- 1 Mayıs 2022
- 734
- 1.094
- 37
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.221
İnşallah canm hepimiz görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız biri kedi biri köpek bizimkilerin zaten yeter da tom ve jerry gibiler sabahtan aksama kadar yiyolar birbirlerini
Ayy ben onu yeriiimm bence kaplan gibi zaten benimkini tek loköada yer
Ayy kedi köpek neyse de hemstır tuhaf olur yani bence bir kedi şart
Yumurtlama günüm bilmiyorum canım sat 3 mayıs battan emin değilim normalde 28 günde bir olurum o zaman 30 mayıs oluyor ama gecen ay cok gec adet oldum ona göre hesaplayınca 7 haziranda oluyor ama eski düzene döndü sanırıım 7 haziran olsa testte cıkmazdıCanım tam anlayamadım yumurtlaman kaçıncı günde oldu ve bat ne zamandı? Tebrikler
17 pik gibi duruyo canımKızlar anlayanlar bakabilir mi, yumurtlama olmuş mu ?
Bugünü değerlendirmek mi gerekiyor ?17 pik gibi duruyo canım
Bugünü yarını diğer günü değerlendirmelisin. Aslında çatladıktan sonra döllenir yani yarın. Ama çatlar çatlamaz sperm hazır olsa daha iyi yani gebelik ihtimalini arttırırsınBugünü değerlendirmek mi gerekiyor ?
Kızlar benim belirtilerim azaldı ya sadece ara ara karın ağrım var ama karın gibi değil sanki üst taraflar mideye yakın bide beyaz akıntı. Ben gittim Ovulasyon testi yaptım silik çıktı sizce gebelik yok mu ya daha önce Ovulasyonu silik olup gebelik olan var mıydı umut istiyorum
Büyüyünce geçer kız sabret ya da daha fena olurlarKız biri kedi biri köpek bizimkilerin zaten yeter da tom ve jerry gibiler sabahtan aksama kadar yiyolar birbirlerini
Kuşum görüyorum ama.bu erken gebeliklere de güvenemiyorum ya ama sende kaç gündür çizgi çıkıyor .Kızlar kaç saattir kk'da sorun var galiba giremedim. Ben akşam 2 saatlik idrarla erken gebelik testi yaptım. Hayalet bir silik çizgi görüyorum 15 dk da falan çıktı belki daha erken çıktı bilemiyorum anca o zaman fark edebildim. Belkide gözlerim bana oyun oynuyor bilmiyorum. Yumurtlamadan sonra 10. Çatlamadan sonra 8. gün. Filtreli filtresiz hallerini attım. miraclebeyb M Mavimiresl H hifahfs Mavilibiri Papatyamveben-Mavi ZeyElif N NastenkaAleksey iyilikperisi92 Childdevelopment Safransari leRonthavan ozguss ucge unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar
Gördümm evet varrrrKızlar kaç saattir kk'da sorun var galiba giremedim. Ben akşam 2 saatlik idrarla erken gebelik testi yaptım. Hayalet bir silik çizgi görüyorum 15 dk da falan çıktı belki daha erken çıktı bilemiyorum anca o zaman fark edebildim. Belkide gözlerim bana oyun oynuyor bilmiyorum. Yumurtlamadan sonra 10. Çatlamadan sonra 8. gün. Filtreli filtresiz hallerini attım. miraclebeyb M Mavimiresl H hifahfs Mavilibiri Papatyamveben-Mavi ZeyElif N NastenkaAleksey iyilikperisi92 Childdevelopment Safransari leRonthavan ozguss ucge unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar
Daha erken testim kalmadı. Normal kaset test var sabah ilk idrarla yapıcam onu bide bakalım hiç ümidim yok daKuşum görüyorum ama.bu erken gebeliklere de güvenemiyorum ya ama sende kaç gündür çizgi çıkıyor .
İlk idrarla dene
Canım asıl önemli olan filtresiz olan ya onda gorebildin mi ? Gün ışığında bakicam birde yarınGördümm evet varrrr
Tabiki gördüm o yüzden var benceCanım asıl önemli olan filtresiz olan ya onda gorebildin mi ? Gün ışığında bakicam birde yarın
Var var gördüm benKızlar kaç saattir kk'da sorun var galiba giremedim. Ben akşam 2 saatlik idrarla erken gebelik testi yaptım. Hayalet bir silik çizgi görüyorum 15 dk da falan çıktı belki daha erken çıktı bilemiyorum anca o zaman fark edebildim. Belkide gözlerim bana oyun oynuyor bilmiyorum. Yumurtlamadan sonra 10. Çatlamadan sonra 8. gün. Filtreli filtresiz hallerini attım. miraclebeyb M Mavimiresl H hifahfs Mavilibiri Papatyamveben-Mavi ZeyElif N NastenkaAleksey iyilikperisi92 Childdevelopment Safransari leRonthavan ozguss ucge unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar