettiler beni 2 ayda spiral çıkınca rahim kendini hazirlayacak belki 1 yıl sürer belki 3 ay size ne ama yok garga burunları her boka sokacaklarİnşallah ya aylardır gözümüz yollarda ya insanlar da süreli soruyor daha da deliriyorum artik herkese cemkirmeye başladım
Heee tamam günde 1 tane yapiliyo deki sabah akşam değildi dimi valla aradan 6 yıl geçti yaRegl bitince başlamak en iyi,yumurtlama günleri değişiyor.Ilk idrarla yapılmıyor,gün içerisinde istediğin saatte yapabilirsin.Öncesinde iki saat boyunca içecek yoktu sanırım.Ben ona hiç uyumadım.Her gün aynı saatte tekrarlamanda sağlıklı sonuç almak için önemliymiş
Himm ya elime para gelecek bu ara alcam da marka olarak en iyisi hangisi ve uygun set halinde. NasilCanim genelde 8 ile 14 Günler arasi yapmak gerekiyor çünkü genellikle bu aralıkta yumurtlama oluyor elinde cok test varsa adet biter bitmez yap ama çok yoksa 8. Gün başla koyulaşma görünce günde iki kez yap en koyu olduğu günün ertesi gün siliklesme oluyor o zaman catlama oluyor
Sabah akşam yapanlar da var ama bence bir tane de yeterli oluyor.Ben ikinci kullanimimda seffaf akıntım gelince başlamıştım,yakalamistim piki.Heee tamam günde 1 tane yapiliyo deki sabah akşam değildi dimi valla aradan 6 yıl geçti ya