- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1.819
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.541
Hayırlı olsun artık hayırlısı bu ay olsun lütfenMerhaba hanımlar benim 2 Haziran'da transferim var inşallah pozitif haberlerin çok olduğu bi ay olur
Yok canm sadece bı leke geldi ama acayip sancım var hayırlısı olsun artıkDevamı gelmiyorsa sorun yok kardeşimin baya bi geldi adet sandı kendini sonra kesilince test yaptı pozitif çıktı umudunu kesme adet olduysan da hayırlısı yani hala doğru zamanın gelmemesi üzüyor insanı sabırlı olmak gerek
Ayy allahım lütfen olsunnYok canm sadece bı leke geldi ama acayip sancım var hayırlısı olsun artık
Hayırlı olsun artık hayırlısı bu ay olsun lütfen
Benimde sağda 2 tane vardı Perşembe günü 20mm di Cuma iğne yaptım en az 22 mm olmuştur diye düşünüyorum. İğne günü dahil 4 gün üst üste değerlendirdik2 adet yumurtam vardı. Biri 18 mm biri 20-21mm diye hatırlıyorum.
1,5 ay önce baktırmıştım ben düşüktü o zamandan beri venatura d3k2 alıyorum ama eksiği kapatıyor mu bilmiyorum. Doktorun verdiği ilaç formundaydı kullanmadım kendim aldım.İnşallah güzel haberler verirsin kuzum❤ o zaman bende boşa çabalıyorum benimde d vitaminim birde demir eksikliğim var
Canım youtube mfk yöntemi ile gebelik yaz ayrıntılı video var benim aklıma yattı ovülasyon bende stres yapıyor stres de gebeliğe engel olabilecek önemli faktörlerden biri. Mfk doktorun kendi ürünleri var ama onları almadım tavsiye ettiği vitaminleri ve bal,polen, arı sütü karışımını kendim yaptım onları kullanıyoruz. İlişki sıklığı da adet bitiminden itibaren başlanıyor 3,2,3,2 şeklindeMGK İlişki yöntemi nasıl oluyor canım bilgi verebilir misin
Çatlama iğnesi mi oldun canımKizlar ignemin 6.gunu bugün tüm gün mide bulantım kabızlık var ya normalde böyle oluyor mu sonradan mı başlıyor bulanti
:) bence var erken gebelik yaparsan daha net cıkarKızlar fotoğrafta tam belli olmuyor ama ben sanki hafif 2.çizgiyi görüyorum gibi ya
Kanka hello:) bence var erken gebelik yaparsan daha net cıkar
Bende hafif gördüm gibi kaçıncı dakikada çıktıKızlar fotoğrafta tam belli olmuyor ama ben sanki hafif 2.çizgiyi görüyorum gibi ya
Anında çıktı saniye deBende hafif gördüm gibi kaçıncı dakikada çıktı
İğneden sonra 36. Saatte değerlendirdik biz o saate yakın ve sonrasında kasık ağrıları yaşadım fakat şimdiye kadar başka hiç bir belirtim yok ağrılarım,akıntım veya başka bir şey yokBenimde sağda 2 tane vardı Perşembe günü 20mm di Cuma iğne yaptım en az 22 mm olmuştur diye düşünüyorum. İğne günü dahil 4 gün üst üste değerlendirdikSenin iğne belirtin var mı?
Seninle aynıyız valla benim ne kasık ağrısı ne akıntım var tam tersi kupkuru diyebilirim. Benim ilk femara çatlatma iğnemde bu şekilde olmuştu hiç bir belirti yaşamamıştım hamile kalmıştım ama kimyasalla sonuçlandıİğneden sonra 36. Saatte değerlendirdik biz o saate yakın ve sonrasında kasık ağrıları yaşadım fakat şimdiye kadar başka hiç bir belirtim yok ağrılarım,akıntım veya başka bir şey yok