- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.001
O bebekler gelecek illa ki biz isteyelim yaradan verir elbet er geçOlumlu düşünüp olumsuza da kendimizi hazırlayalım diyorsun çok haklısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bebekler gelecek illa ki biz isteyelim yaradan verir elbet er geçOlumlu düşünüp olumsuza da kendimizi hazırlayalım diyorsun çok haklısın
Canıımm şimdi gördüm bence ilk idrarla testi tekrarla ona göre kan verirsin
Ne demek canım benim ben 4 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum hiç ama hiç üzülmeDestegin için tesekkur ederim. Evet bugun baya stres oldum biliyorum Rabbim verdikten sonra hersey olur eminim. Çok üzüldüm olmama ihtimali beni çok üzdü. Belkide bu kadar test yaptiralim diye boyle acimasiz davranıyorlar sonucta bussuru ucret ödüyoruz sonuclari ne cikicak cok merak ediyorum
Aaa bu benBenim hiç belirtim falan yok kızlar niye böyle adete 8 gün var tık yok vallahi tek belirti canım et tavuk bişeyler istiyo oda adetten 3-4 gün önce hep oluyo başkası şeker çikolata ister ben et tavuk töbe bu pahalılıkta
Canım bence sen hamilesinO bebekler gelecek illa ki biz isteyelim yaradan verir elbet er geç
Kız demee ben tekim sanıyodum ne cins karıyım diye kendime söylemiyorum bazen hatta yalnız değilmişim meğersemCanıımm şimdi gördüm bence ilk idrarla testi tekrarla ona göre kan verirsin
Ne demek canım benim ben 4 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum hiç ama hiç üzülme
Aaa bu ben
Evet inşallah vermiyorsa da vardır bir hikmeti ne diyelim dua edeceğizO bebekler gelecek illa ki biz isteyelim yaradan verir elbet er geç
İnşallah canım inşallah adet oldun mu? Ya da test yaptın mı tekrar?Canım bence sen hamilesin
Bakalım bi kullanayim olmadı ondan alırım kuzum şimdi benim herif söylenir boşuna mı aldım diyeEğer SGK nın ödediklerinden kullanmayacaksan solgar öneririm diğerlerinin kaptığı yan etkileri yapmıyor kesinlikle
Güzel düşün abla güzel ❤❤ inşallah sabah daha güzel çıkar daha 11. Gününmüş dimi yablış okumadım normal yani böyle çıkması sıkma canınıAmaaaannn ne bilim ya olacağına varacak ya bekleyip görecez işte. Kötüyü çağırmak demeyelim de çok heveslenip hayal kırıklığına uğramanın önüne geçmek diyelim
Kız yok yok bende öyleyim valla bide hepsini aynı anda yiyesim geliyor bazen ben zaten adet olacağımı ordan anlıyorum canım et tavuk falan istediği zaman tamam diyorum bu ay da geliyorKız demee ben tekim sanıyodum ne cins karıyım diye kendime söylemiyorum bazen hatta yalnız değilmişim meğersem
Dün adet oldum canım artık testlere de tövbe ettimİnşallah canım inşallah adet oldun mu? Ya da test yaptın mı tekrar?
Canıımm şimdi gördüm bence ilk idrarla testi tekrarla ona göre kan verirsin
Ne demek canım benim ben 4 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum hiç ama hiç üzülme
Aaa bu ben
Ay bazen benimde bende öyle anlıyorum zaten Demekki bende erken olcam bu ay tutmadı yani bu ay da püüüKız yok yok bende öyleyim valla bide hepsini aynı anda yiyesim geliyor bazen ben zaten adet olacağımı ordan anlıyorum canım et tavuk falan istediği zaman tamam diyorum bu ay da geliyor
Dün adet oldum canım artık testlere de tövbe ettim
elinde varsa önce onu kullan tabi Koca milleti işteBakalım bi kullanayim olmadı ondan alırım kuzum şimdi benim herif söylenir boşuna mı aldım diye
Sorma valla koca milleti anlamiyüüür Bakalım ne yazmış ilaçlar 1 saate gelicek inşallah ağır gelmezlerelinde varsa önce onu kullan tabi Koca milleti işte
Ayy cok heyecanlı benimde test yapasım geldi bak şimdiEki Görüntüle 3080925
Testler geldi Sabahı bekliyorum
Sorma valla koca milleti anlamiyüüür Bakalım ne yazmış ilaçlar 1 saate gelicek inşallah ağır gelmezler
Evet canım 11. Gün şimdi testi de yıkadım çizgi duruyor öylece vardır inşallahGüzel düşün abla güzel ❤❤ inşallah sabah daha güzel çıkar daha 11. Gününmüş dimi yablış okumadım normal yani böyle çıkması sıkma canını
yapmakta da iş yok ki masanın üstünde artık test değil para görüyorum resmen işeyip işeyip çöpe atıyoruzAyy cok heyecanlı benimde test yapasım geldi bak şimdi
Suan bende para olarak gördüm Ya sorma çok pahalılar bi tane de değil bir sürü yapıyozyapmakta da iş yok ki masanın üstünde artık test değil para görüyorum resmen işeyip işeyip çöpe atıyoruz
Abla yıkamadan gerek yoktu ki zaten var❤ gerçi ben olsam bende yıkardım hatta çitilerdim ben yanlış görüyorum diyeEvet canım 11. Gün şimdi testi de yıkadım çizgi duruyor öylece vardır inşallah
Öyle yapcam zaten çaktırmıyorum
Gelmez inşallah gelirse de boşlayı verirsin kullanmayı