- 27 Mayıs 2021
- 486
- 384
- 23
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.721
Aklına kötüyü getirme hep iyi düşün iyi olsun inşallah nete kalsak hemen öldürür bizi bazen neler neler yazıyor doktor turp gibisin diyorMR cuma 16.00 da cikicak. Ama bazi kan testlerim cikti ca 125 yazan test 108 cikmis referans 0 ile 35 arasi
Ovulasyonla mı takip ettin benim testim de 29 unda pikti.Yok canım ayın 29 unde yumurtladım
Evet canım 27 pikti 29 silikleşti çatladıOvulasyonla mı takip ettin benim testim de 29 unda pikti.
Al kuzum ya belirginlesmistir baya zatenAlmadım kuzum alayım mı? Cuma kana mı gitsem direk?
Bende simdi yaktim bitane keyif icinBebeğim benim yerime de yak. Zaten günde 1 tane keyif için içiyordum artık o da bittiçok südüklü oldum ben WC den çıkmıyorum şimdiden.
Bak benim 3 gebelikte de ortak olan 2 belirti WC ve akıntı kuruması
nasıl yapıldığını bilmiyorum ben sadece közünü yemiştim ama şöyle Saraçoğlu nun müşteri hizmetleri var sonucun çıktıktan sonra orayı arayabilirsin tanı ve kullanılan ilaçlara göre kür kullanabiliyorsan söylüyorlarSoğan kürü nasıl yapılır tarifi varmi sizde hangi dönemde kac gün içiliyor bilginiz varmı?
Doppler ve MR ile netleşir canım sen gönlünü ferah tut kötü düşünmemeye çalış. İyi huylu da bir sürü sebep var Ca 125 değerini yükselten. Bunlardan biri de çikolata kisti. Çözümsüz şeyler değil yeter ki karamsarlığa kapılma. Hepimiz bebek sahibi olma amacıyla buradayız ama herşeyden önce en önemlisi bizim sağlığımız.Ben bugün doktora gittim sabah genel muayene diye gebelik dusundugum için kitleler çıktı çikolata kisti de var ama baska bir kitle daha gordu doktor ona bu riskli gorunuyor dedi. İlacli MR da girdim. Kan verdim. Bazı sonuçlar cikmis netten baktim CA 125 108 çıkmış. MR sonucum cuma 16.00 da cikacak onu bekliyorum canim. İnsallah kotu birsey degildir
Sen de son sigaralarını iç bebeğim bırakacaksın bu ay sen deBende simdi yaktim bitane keyif icin
Kuzum bittimi regl bende yarin aksam calismalara başlarım gibime geliyor baya lekeye dönmüş reglim ilacın etkisi sanirim normalde uzun sürerdi bayakafan nasıl rahat ediyorsa öyle yap bence. Ben çok merak ediyorum o yüzden dürtüyorumcumaya da çok var be, yakcam bi sigara
Ben silikleştiği günü 1 sayınca 14-15. Gün adet oluyordum. Senin yumurtlaman kaydığı için adetin de cumartesi pazara kaymış oluyor diye düşünüyorum. Haftasonu adet olmazsan tekrar test yap benceEvet canım 27 pikti 29 silikleşti çatladı
İnsallah canim bakalim cumartesi gosteririm doktora mecbur MR sonucunu beklicemAklına kötüyü getirme hep iyi düşün iyi olsun inşallah nete kalsak hemen öldürür bizi bazen neler neler yazıyor doktor turp gibisin diyor
Hadi gelmesin inşallah. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahSabah çamaşırımda görmüştüm şimdi çok az oeçeteye geldi sabahkine nazaran kahverengimsiydi. Eğer sökülüp adete dönmezse yarın direkt kan vereceğim1 dış gebelik 1 kimyasal geçmişim olunca tedirginim
Teşekkür ederim canım bilgi icinnasıl yapıldığını bilmiyorum ben sadece közünü yemiştim ama şöyle Saraçoğlu nun müşteri hizmetleri var sonucun çıktıktan sonra orayı arayabilirsin tanı ve kullanılan ilaçlara göre kür kullanabiliyorsan söylüyorlar
İnşallah çok çok aminnnnHadi gelmesin inşallah. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Rica ederimTeşekkür ederim canım bilgi icin
Zabahı bekleme catlriz zabahA kadarSen de son sigaralarını iç bebeğim bırakacaksın bu ay sen detest alacağım kuzum artımed yalan söylemez akşama yaparım ya da sabaha
Yaptım canımmiraclebeyb canım sen bugün ovulasyon yaptın mı ?
Evet canim birden bu sonuçları okuyunca kötü oldum. MR cuma cikacak bakalim ne dicek doktor Allah herşeyin hayırlısı yaşatsın sağlık herşeyden önemli gebelik diye gittim neler çıktıDoppler ve MR ile netleşir canım sen gönlünü ferah tut kötü düşünmemeye çalış. İyi huylu da bir sürü sebep var Ca 125 değerini yükselten. Bunlardan biri de çikolata kisti. Çözümsüz şeyler değil yeter ki karamsarlığa kapılma. Hepimiz bebek sahibi olma amacıyla buradayız ama herşeyden önce en önemlisi bizim sağlığımız.
Nasıldı atar mısınYaptım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?