- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #6.041
GünaydııınnnYoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydınsabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
M Mavimiresl M MiuLego M Mrs Electrical EngineerMucizemmm16 S sultansultan90 Veziir A ad000 R Random3 G Gzmyts53 partalina_ Q qwertyuop
Ve etiketleyemediklerim
Ayyy Allah'ım şükürler olsun Hemi var bence ya hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnjnnnYoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydınsabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
M Mavimiresl M MiuLego M Mrs Electrical EngineerMucizemmm16 S sultansultan90 Veziir A ad000 R Random3 G Gzmyts53 partalina_ Q qwertyuop
Ve etiketleyemediklerim
Çok sevindim cokkkk bide kan değerinde tescilledikmi benden mutlusu yokYoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydınsabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
Ve etiketleyemediklerim
Canım benim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler süreç yarın kana gideceğim hayırlı haberler vermek nasip olsun inşallahÇok sevindim cokkkk bide kan değerinde tescilledikmi benden mutlusu yok
Olmadım daha evet ikinci günü gecikmeminDaha olmadıysan erken gebelik testi yapabilirsin 17 gün dimi bugün
Yarın olması şart mı yani çatlarız burdaCanım benim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler süreç yarın kana gideceğim hayırlı haberler vermek nasip olsun inşallahardımdan geleceksiniz
Test yaptın mı canımOlmadım daha evet ikinci günü gecikmemin
Yapmadım ayın onbesini bekliyorum siz gebe misnzTest yaptın mı canım
Yok kuzum değilim daha bata var benim 16 sında ayın çokta imkan yok gibiYapmadım ayın onbesini bekliyorum siz gebe misnz
Belirtin var mi hiçYok kuzum değilim daha bata var benim 16 sında ayın çokta imkan yok gibi
Ben de pek imkan vermiyorumYok kuzum değilim daha bata var benim 16 sında ayın çokta imkan yok gibi
Valla tık yok bu ay ne belirti ne bişey hatta bence erken adet olucam senin belirtin var mı canımBelirtin var mi hiç
Aha da işte benim de yok bi tek sadece adet 3 4 gün kala canım et tavuk falan ister yine öyle oldu o yüzden hiç umut vermiyorum başkada belirti falan yok zatiBelirtin var mi hiç
Benimde canım yumurta ister hep ama daha olmadı sadece göğüs ucumda acı var arada kasiklarim ağrıyor uyukluyrm başka da bir şey yok hiss de yok gebe olan hisseder diye düşünüyorumAha da işte benim de yok bi tek sadece adet 3 4 gün kala canım et tavuk falan ister yine öyle oldu o yüzden hiç umut vermiyorum başkada belirti falan yok zati
Yoo hissetmiyosun her zaman kim demiş onuBenimde canım yumurta ister hep ama daha olmadı sadece göğüs ucumda acı var arada kasiklarim ağrıyor uyukluyrm başka da bir şey yok hiss de yok gebe olan hisseder diye düşünüyorum
Benimde canım yumurta ister hep ama daha olmadı sadece göğüs ucumda acı var arada kasiklarim ağrıyor uyukluyrm başka da bir şey yok hiss de yok gebe olan hisseder diye düşünüyorumAha da işte benim de yok bi tek sadece adet 3 4 gün kala canım et tavuk falan ister yine öyle oldu o yüzden hiç umut vermiyorum başkada belirti falan yok zati
Öyle diyorlar ya yüzü değişmis insanın iyi huylu olurmuşYoo hissetmiyosun her zaman kim demiş onu
Kuzum sen yarın koş bence bariz varYoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydınsabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
Ve etiketleyemediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?