- 7 Şubat 2022
- 2.726
- 1.806
- 27
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.961
2 Haziran canm bu günde acayip bel ağrım varAynı şey bende de var göğüs uçlarım aşırı hassas hafif midem bulanıyor bat ne zaman senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 Haziran canm bu günde acayip bel ağrım varAynı şey bende de var göğüs uçlarım aşırı hassas hafif midem bulanıyor bat ne zaman senin
Olma ihtimalim var yani öylemiÇevremde kimse belirti yaşamadı ve ben dışında herkes hamile ben bir senedir belirti yaşıyorum
Gebelik testi yapın var gibi duruyor.Kızlar merhaba adetlerim düzensiz tarihleri ekledim ve yine gecikti evde ovülasyon testim vardı onu yaptım böyle çıktı sizce bir ümit olabilir mi
Canım ben araştırdım lh ne zaman artar diye gebelik ve regl gününse artarmış yani adet olmadıysan tabiki ümit varKızlar merhaba adetlerim düzensiz tarihleri ekledim ve yine gecikti evde ovülasyon testim vardı onu yaptım böyle çıktı sizce bir ümit olabilir mi
Canim benim değerimde anarmal artışlar olmustu. Yani artıyordu ama çok minik minik artiyordu. Sonrada sol kasığımda uykumdan uyandıran ve ağlatan bir agrim oldu yarım saat kadar sürdü. doktora gittim tüpün ucunda göründü kese. Kemoterapi ignesiyle dustu.Kızlar dış gebelik geçiren ler belirtilerini yazabilir mi rica etsem
Başladım bugün önerine istinaden. Çok teşekkür ederim bu şekilde silik henüz. Doktor kontrol ediyor ama femara kullandığım için yumurtlama daha erken olabilir diye görmek istedim.Evet canım bugün başlamalısın..
Beni de ekler misiniz sat 16 mayis bat 16 haziranBismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�
Geçmiş olsun canım ya aslında ben adet oldum ama bu ayki adetim çok farklıydı öncekiler gibi değildi adetten 4 gün önce falan sol alt tarafımda bide kasığımda bi ağrı vardı böyle sanki içeri bişey batıyo gibi söküp alasım geliyo o neyse adette o ağrı geçti biteli bugün 2. Gün sabahtan beri yine ağrıyla cebelleşiyorum doktora gittim adetin 3. Günü vajinal muayene de herşey normal dedi aklıma herşey geliyo şuanda ne olduğuna anlam veremiyorumCanim benim değerimde anarmal artışlar olmustu. Yani artıyordu ama çok minik minik artiyordu. Sonrada sol kasığımda uykumdan uyandıran ve ağlatan bir agrim oldu yarım saat kadar sürdü. doktora gittim tüpün ucunda göründü kese. Kemoterapi ignesiyle dustu.
Su agrilari seve seve baska bisey icin cekmeyiz ya Insallah guzel haberdirBenimde aynı belirtiler var ilişkiden 2 gün sonra başladı gece ağlayarak uyandım sırt ağrımdan. Zaten normalde de regl dönemlerim acayip fena geçiyor aynı ağrıları yaşamak mahvetti beni ancak bugun daha hafifledi sadece beş ağrım vardı adetime de son 9 gün heyecanla bekliyorum.
Tebrik ederimmmKızlar ben gecen ay gec olmustum adet ona gore bat vermiştim ama normale dönmüş benim döngüm 30 mayıs olarak yazar mısınız hamilelik test sonucumda böyle çıktı
Teşekkür ediyorum rabbim sizlerede nasip etsinTebrik ederimmm
Ay hayırlı olsun canım benımKızlar ben gecen ay gec olmustum adet ona gore bat vermiştim ama normale dönmüş benim döngüm 30 mayıs olarak yazar mısınız hamilelik test sonucumda böyle çıktı
Hayırlı olsun ilk müjdemizsin sanırım Devamı gelsin inşallahKızlar ben gecen ay gec olmustum adet ona gore bat vermiştim ama normale dönmüş benim döngüm 30 mayıs olarak yazar mısınız hamilelik test sonucumda böyle çıktı