- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #6.021
Al al sabah içiyordu bak sabah akşam içiliyormuş aklında olsunSagol canısı Alaçam ilk fırsatta
Ne var tesadüfen öğrensek 1 kez yapsak ya da kan versek sorma bi de ben bunları sadece gebelik düşünürken değil düşünmezken de yaptım dış gebelikte 2 ay kanamam oldu sonra psikoloji pert hamile olmadığımdan emin olmak için hemen test yapıyordum.Suan bende para olarak gördümYa sorma çok pahalılar bi tane de değil bir sürü yapıyoz
Ahh keşke ya Bende işte düşükten sonra böyle oldum üstüne bide kimyasal ondan sonra da iyice tozuttum nerdeyse her ay yapıyorum bir iki tane Allahtan çalışmıyorjm çalışsam bütün paracıklarım teste giderdiNe var tesadüfen öğrensek 1 kez yapsak ya da kan versek sorma bi de ben bunları sadece gebelik düşünürken değil düşünmezken de yaptım dış gebelikte 2 ay kanamam oldu sonra psikoloji pert hamile olmadığımdan emin olmak için hemen test yapıyordum.
Ayy en sevdiğim bir sürü testEki Görüntüle 3080925
Testler geldi Sabahı bekliyorum
Ay bazen benimdebende öyle anlıyorum zaten Demekki bende erken olcam bu ay tutmadı yani bu ay da püüü
Kuzum regline 3-4 gün var, bi de ilk idrar değilKızlar kuruduktan sonra böyle olmuş eşimden test istedim sabah ilk idrarla yapacağım. Bu testi nerdeyse hiç tuvaletim yokken yaptım belki ondan çıkmadı idrar hiç beklemedi yani.Adet olacakmış gibi kasık sancılarım var inşallah gelmez bir şey
Ahh keşke ya Bende işte düşükten sonra böyle oldum üstüne bide kimyasal ondan sonra da iyice tozuttum nerdeyse her ay yapıyorum bir iki tane Allahtan çalışmıyorjm çalışsam bütün paracıklarım teste giderdi
Benim başıma gelende cok nadirdir
Amin kuzum amin
Allah bu kötü tecrübeleri bir daha yaşatmasın ne bize ne bir başkasına
Özledik seni sahalara dön bebeğim kıskanılıyorsun teee buralardanKuzum regline 3-4 gün var, bi de ilk idrar değildaha naapsın bu test ancak bu kadar yani hepimiz gördük allahım sen de bizi gör
Koş gız koş hayde hayurlu başarularBenim başıma gelende cok nadirdirben negatif görünce 2-3 gün etkisinden çıkamıyorum adet bittikten sonra şarj oluyorum sanki Temmuza hazirimmm!! gideyim de adama az cilve yapayim
Hahahhahhaha utandım yaaaKoş gız koş hayde hayurlu başarular❤
Utanılcak bişey yok be (kız ben hala yaparken utanıyorum jhshahjsjs) doğanın gereği buHahahhahhaha utandım yaaa
Daha olmadıysan erken gebelik testi yapabilirsin 17 gün dimi bugünHayır vermedim olmadım da olacak gibi de hissetmiyorum gebe gibi de hissetmiyorum valla test yapmaya da korkuyorum
Dunku kadar siddeli degildi dune gore kasimlarina ve karnimin alt kismine boyle sanki bir cekilme oldu durduKasık batmalarım azaldı ama bel ve sırt ağrım devam ediyor. Sen ne durumdasın
Sıkma canını vardır bir hayırEvet kanda verdim
Evet bende bugün doktora söyledim ama adete yakin olduğu icin hormonlar yukseliyormus pozitif olqrak yaniltiyormusne alaka dedim kendimce ama sonuç ortada adet oldum
Testin markası bebetime ise maalesef benimde bu şekilde çıkmıştı ve umitlendm ertesi gün başka testle yaptığımda negatifti sonrada adet oldm zatenKızlar kuruduktan sonra böyle olmuş eşimden test istedim sabah ilk idrarla yapacağım. Bu testi nerdeyse hiç tuvaletim yokken yaptım belki ondan çıkmadı idrar hiç beklemedi yani.Adet olacakmış gibi kasık sancılarım var inşallah gelmez bir şey
Benimde ekler misiniz bat 4 temmuzBenide eklermisiniz sat 17 mayıs bat 14 haziran
Ay haber edeceğim edeceğim merak etme inşallah varsaaaYap kuzum haber et bizede etiketle muhakkak kaçırıyorum bazen çünkü inşallah güzel haberlerle❤
Yok bebetime değil geçen aydan mimlendi o. Artımed di değişikti rengi 2 model mi üretiyorlar artık bilmiyorum.Testin markası bebetime ise maalesef benimde bu şekilde çıkmıştı ve umitlendm ertesi gün başka testle yaptığımda negatifti sonrada adet oldm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?