- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #6.061
Günaydınnnnn bence güzel şeyler oluyorYoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydınsabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
@miresl @Fang @Mrs Electrical EngineerMucizemmm16 S sultansultan90 @Veziir A ad000 @Random3 G Gzmyts53 @dceke Q qwertyuop
Ve etiketleyemediklerim
Benim de aylardır denemediğim yapmadığım kalmadı olmayınca olmuyormuş zorlamamak lazım aslındaGünaydın kızlar benimde regl agrılarım gelmeye basladı gene olmadı sanırım daha napim bilmiyorum
Umarım sağlıklı bir gebelik olur sağlıklı bir evlat olur doğar yuvanız şenlenir rabbim bekleyen dileyen herkes e nasip etsin bana da nasip etsinYoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydınsabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
@miresl @Fang @Mrs Electrical EngineerMucizemmm16 S sultansultan90 @Veziir A ad000 @Random3 G Gzmyts53 @dceke Q qwertyuop
Ve etiketleyemediklerim
Bende hormonlardan dolayı kötü huylu olunuyo ama neyseBenimde canım yumurta ister hep ama daha olmadı sadece göğüs ucumda acı var arada kasiklarim ağrıyor uyukluyrm başka da bir şey yok hiss de yok gebe olan hisseder diye düşünüyorum
Öyle diyorlar ya yüzü değişmis insanın iyi huylu olurmuş
Bende hormonlardan dolayı kötü huylu olunuyo ama neysevalla kuzum benim bi kızım var bi düşük bi kimyasal geçirdim kızım da ve düşükte hiç aklıma gelmemişti bile adetimi bile unutmuştum hissetmeyi geçtim kimyasal da da sigara kullanıyorum ben içtiğim zaman alt karnımda ağrı oluyodu aşağıya doğru bi baskı oluyodu içerden diye bi de çok çabuk yorulduğum için anlamıştım yoksa aklıma bile gelmezdi
Rabbim bekletmeden bebişini kucağına almayı nasip etsin kuzum hem senin hem herkesin ❤❤Benim hiç çocuğum yok bu ay ilk kez klomen kullandım Allah isteyen herkese nasıp etsin
Eki Görüntüle 3081000
Kızlar testi yeniledim kocaman bir tek çizgi leke devam ediyor kahvaltımı yapıp gidip kan vereceğimMucizemmm16 bitliKedi miraclebeyb G Gzmyts53 A ad000
Tüm gün okuldayım canım gidemem bugünYarın olması şart mı yani çatlarız burda❤❤
Allah seni bir seferlik bir şey olmaz hahahahaKızlar kan ilaçlarımı içmeye başladım keşke içmeseydim demir ilacında süt süt ürünleri kahve çay içmeden kullanın diyo saf salak ben ilacı içipbitliKedi senin heyecanından üstüne meyveli süt içtim
İnşallah canım umudum arttı bu sabah. Sen de artık test mi yapsanKuzum sen yarın koş bence bariz var
İnşallah kuzu öyledirGünaydınnnnn bence güzel şeyler oluyor
Yaa tüh Neyse bari şurada kenarda köşede yarını bekliyimTüm gün okuldayım canım gidemem bugün
Yok kuzum regl agrılarım basladı benim zannetmiyorum bugün olurumİnşallah canım umudum arttı bu sabah. Sen de artık test mi yapsan
Amin aminUmarım sağlıklı bir gebelik olur sağlıklı bir evlat olur doğar yuvanız şenlenir rabbim bekleyen dileyen herkes e nasip etsin bana da nasip etsin
İnşallahYaa Hadi inşallah güzel haberler verirsin kuzum ❤❤
hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah vardır ve çok yeni olduğu için çıkmamıştırEki Görüntüle 3081000
Kızlar testi yeniledim kocaman bir tek çizgi leke devam ediyor kahvaltımı yapıp gidip kan vereceğimMucizemmm16 bitliKedi miraclebeyb G Gzmyts53 A ad000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?