- 9 Şubat 2021
- 624
- 408
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.981
Teşekkür ediyorum canım rabbim nasip etsin inşallah isteyeb herkesedeAy hayırlı olsun canım benım
Amin canım hayırlı haberler dilerim herkesden gelir mutluluğumuz çoğalırHayırlı olsun ilk müjdemizsin sanırımDevamı gelsin inşallah
Devam et canım daha olmamış ama olacak gibi baya koyu:)Başladım bugün önerine istinaden. Çok teşekkür ederimbu şekilde silik henüz. Doktor kontrol ediyor ama femara kullandığım için yumurtlama daha erken olabilir diye görmek istedim.
Canm ya senin adına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahKızlar ben gecen ay gec olmustum adet ona gore bat vermiştim ama normale dönmüş benim döngüm 30 mayıs olarak yazar mısınız hamilelik test sonucumda böyle çıktı
Amin inşallah canım rabbim herkese nasip etsin bol müjdeli topik olsun inşallahCanm ya senin adına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
İnsalllahhhhhhhhTeşekkür ediyorum canım rabbim nasip etsin inşallah isteyeb herkesede
Benim psikolojim bozuldu yemek yiyemiyorum aklimdan çıkmıyor kötüleştim Dr bile gitmedim bugünde eltim için adak adamışlardı onu yapıyolar ben ise evde tek başıma oturmuş kendi kendimi yiyorum kimse bizi anlamıyor bile rabim bize sabır dayanma gücü versin inşallah bu ayda bütün anne olmak isteyen herkese rabim nasib ederBirkaç gün bu moral bozukluğu devam eder sonra da düzelirim yine. Kendime biraz Umut aşılar devam ederim. Bu bayram daha bir buruk geçti benim. Artık bu durum daha çok içime dokunuyor. İnsanların çocukla ilgili densiz soruları daha bir ağır gelmeye başladı sanki. Aslında o kadar çok şey yazmak anlatmak istiyorum ki dilimden dökülmüyor cümleler. Ben anlatamasam da sizin beni çok iyi anladığınızı biliyorum. Biraz uzun yazdım ama doldum galiba artık kusura bakmayın
Ay ciddi misinCanım nasip olacaksa eğer her türlü oluyor. Benim beraberlikten tahmini 3-4 gün sonra yumurtlama oldu ve hamile kalmıştım
Ay hadi İnşallah ben pazar günü test yapacağım haftayaBenim de aynı şekilde oldu bu ay eğer hamile kalırsam olabiliyor dicem
Ay hadi İnşallah ben yumurtlamadan bir gün önce ve yumurtlama gününü değerlendirdim sadeceYumurtlama gününü değerlendirdiysen problem yok hatta yumurtlamadan 2 3 gün öncesine kadar da sayılıyor
Ben salı düşünüyorum bugün yumurtlamadan sonra 10.günAy hadi İnşallah ben pazar günü test yapacağım haftaya
Bende dayanabilirsem Perşembe yapıcam artıkBen salı düşünüyorum bugün yumurtlamadan sonra 10.gün
Saol kuzum rabbim kimseye yaşatmasın zor surecler. Beta na baktırdım mi hicGeçmiş olsun canımya aslında ben adet oldum ama bu ayki adetim çok farklıydı öncekiler gibi değildi adetten 4 gün önce falan sol alt tarafımda bide kasığımda bi ağrı vardı böyle sanki içeri bişey batıyo gibi söküp alasım geliyo o neyse adette o ağrı geçti biteli bugün 2. Gün sabahtan beri yine ağrıyla cebelleşiyorum doktora gittim adetin 3. Günü vajinal muayene de herşey normal dedi aklıma herşey geliyo şuanda ne olduğuna anlam veremiyorum
Ay benim Perşembe 10. Gün ama pazar yapayım dedimmmBen salı düşünüyorum bugün yumurtlamadan sonra 10.gün
Benimde 7 Haziran bel ağrım kaşık ağrım devam ediyor2 Haziran canm bu günde acayip bel ağrım var
Bugün daha koyuydu.Devam et canım daha olmamış ama olacak gibi baya koyu:)
Evet pikk
Canım ben Duphastonu 3 gün kullanıp bulantı kusmadan dolayı bırakmıştım 2 gün sonra adet oldumMerhaba kızlar.Ben yeni başladım dufaston kullanmaya..sabah kullandım..sonra haber geldi eşimin bibisi rahmetlik oldu..hemen topladım eşyamı çıktık evden..vitaminleri düfastonu unutdum almaya..hep bir aksiklik oluyo.Dün ve şimdi ara sıra sol tarafda ağrı oluyor..ilaçları unutduğuma çok üzüldüm..