- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #3.721
Bu kadar umutsuz olma lütfen bence tedavi falan bisey demedimi doktorHaklısın yavrum en azından allah 1 tanede olsa evlat bahşetmiş sana. Bak bizde oda olmuyor akşam burdan testin birini paylaştım çok hafif bir çizgi var ama ona bile inanmıyorum umutsuzluk o kadar işlemiş artık. Sende onunla kafanı dağıt. Kedilerim olmasa ben kahrımdan verem olurdum herhalde
3 gün var dur bekleyim 2 gün daha. Oglum okulda top oynarken düşmüş aldm geldim birazdan röntgen icin gidicem hastaneye dönüşte test alirim 2 tane birini bugun birini bat günü yaparimGeciktiysen git eczaneye yap en fazla ne olabilir ki diyorum ben hep kendime valla. Sende öyle düşün bence
Ne güzel işte keşke alsaydın bir kedi eve benim tüm yaşamım onlar dün küçüğünü evde bulamadım hüngür hüngür ağladım evi birbirine kattım meğersem dolabın içine girmiş uyumuş benim evlatlarım onlar kimseye hayvan yada kedi dedirtmiyorum mesela onlar bana muhtaç olan can çünkü ben yemek su verirsem tuvaletini temizler veterinere götürürsem iyiler hayattalarKuzum benim zaten 3. Cocuk olacak olursa8 ve 11 yaslarindalar ama evden bi cikiyolar sabah 9 da aksam 6 da aliyorum gun boyu yine yanlizim bide istemedigim halde bile gebe kalan bi insandim 2. 3. Ay hamile olduğumu ogrendim cocuklarimda yani bi hayal kirikligi oldu istiyoruz olmuyor ya Bide dedigim gibi ben cok aceleci bi insanim sanirim onunda verdigi bi zorluk var kedilerin senin evlatlarin olmus artik benim cocuklarimda istiyor kedi istiyolar köpek istiyorlar hatta bi ara hemstir istediler bi ara minik kaplumbaga istiyolardi sınırsız akillarina ne geliyosa istiyolar
Yumurta çatlatma iğnesi oldum canım. 4 sene tedavi gördüm bekarken kesilmeyen adetim vardı benim hiç bitmiyordu. Evlenince düzeldi ama kullandığım haplar yumurtalıkta tembellik kist yaptı tiroid şeker yaptı 6 ayda anca kendine geldi işteBu kadar umutsuz olma lütfen bence tedavi falan bisey demedimi doktor
kız hastaneye gitmişken sende kan ver bari kesin sonuç alırsın zaten gidiceksin3 gün var dur bekleyim 2 gün daha. Oglum okulda top oynarken düşmüş aldm geldim birazdan röntgen icin gidicem hastaneye dönüşte test alirim 2 tane birini bugun birini bat günü yaparim
Astım hastasi benim kızım abimlerde kopek var bide tüysüz olandan o bile alerjisini yükseltiyor annemlerde kuş var biz gidince ust kata cikartiyolar yani alerjik bi bünye. Bide ben hic dokunamiyorum kedi kopek civciv kuş gibi tüylü hayvanlaraNe güzel işte keşke alsaydın bir kedi eve benim tüm yaşamım onlar dün küçüğünü evde bulamadım hüngür hüngür ağladım evi birbirine kattım meğersem dolabın içine girmiş uyumuş benim evlatlarım onlar kimseye hayvan yada kedi dedirtmiyorum mesela onlar bana muhtaç olan can çünkü ben yemek su verirsem tuvaletini temizler veterinere götürürsem iyiler hayattalar
benim eşimdede astım var benimde alerjim var ciddi boyutta hemde ama maşallah 9 aydır evimde kedi var babam yıllardır evde 30 tane kanarya muhabbet kuşu falan bakar hiç bir zararları olmadı. Ki o kadar ileri boyutta ki hastanelik oluruz eşimleAstım hastasi benim kızım abimlerde kopek var bide tüysüz olandan o bile alerjisini yükseltiyor annemlerde kuş var biz gidince ust kata cikartiyolar yani alerjik bi bünye. Bide ben hic dokunamiyorum kedi kopek civciv kuş gibi tüylü hayvanlaraya içim acayip oluyor..hayvanlari cok severim kedi kopek mamasi tasirim arabamin bagajinda ama sanirim ben evde bakamam ve dedigin gibi onlarin cocuktan bi farki yok bizlere muhtaclar verirsek yiyolar vermezsek bakiyolar
inşallah hadi güzel haberlerle gel canımmmBat 5 haziran kızlar ama bilin bakalım ben napıyorummmm?? Kan vermeye gidiyorum yoldayım bile. Bende pıhtılaşma olduğu için doktor çizgi görünce hemen gel demişti evime yakın zaten 5 dk. Doktoruma gidiyorum inşallah vardır bakalım
Ya masallah kuzum ozaman bizimki eve girer 1 saate tıkanmaya hapsirmaya baslarbenim eşimdede astım var benimde alerjim var ciddi boyutta hemde ama maşallah 9 aydır evimde kedi var babam yıllardır evde 30 tane kanarya muhabbet kuşu falan bakar hiç bir zararları olmadı. Ki o kadar ileri boyutta ki hastanelik oluruz eşimle
2 gün sonra tekrar verip artışa bakılması lazım , ama hamilesin benceMerhaba kızlar buraya kaset testlerimi daha önce atmıştım, dün beklenen adet günümdü kan testi de verdim değerim 11.3 çıkmış. Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir mi, değer bana çok düşük geldi de, iğneden 16 gün sonra testi yaptım.
Ah keşke ya hayırlısıyla olsun inşallah çok emek verdik 1.5 yıldır, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun2 gün sonra tekrar verip artışa bakılması lazım , ama hamilesin bence
inşallah hadi güzel haberlerle gel canımmm
Maşallah hayırlı olsunEvet kızlarrrrrrr kan verildi hatta muayene bile olundu.(vajinal) Rahim hazırlanıyor, gayet kalın sağlam yumurtlamışsın bu ay dedi. Kan sonucu akşam 18.30 gibi çıkacak. Sabahki kanları göndermişler benimki acil statüsünde sonradan gidecek akşama öğreneceğiz. Progestan yazdı hemen, coraspin ve foliğe devam. İnşallah güzel haber alırım bana dua edinvarsa da sanırım çok yeni daha. Evde bir test daha var onu da yapıcm şimdi.
Regl günü geçti mi canım acaba geç döllenme olabilir mi? Belki iki kez yumurtlama gördün?Attim hepsini sinirlerimi bozuyolar
Canim bu haber beni cok sevindirdi, moralim yerine geldiEvet kızlarrrrrrr kan verildi hatta muayene bile olundu.(vajinal) Rahim hazırlanıyor, gayet kalın sağlam yumurtlamışsın bu ay dedi. Kan sonucu akşam 18.30 gibi çıkacak. Sabahki kanları göndermişler benimki acil statüsünde sonradan gidecek akşama öğreneceğiz. Progestan yazdı hemen, coraspin ve foliğe devam. İnşallah güzel haber alırım bana dua edinvarsa da sanırım çok yeni daha. Evde bir test daha var onu da yapıcm şimdi.
Bugün yarın olmam lazımdı hala birşey yok. 26 Mayıs'ta son ovulasyon testimi yapmıştım baya koyuydu oda. Daha da kalmamıştı elimde.Regl günü geçti mi canım acaba geç döllenme olabilir mi? Belki iki kez yumurtlama gördün?
Birde dünkü testleri yıkadım resmen ovdum bana mısın demedi öyle duruyorlae silinmediler bileRegl günü geçti mi canım acaba geç döllenme olabilir mi? Belki iki kez yumurtlama gördün?
Bir hafta bekle bakalım regl gelmezse tekrar kan ver sanki geç döllenme gibime geldiBirde dünkü testleri yıkadım resmen ovdum bana mısın demedi öyle duruyorlae silinmediler bile
Pardon 25 Mayıs'ta ovulasyon testim böyleydi daha da yapamadım. 26 Mayısta da ilişki olmuştuRegl günü geçti mi canım acaba geç döllenme olabilir mi? Belki iki kez yumurtlama gördün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?