- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- 1
- 2.979
- 83
- 27
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.701
Canımm sen test yaptın mı buraya attıktan sonra bir daha?Bebeğim benim yerime de yak. Zaten günde 1 tane keyif için içiyordum artık o da bittiçok südüklü oldum ben WC den çıkmıyorum şimdiden.
Bak benim 3 gebelikte de ortak olan 2 belirti WC ve akıntı kuruması
Evet 0-35 araligi varmis benim 108 cikti35e kadar referans aralığı canım. Kaç çıktı?
Yok canım yapmadım bugün kızlar da yap diyor alırım bir test yaparım yine. Direk kana gideyim diyordum. Sanırım kaset testte çıkar artıkCanımm sen test yaptın mı buraya attıktan sonra bir daha?
Ay hadi inşallah canım kasette çıkarsa kanda garantilemiş olursun cuma doktora gidinceYok canım yapmadım bugün kızlar da yap diyor alırım bir test yaparım yine. Direk kana gideyim diyordum. Sanırım kaset testte çıkar artık
Bu değer endometrioziste de bu kadar yüksek çıkar canım paniğe kapılma. Çikolata kistin olabilir. En kötü ihtimalle laparoskopi ile temizlenir. Ne zaman görecek doktor?Evet 0-35 araligi varmis benim 108 cikti
Ay inşallah bu saat oldu daha da gelen giden yokHadi yerleşme olsun inşallah
Hayır vermedim olmadım da olacak gibi de hissetmiyorum gebe gibi de hissetmiyorum valla test yapmaya da korkuyorumMerhaba test vermedinmi 24 de yumurtlaman olduysa yarın ver test istersen
Sildikçe peçeteye gelir ya da çamaşırını kirletir genelde öyle oluyorAy inşallah bu saat oldu daha da gelen giden yok
İnşallah canımAy hadi inşallah canım kasette çıkarsa kanda garantilemiş olursun cuma doktora gidince
Kesinlikle öyle eskisi gibi gerçek şeyler tüketebilsek bu kadar sağlık problemi yaşamayız aslında ama işte yendiğimiz içtiğimiz her şeyle oynadılar. Hadi inşallah temiz çıksın güzel haberler ver bizeHerseyin sifasi bitkilerde var aslinda bende simdi MR dan ciktim ilacli MR di 2 gunde cikarmis sonuc. İyice ne oldugunu öğreneyim ben denerim sogan kuru
Ben bugün doktora gittim sabah genel muayene diye gebelik dusundugum için kitleler çıktı çikolata kisti de var ama baska bir kitle daha gordu doktor ona bu riskli gorunuyor dedi. İlacli MR da girdim. Kan verdim. Bazı sonuçlar cikmis netten baktim CA 125 108 çıkmış. MR sonucum cuma 16.00 da cikacak onu bekliyorum canim. İnsallah kotu birsey degildirBu değer endometrioziste de bu kadar yüksek çıkar canım paniğe kapılma. Çikolata kistin olabilir. En kötü ihtimalle laparoskopi ile temizlenir. Ne zaman görecek doktor?
MR cuma 16.00 da cikicak. Ama bazi kan testlerim cikti ca 125 yazan test 108 cikmis referans 0 ile 35 arasiKesinlikle öyle eskisi gibi gerçek şeyler tüketebilsek bu kadar sağlık problemi yaşamayız aslında ama işte yendiğimiz içtiğimiz her şeyle oynadılar. Hadi inşallah temiz çıksın güzel haberler ver bize
Ayy canım benim teşekkür ederimİhtimal var canım. Bozma moralini, olmazsa da temmuz bizimdir. Bomba gibi gireceğiz temmuza
Bugün verdim çıkmadıTesti ne zaman verdin ? 21. Gün yumurtladıysan zaten bugün 10. Gün oluyor varsa bile anca çıkar bence
Yanlış anlamışım o zaman daha önce verdin zannettim. Hayırlısı olsunBugün verdim çıkmadı
Sabah çamaşırımda görmüştüm şimdi çok az oeçeteye geldi sabahkine nazaran kahverengimsiydi. Eğer sökülüp adete dönmezse yarın direkt kan vereceğim1 dış gebelik 1 kimyasal geçmişim olunca tedirginimSildikçe peçeteye gelir ya da çamaşırını kirletir genelde öyle oluyor
Bugün verdim çıkmadı
Yok canım ayın 29 unde yumurtladımTesti ne zaman verdin ? 21. Gün yumurtladıysan zaten bugün 10. Gün oluyor varsa bile anca çıkar bence
Soğan kürü nasıl yapılır tarifi varmi sizde hangi dönemde kac gün içiliyor bilginiz varmı?Kesinlikle öyle eskisi gibi gerçek şeyler tüketebilsek bu kadar sağlık problemi yaşamayız aslında ama işte yendiğimiz içtiğimiz her şeyle oynadılar. Hadi inşallah temiz çıksın güzel haberler ver bize
Ay kuzu ya bi test dahami yapsanİnşallah bebiştendir canım. Benim de ilk hamileliğimde bata 4 kala olmuştu lekelenme önce pembe sonra kahve sildikçe gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?