- 27 Mayıs 2022
- 1.401
- 953
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.201
Ay çok heyecanlı yaaa inşallah bizde görürüz silikte olsaAdet olmadan beş gün öncesi adete kadar hergun yaptım eşim diyordu kesin var ben hissediyorum adamın içine doğmuş bizde hergun yaptıkadetim gecikince ikinci günü silik üçüncü günü baya belli cikti
Bekle bekle kuzum yok ben bi arkadaşımın gazına geldım geçen ay değil ondan önceki ay ilk defa bak ama ılk defa gittim kan verdim senın neyine kan vermek abi yok akıllandımm geçmeden asla yapmamAynen bacım bekle çıkmayınca sonra morali bozuluyor insanın bende adet gününe kadar beklicem
Ay Allah ıslah etsin herkesi gerçekten. Sanki hiç yeni gelin olmamış, hiç çocuk sahibi olmak için beklememis, hiç anne olmamış, hiç dogurmamis, hiçbir zorluk çekmemiş gibiler. Ne üzücü. Zamanında kendileri de yaşamasına rağmen bu eleştiriler vs. Allah hidayet eylesinBirde bunu bana instagramdan msj olarak attıamin amiiinn. Bende şok oldum ve hiç birşey diyemedim. Birde çoğul gebelik olduğunu duyan herkes hayırlısı olsun çok zor olacak, nasıl bakacaksın laflarını duymaktan sevinemiyordum bile.
Valla kimsenin haddine değil istersen yapmazsın istersen yaparsın. Ne salaklar tövbe yarabbi sjdjjd. Valla benim eşim doğulu. Görümcem benden iki ay sonra evlendi evlendiği gibi gebe kaldı. Onlarda öyle olduğu için de bana sorup duruyorlar ben yüksek lisans düşünüyorum diyorum kariyer hedefim var sjdkValla en akillisini yapmışsınız bnm tabi 7 yıl olunca henüz düşünmüyoruz deme luxsumde yk hahaha
Bekleyecem canım mecbur ne yapalımBekle bakalım kuzum bi kaç gün daha
Aynen öyle valla görsen aynı bebek gibiAklimdanda oyle geciyodu seni oyalar o minik
Ayyy yerimm onu yaaaa minikkkkBekleyecem canım mecbur ne yapalım
Aynen öyle valla görsen aynı bebek gibi
Kesinlikle onlarda bebek gibi. Beni eşimden kıskanıyor ne zaman yanyana gelsek ortamızda bitiyorBekleyecem canım mecbur ne yapalım
Yalnız seninkini gördükten sonra benimki kaplan gibi kaldıBekleyecem canım mecbur ne yapalım
Bekleyecem canım mecbur ne yapalım
Kız bizim cocuklarda istiyor biri kediKesinlikle onlarda bebek gibi. Beni eşimden kıskanıyor ne zaman yanyana gelsek ortamızda bitiyorAnne olmak için bebek doğurmaya gerek yok annelik yaptığın her canlının annesi oluyorsun.
peki belirtiniz var mıydı çok ?Adet olmadan beş gün öncesi adete kadar hergun yaptım eşim diyordu kesin var ben hissediyorum adamın içine doğmuş bizde hergun yaptıkadetim gecikince ikinci günü silik üçüncü günü baya belli cikti
Ayyy yerimm onu yaaaa minikkkk
Ayy ben onu yeriiimmKesinlikle onlarda bebek gibi. Beni eşimden kıskanıyor ne zaman yanyana gelsek ortamızda bitiyorAnne olmak için bebek doğurmaya gerek yok annelik yaptığın her canlının annesi oluyorsun.
Ayy kedi köpek neyse de hemstır tuhaf olur yani bence bir kedi şartKız bizim cocuklarda istiyor biri kediistiyor biri köpek hatta bi ara bizim oğlan hemstır istiyordu
Hsg cidden pahallı ya valla insanın belini büküyor. Yok kuzum hsg çekildiğin ay bir şey yapılmıyor. Hsg Sonucuna sorun yok dedi doktor. Gebelik artıyor deniliyor ama Bu ay bir şey kullanmadığım için olur mu olmaz mi bilmiyorum 2 ay beklerim olmadı. Sen ne kadar süredir istiyorsun kaç yaşındaydın kuzum ?Anladım canım bende bir defa kullandım. Normalde Mayısta çekecektim parayı denklestiremedim diye çekemedim. Genelde hsg den sonra hamilelik olasılığı artıyor ama o ay da bişey yapılıyor mu diye merak ediyordum. Peki gelecek ay için bişey dedi mi olmazsa gel falan
Hsg cidden pahallı ya valla insanın belini büküyor. Yok kuzum hsg çekildiğin ay bir şey yapılmıyor. Hsg Sonucuna sorun yok dedi doktor. Gebelik artıyor deniliyor ama Bu ay bir şey kullanmadığım için olur mu olmaz mi bilmiyorum 2 ay beklerim olmadı. Sen ne kadar süredir istiyorsun kaç yaşındaydın kuzum ?
Hsg cidden pahallı ya valla insanın belini büküyor. Yok kuzum hsg çekildiğin ay bir şey yapılmıyor. Hsg Sonucuna sorun yok dedi doktor. Gebelik artıyor deniliyor ama Bu ay bir şey kullanmadığım için olur mu olmaz mi bilmiyorum 2 ay beklerim olmadı. Sen ne kadar süredir istiyorsun kaç yaşındaydın kuzum ?