- 27 Mayıs 2022
- 1.401
- 954
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.321
günaydın canımGünaydın kızlar bugün 31 ci gün benım
Bat 2 hazıran
Oo çok demişler. Hangi ildesin ? Ben istanbulda 1200 e çektirdim. Ben de 28 yaşındayım aynıyız kuzumMaalesef canım çok pahalı banada 2700 TL dediler az para değil yeter ki ise yarasında ne diyimAralıktan beri düşünüyoruz canım 28 yaşındayım. Sen ne zamandan beri istiyorsun
Bi kaç gün daha bekliyim canım yapmıcam bugün tam 14. Gün yapıcam varsa yoksa net çıkar artıkNormal test daha iyi kuzum.
İnşallah bunca test yanıltmiyordur
Dinleme kafanı dağıtgünaydın canım
benim bat yarın çok heycanlıyım sırt agrım ve halsizlikten başka belirtim yok. ama kendimi adet olcak gibi hissediyorum. vucudumu dinliyorum ama değişik bir belirtim yok
Aha da sen bensinSabah kalkınca yatana kadarkeşke yerine su icebilsem hiç su içmiyorum belki günde 2 bardak
Hadi yaCNm yumurtan çatlasa Dr görür ve söylerdi bnde gittiğimde bu ay yumrtan çatlamış dedi muhtemelen bir iki gün oluyor dedi yani olsa ve çatlasa görürdü
Gunaydinlar kizlarrrr, kuzu yaptnmi test3-4 gün kaldı canimm
Bende bu ay lh yukseldi 2 sefer ama sanirim yumurtlama olmadi pkos falanda degilimHadi yao zaman ovulasyon testleri beni yanıltıyor teşekkür ederim
Canim bende günde 2 tane içiyorum bisey olmaz diyipAyy siz kahveyi falan bırakıyor musunuzşuan okuyunca kendimi suçlu hissettim elimde kahve
sat 6 mayıs 26 günde bir oluyorum düzenli gidiyor. 1 yada 2 sinde olmam lazım normalde bakalım.Dinleme kafanı dağıtben öyle yapıyorum sen benden 1 gün oncesın en son ne zaman adet oldun
bende içiyorum valla ıkı tane günde etkiler mi acabaCanim bende günde 2 tane içiyorum bisey olmaz diyip
Teşekkür ederiz teyzesiYaa senin o küçük suratına kurban olurumseverim çok tatlııı maşallah
yokmu kızlar güzel haberi olan çok merak ediyoruzz
Lazeri biraktim çoğu şeyden feragat ettim yaz geldi medical botoks yaptirmam lazim bas agrisindan zor duruyorum kimi gün onuda yaptirmadim, abur cubur hic yemem, cay icmiyorum yani bi kahve iciyorum, binde bir de bitane sigara oda en hafifi onlarida birakirsm sanirim hic bi keyfim kalmaz. Zaten gelmiyoda yani bebis ben kendimden fedakarlık ediyorum bebiste gelseydi iyiydibende içiyorum valla ıkı tane günde etkiler mi acaba
Oo çok demişler. Hangi ildesin ? Ben istanbulda 1200 e çektirdim. Ben de 28 yaşındayım aynıyız kuzum
ben lazeri bırakmadım devam ediyorum. sigara hiç kullanmadım ama kahveyi bir sabah birde öğlen iş yerinde kızlarla içiyoruz vallaLazeri biraktim çoğu şeyden feragat ettim yaz geldi medical botoks yaptirmam lazim bas agrisindan zor duruyorum kimi gün onuda yaptirmadim, abur cubur hic yemem, cay icmiyorum yani bi kahve iciyorum, binde bir de bitane sigara oda en hafifi onlarida birakirsm sanirim hic bi keyfim kalmaz. Zaten gelmiyoda yani bebis ben kendimden fedakarlık ediyorum bebiste gelseydi iyiydi
Şu lazeri okudum ya sinirlerim gerildi yandım ya ben lazerden bacaklarım damgalı oldu yaz geldi ben denize nasıl gidicem bilemiyorumLazeri biraktim çoğu şeyden feragat ettim yaz geldi medical botoks yaptirmam lazim bas agrisindan zor duruyorum kimi gün onuda yaptirmadim, abur cubur hic yemem, cay icmiyorum yani bi kahve iciyorum, binde bir de bitane sigara oda en hafifi onlarida birakirsm sanirim hic bi keyfim kalmaz. Zaten gelmiyoda yani bebis ben kendimden fedakarlık ediyorum bebiste gelseydi iyiydi