- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bedelliÇok erken olmazmı canım yaa çıkmayabilir erkenden moralini bozma bence. Askerden gelince haber versn daha tatliş değilmi çifte mutluluk hem ultrason resmi de olur. Tabi eşin bedelli yapıyor diye düşünüyorum
Kuzum bende cok heyecanlıyım bugun 32 ci döngü günü yarından sonra adet geçmiş olacak hayırlısı olsun ins gğzel haberler alırız hep bırlıkte cok hafif regl agrısı gibi oldu sabah ama hafifti bakalımGünaydın kızlarrrr iyilikperisi92 D Didemir1 G Gzmyts53 Childdevelopment Mucizemmm16 mesirmacunu
bugun bat gunummm çok heycanlıyım hala bir belirtim yok. sizde nurumlar nasıl akşam foruma giremedim
Hayırlısı olsun canım bugun WC den çıkamam ben sabah işe gelirken mide bulantısı yaşamadım ama araba olduğum içindi heralde her ne olursa altında birşey arıyorum artık gün yaklaştıkçaKuzum bende cok heyecanlıyım bugun 32 ci döngü günü yarından sonra adet geçmiş olacak hayırlısı olsun ins gğzel haberler alırız hep bırlıkte cok hafif regl agrısı gibi oldu sabah ama hafifti bakalım
Sakin ol :) sen en son adet ne zaman olmustjn cano ay benım ile aynı tarihte cok bar He ay ins hazıran ayı bize uğurlu gelir uaHayırlısı olsun canım bugun WC den çıkamam ben sabah işe gelirken mide bulantısı yaşamadım ama araba olduğum içindi heralde her ne olursa altında birşey arıyorum artık gün yaklaştıkça
benim sat 6 Mayıs, 26 günde bir döngüm düzenli gidiyor. test için haftasonuna kadar beklicem tabi adet olmazsam o gune kadarSakin ol :) sen en son adet ne zaman olmustjn cano ay benım ile aynı tarihte cok bar He ay ins hazıran ayı bize uğurlu gelir ua
Adetin duzenli degilse kullan canim ise yarar ama gün aşırı ilişki okuyorsa bence gerek yok. Hayit bende de erken regl olduruyor 3 4 gün erken mutlaka kullandığım ayKızlar iyi aksamlar bugün regl oldum maalesef bat 6 si gösteriyordu. Bu ay hayit macunu kullanmıştım en azından adetim düzene giriyor sanirim. Bende pcos var sizde ovulasyon testi denemeli miyim ne dersiniz Childdevelopment
27 ci gün hangi gün su an kaç 26 mı yoksabenim sat 6 Mayıs, 26 günde bir döngüm düzenli gidiyor. test için haftasonuna kadar beklicem tabi adet olmazsam o gune kadar
Günaydın canım biz gün aşırı devam ediyoruz benim reglime daha 13 gün falan varGünaydın kızlarrrr iyilikperisi92 D Didemir1 G Gzmyts53 Childdevelopment Mucizemmm16 mesirmacunu leRonthavan
bugun bat gunummm çok heycanlıyım hala bir belirtim yok. sizde nurumlar nasıl akşam foruma giremedim
bugun 27 ci gün canım27 ci gün hangi gün su an kaç 26 mı yoksa
benim bugun regli gunum bakalım iyi haberler alabilecekmişiz bu ayGünaydın canım biz gün aşırı devam ediyoruz benim reglime daha 13 gün falan var
Benim dün akşam kahverengi lekelenmem oldu yerleşme kanaması mı adet başlangıcı mı anlayamıyorum ( sabah da test yaptım yine sanki çizgi var gibi kafam çok karışık ya. Üstteki test dün sabah, alttaki ise bu sabahKızlar yerleşme kanamasınin rengi herkeste farklimi olur öğlenden beri benmki hafif pembe kanama gibide devam etmiyor
son durum nedir :)Ay inşallah ya ağzın bak damlıyor valla elimde fazla gebelik testi var yarın da denicem sonra kan da veririm duruma göre
Çizgi var gibi kandan test verdinmi canım kandan test verBenim dün akşam kahverengi lekelenmem oldu yerleşme kanaması mı adet başlangıcı mı anlayamıyorum ( sabah da test yaptım yine sanki çizgi var gibi kafam çok karışık ya. Üstteki test dün sabah, alttaki ise bu sabahEki Görüntüle 3076685
son durum nedir :)
Benim dün akşam kahverengi lekelenmem oldu yerleşme kanaması mı adet başlangıcı mı anlayamıyorum ( sabah da test yaptım yine sanki çizgi var gibi kafam çok karışık ya. Üstteki test dün sabah, alttaki ise bu sabahEki Görüntüle 3076685
Olsun kız döngünün 32. Gününe geldin varsa çıkar artıkKız daha geçmedi dur hele
Öğleden sonra test vericem canım, şimdi işteyim zamanım yok öğleden sonra anca zaman bulabilirim bakalım hayırlısı artıkÇizgi var gibi kandan test verdinmi canım kandan test ver
Olabılır cano bakıcaz bugünün durumuna göreOlsun kız döngünün 32. Gününe geldin varsa çıkar artık