- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.301
İnşallah canım tez zamanda Bekliyoruz ya o yüzden tutmuyor diyorum ben beklemediğim boşverdiğim anda olacsk öyle hissediyorum 11 aydır her ay gün saymak yordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bende deli gibi kahve çay içiyorum ben bunları nasıl bırakayımAyy siz kahveyi falan bırakıyor musunuz şuan okuyunca kendimi suçlu hissettim elimde kahve
Ayy evin içinde başka ne yapılır yani bende çok içerim ikisini de yaniAyy bende deli gibi kahve çay içiyorum ben bunları nasıl bırakayım
Sabah kalkınca yatana kadar keşke yerine su icebilsem hiç su içmiyorum belki günde 2 bardakAyy evin içinde başka ne yapılır yani bende çok içerim ikisini de yani
Yanlış yorumlamamak için sordum silik çizgi görünüyor. Dualarımız seninleYok canım
Aaa ben ruh esimi buldum açılın hiç mi susamaz bir insan ya sen gene 2 bardak iciyormusun ben sadece ilaç yutmak için tamam bittiSabah kalkınca yatana kadar keşke yerine su icebilsem hiç su içmiyorum belki günde 2 bardak
Tamam işte bende sabah ilaç içmek için ve akşam yemekte bittiAaa ben ruh esimi buldum açılın hiç mi susamaz bir insan ya sen gene 2 bardak iciyormusun ben sadece ilaç yutmak için tamam bitti
Aman millet e bakarsak ohohooo yanmışız önemli olan huzurum mutlulugm sağlığım çocuk Allah vercekte olck napayim kısmet Allah inşallah hayırlısıyla nasip etsin saglikla tez vakitteValla kimsenin haddine değil istersen yapmazsın istersen yaparsın. Ne salaklar tövbe yarabbi sjdjjd. Valla benim eşim doğulu. Görümcem benden iki ay sonra evlendi evlendiği gibi gebe kaldı. Onlarda öyle olduğu için de bana sorup duruyorlar ben yüksek lisans düşünüyorum diyorum kariyer hedefim var sjdk
CNm yumurtan çatlasa Dr görür ve söylerdi bnde gittiğimde bu ay yumrtan çatlamış dedi muhtemelen bir iki gün oluyor dedi yani olsa ve çatlasa görürdüKızlar bugün doktora gittim. Pko var bende. Dün ovulasyon pikti(11. Gün). Doktor olgun yumurta yok dedi Hastaneden gelince tekrar ovulasyon yaptım düne göre silik çıktı. Çatladığı için mi göremedi acaba? Yoksa hiç yumurtlama olmadı mı? Kafamda deli sorular Neyse Gynositol başladı 2 ay kullanıp olmazsa klomene geçeriz dedi. Hormon testleri yapılacak bir de hsg çekelim dedi. Bir plana oturması beni rahatlattı açıkçası önümdeki süreci görebiliyorum en azından.
İkisinde yoktu üçüncüde mide yanması ilk başladı 7 haftadan sonrA başladı belirtiler bende ama şuan bulantidan uyuyamıyorum akşamdan beri çok kötü bulanıyor sabah test yapicam galibapeki belirtiniz var mıydı çok ?
Canm var gibi hafif çizgi var emin olmak için sabah kaset testte dene inşallah hayırlı haberi bekliyor olacağımKızlar kaç saattir kk'da sorun var galiba giremedim. Ben akşam 2 saatlik idrarla erken gebelik testi yaptım. Hayalet bir silik çizgi görüyorum 15 dk da falan çıktı belki daha erken çıktı bilemiyorum anca o zaman fark edebildim. Belkide gözlerim bana oyun oynuyor bilmiyorum. Yumurtlamadan sonra 10. Çatlamadan sonra 8. gün. Filtreli filtresiz hallerini attım. miraclebeyb @miresl H hifahfs @Mavilibiri Papatyamveben-Mavi @ZeyElif N NastenkaAleksey iyilikperisi92 Childdevelopment @Safransari @leRonthavan @ozguss @ucge unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar
Bende giremedim bu arada Bende gördüm canım Kendini nasıl hissediyorsun peki az çok bilir insan kendisiniKızlar kaç saattir kk'da sorun var galiba giremedim. Ben akşam 2 saatlik idrarla erken gebelik testi yaptım. Hayalet bir silik çizgi görüyorum 15 dk da falan çıktı belki daha erken çıktı bilemiyorum anca o zaman fark edebildim. Belkide gözlerim bana oyun oynuyor bilmiyorum. Yumurtlamadan sonra 10. Çatlamadan sonra 8. gün. Filtreli filtresiz hallerini attım. miraclebeyb @miresl H hifahfs @Mavilibiri Papatyamveben-Mavi @ZeyElif N NastenkaAleksey iyilikperisi92 Childdevelopment @Safransari @leRonthavan @ozguss @ucge unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar
Kız töbe cızgı var aman yarabbı kızzzzzzzKızlar kaç saattir kk'da sorun var galiba giremedim. Ben akşam 2 saatlik idrarla erken gebelik testi yaptım. Hayalet bir silik çizgi görüyorum 15 dk da falan çıktı belki daha erken çıktı bilemiyorum anca o zaman fark edebildim. Belkide gözlerim bana oyun oynuyor bilmiyorum. Yumurtlamadan sonra 10. Çatlamadan sonra 8. gün. Filtreli filtresiz hallerini attım. miraclebeyb @miresl H hifahfs @Mavilibiri Papatyamveben-Mavi @ZeyElif N NastenkaAleksey iyilikperisi92 Childdevelopment @Safransari @leRonthavan @ozguss @ucge unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar
Bende mi dahil olsam size Yumurtlama günümüz aynıydı ama korkuyorum kötü sonuç görmektenSende yap sabah beraber çiş yapalım ne kaybederiz
Canım diğer arkadaşlarda baya azaltıyor ama benim de çok bıraktığım söylenemez valla günde 1 veya 2 mutlaka içerimAyy siz kahveyi falan bırakıyor musunuz şuan okuyunca kendimi suçlu hissettim elimde kahve
Kişiye göre değişir sitres ben ovulasyon kullanmassam sitres oluyorum çünkü yumrtlama günüm değişir hep sizinde adet tarihnz dgisiyorsa yumrtlamaya degisiyordur o şekilde yakalamak DHA koly öteki türlü denk geldim kacirdikmi daha varmı diye düşünmek daha yipraticiChilddevelopment benide ekler misiniz ? Bat 7 haziran. 2 aydır geç yumurtlama oluyor bende. Geçen ay akıntı görmedim Yinede gün aşırı değerlendirip 19-22. gün arası durduk. bir sonraki ilişki 23. Gün oldu. Mayıs reglim 7 gün gecikmeli geldi ve takvime girdiğimde yumurtlama günüm ilişki olmayan güne denk geldi 21.güne. Bu ay da takvimin gösterdiği günlerde yumurtlama belirtim olmadı.21.gün yani bugün gögüs ağrım oldu ama yine akıntı yok. 2 aydır akıntı görmüyorum. Muhtemelen reglim bu ay da gecikecek. Bu ay ara vermiştim zaten haziranda devam edeceğim tekrar. 3 ay denedik olmadı geçen ayı saymazsak 2 ay diyebilirim hatta yumurtlamada ilişki olmadığı için. Hormon testi yaptırdım değerler normal çıktı. Vajinal ultrason ve karından ultrason ile bakıldı olumsuz birşey söylenmedi. Doktor daha yeniymiş 8 ay daha dene olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. Sizce gün aşırı olarak mı devam etmeliyim test mi almalıyım. Testin stres yaptığını söyleyenler var geçen ay sipariş vermiştim geri iptal ettim okuyunca yazılanları ben zaten baya stresliyim o daha kötü yapar mı acaba ?
Normal test daha iyi kuzum.Daha erken testim kalmadı. Normal kaset test var sabah ilk idrarla yapıcam onu bide bakalım hiç ümidim yok da
Yaa senin o küçük suratına kurban olurum severim çok tatlııı maşallahBekleyecem canım mecbur ne yapalım
Aynen öyle valla görsen aynı bebek gibi