- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.561
Ay inşallah ya ağzın bak damlıyor valla elimde fazla gebelik testi var yarın da denicem sonra kan da veririm duruma göre:) bence var erken gebelik yaparsan daha net cıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah ya ağzın bak damlıyor valla elimde fazla gebelik testi var yarın da denicem sonra kan da veririm duruma göre:) bence var erken gebelik yaparsan daha net cıkar
Hadi bakalım geliyor gelmekte olanhemen kan ver canım bat ne zamandi senin
a çıktı saniye d
Bat bugun yarın yapicak tim ama eşim almış gelmiş yaptım anında çıktı acile gitsem kan tahlili yaparlarmiHadi bakalım geliyor gelmekte olanhemen kan ver canım bat ne zamandi senin
5 dk içinde görür gibi oldum ama emin olamadım işe gitmem gerekiyordu bıraktım öyle işten gelince daha netti, fotoda tam belli olmuyor ama bakınca eşim de gördü var çizgi diyor, normalde önceki aylarda kaç defa test yapsam da asla bu silik çizgiyi göremiyordumBende hafif gördüm gibi kaçıncı dakikada çıktı
Ben de görüyorummmKızlar fotoğrafta tam belli olmuyor ama ben sanki hafif 2.çizgiyi görüyorum gibi ya
Görünüyor yaa bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günEki Görüntüle 3076415 kizlar burda pek değil ama ikinci çizgi çıktı
Hadi hayırlısı kuzum bende 22 sinde vuruldumBen de vurdum canım ovitrelle çatlatma iğnesi, yumurta olgunlaştırma için de gonal f kullandım 19 mayısta da aşılamam oldu, test için cuma gününü bekliyorum
Vallahi canım ben bir uygulama kullanıyorum orda belli günleri gösteriyor araştırdım nettende adetim 24 günde bir olunca bana 8 ile 13 arası ilişki yazıyordu bende bu ay onu denedim birde geçen ay hep gündüz vakitleri değerlendirmek zorunda kaldık işi yüzünde bu sefer gece degerlendirdik o gün sabaha kadar kıpırdamadan yerimden bnmki biraz bilimsel dışı oldu yaniGörünüyor yaa bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gün
Bende gördümmmKızlar fotoğrafta tam belli olmuyor ama ben sanki hafif 2.çizgiyi görüyorum gibi ya
Heyecanlandım resmenBende gördümmm
Yarin sabah tekrarla canim. Bu ay ovulasyonla mı takip ettin? Ettiysen yumurtlamadan sonra kaçıncı günün?Heyecanlandım resmen
Ahahah bizim asıl sorumuzYarin sabah tekrarla canim. Bu ay ovulasyonla mı takip ettin? Ettiysen yumurtlamadan sonra kaçıncı günün?
Teşekkür ederim , inşallah ilgili olacağından şüphem yokMaşallah canım.
İlgili bir baba olacak inşallah.
Bugün adet gününmüydüVallahi canım ben bir uygulama kullanıyorum orda belli günleri gösteriyor araştırdım nettende adetim 24 günde bir olunca bana 8 ile 13 arası ilişki yazıyordu bende bu ay onu denedim birde geçen ay hep gündüz vakitleri değerlendirmek zorunda kaldık işi yüzünde bu sefer gece degerlendirdik o gün sabaha kadar kıpırdamadan yerimden bnmki biraz bilimsel dışı oldu yani
Hahshaha kesinlikleAhahah bizim asıl sorumuz
Aynen canım bugün olmam lazımdı gelmese bile kahve renginde akıntı birde dayanılmaz baş ağrım olması lazım di hiç biri yoktu bende testi yaptimBugün adet gününmüydü
Benimde yumurtalamdan sonda 8. GunKızlar bugünün belirtilerini sayıyorum; yumurtlamadan beri süregelen sol kasık ağrısı bel ağrısı bunlara ek göbek deliğimin etrafında adet sızlamaları, göğüs ağrım yok ama sütyen takınca çok sızlıyor takamıyorum o da belki alışkanlıktan dolayı olabilir belirti saymayayım. Baş ağrım vardı bugün yine vücudum yanıyor yemekten sonra midem bi tuhaf oldu yine. Bu kadar belirtiye hamile olmazsam vücudu bırakıp gidicem çok yabancılaştık kendileriyle yumurtlamadan sonra 7.gün, 3 haziranı beklemedeyim
Yok canım doktor takibi oldu pcos olduğum için gonal f iğne ile yumurta olgunlaştırıldı 17 mayıs gecesinde çatlatma iğnesi ovitrelle vurdum 19 mayısta da aşılamam oldu, doktor aşılamadan 15 gün sonra test yap dedi, normalde cuma günü test vermem lazımdı da dayanamadım bu sabah yaptım testi işteYarin sabah tekrarla canim. Bu ay ovulasyonla mı takip ettin? Ettiysen yumurtlamadan sonra kaçıncı günün?
Anladım canım bence var kesinlikle hemen çıktı dimiYok canım doktor takibi oldu pcos olduğum için gonal f iğne ile yumurta olgunlaştırıldı 17 mayıs gecesinde çatlatma iğnesi ovitrelle vurdum 19 mayısta da aşılamam oldu, doktor aşılamadan 15 gün sonra test yap dedi, normalde cuma günü test vermem lazımdı da dayanamadım bu sabah yaptım testi işte